Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokmu bu tarihlerde kimseeBu günlerde yumurtlamasu olup test deneyen varmı ne durumdasnzzz
KızlarrBu günlerde yumurtlamasu olup test deneyen varmı ne durumdasnzzz
Ben aynı tarihlerde yumurtladim ama test için çok erken olduğunu düşünüyorumBu günlerde yumurtlamasu olup test deneyen varmı ne durumdasnzzz
Regle 5 6 gün kala pozitif çıkanlar oluyo sanırım onlar erken yumurtlayanlr benmde 5 gün var şuan regle ama 13 ünde çatlama oldu benm içinde erken gibiBen aynı tarihlerde yumurtladim ama test için çok erken olduğunu düşünüyorum
Göğüs uçlarm aşırı acıyor ilk kez bu kadar kötü birde beyaz akıntım var bayaErken canım o tarihlerde yumurtlama gorduysen... Belirtin falan var mı?
Beyaz akintin adetine yaklaştığın için olabilir aslında yoksa belirti için çok erken diye biliyorum ama bazıları var erkenden belirti de görüyor böyle şeyleri ayırmak çok zor sanırımGöğüs uçlarm aşırı acıyor ilk kez bu kadar kötü birde beyaz akıntım var baya
Adet gecikmemi bekleyecgm artk nasip teşekkürlerBeyaz akintin adetine yaklaştığın için olabilir aslında yoksa belirti için çok erken diye biliyorum ama bazıları var erkenden belirti de görüyor böyle şeyleri ayırmak çok zor sanırım![]()
Ben 13 nisanda en koyu halini gördüm bi daha ovülasyon testi yapmadım. Birkaç gündür hafif bel ve kasık ağrıları göğüslerde sızlamalar var ama psikolojik mi bilmiyorum. Bugün test yaptım negatif, sanırım erkendi biraz.Adet gecikmemi bekleyecgm artk nasip teşekkürler![]()
İlişkiden sonra 10 14 gün geçmesi gerekiyormş en azından o yüzden erken sanırım ben gecikme bekleyecgm bakalm nasipBen 13 nisanda en koyu halini gördüm bi daha ovülasyon testi yapmadım. Birkaç gündür hafif bel ve kasık ağrıları göğüslerde sızlamalar var ama psikolojik mi bilmiyorum. Bugün test yaptım negatif, sanırım erkendi biraz.
Hakkımızda hayırlısı olsun ben de bekleyim bari birazİlişkiden sonra 10 14 gün geçmesi gerekiyormş en azından o yüzden erken sanırım ben gecikme bekleyecgm bakalm nasip
Hayırlısı olsn inşallah vardır ben erken diye denemeye korktm henüz hangi marka testlerde çıktıBenim 13 nisan adet takvimine göre. Bugün bir tane erken gebelik testi Bir tane de normal gebelik testi ile yaptım ikisinde de silik çizgiyi gördüm regli tarihim 25 Nisan umarım hakkımizda hayırlısı olur![]()
Ben normal yaptm bugün çok silik bi çizgi çıktı laboquick markası 23 Nisan'da tekrar yapcgmEvet 5 gün kala çıktı.
Amin inşallah Rabbim bu ay nasip eder o haberi almayı ikimizede isteyen herkese etsin inşallahHayırlısı olsun inşallahikimizin de aynı zamanlar sanırım hayırlı sonuç alırsak birbirimize verelim
![]()