Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9.gun cikar canimYumurtlamanın kaçıncı günü gebelik kanda çıkar kızlarcım![]()
8 ocakta t kopkoyuydu onla beraber değerlendirdim hadi inşallah ya9.gun cikar canim
Canim dollenmeyle alakali birazda. Benim arkadasim yumurtlamanin 9.gunu idrar testinde gördü gebeligini 11.gunude kanda cikti8 ocakta t kopkoyuydu onla beraber değerlendirdim hadi inşallah ya ❤ Ne zaman yapmalıyım test ve kant testini
Yumurtlamanın kaçıncı günü gebelik kanda çıkar kızlarcım![]()
Canim dollenmeyle alakali birazda. Benim arkadasim yumurtlamanin 9.gunu idrar testinde gördü gebeligini 11.gunude kanda cikti
Normalde 9.gün çıkar ama geç döllenme ihtimalini göz önünde bulundurarak 12. Gün baktırmanızı tavsiye ederim. Ben 15.gün silik çizgiyle öğrenmiştim
Bende 15 Ocak yumurtlamayı gördüm henüz çıkmaz demi varsa kan daYumurtlamanın kaçıncı günü gebelik kanda çıkar kızlarcım![]()
ben daha baktırmadım kuzum midem çok bulanıyor başım dönüyor mide üşütmesi gibi cırcır biyandan şuan çok fenayımBende 15 Ocak yumurtlamayı gördüm henüz çıkmaz demi varsa kan da![]()
çıkmaz henüz kuzumBende 15 Ocak yumurtlamayı gördüm henüz çıkmaz demi varsa kan da![]()
ben daha baktırmadım kuzum midem çok bulanıyor başım dönüyor mide üşütmesi gibi cırcır biyandan şuan çok fenayımgidemedim daha doktora
ay bilmem ki ishal olan varmıdır sağlık ocağına gittim tansiyon ateş normal çıktı bağırsak enfeksiyonu geçiriyor gibiyimAy inşallah bebek vardir canım
Çatladıktan 12 sonraYumurtlamanın kaçıncı günü gebelik kanda çıkar kızlarcım![]()
ay bilmem ki ishal olan varmıdır sağlık ocağına gittim tansiyon ateş normal çıktı bağırsak enfeksiyonu geçiriyor gibiyim
yaa ben yarın bir kan vereyimValla benim anladığım kadarıyla herkeste farklı belirtiler olabiliyor grip oldum sanıp hamile çıkan bile var
yaa ben yarın bir kan vereyimhadi inşallah yaa baş dönmesi halsizlik ne ararsan var bende şuanişe geldim böyle bir de
![]()
kuzum işyerinde ki hemkimlikte baktırdım kana bakmıyorlar maalesefİnşallah canım hatta yarını bekleme acile git orda söylersin zaten gebelikte olabilir diye onlar bakar hayırlısı olsun