Yumurtlaması 12 13 nisan olanlarr

Erken canım o tarihlerde yumurtlama gorduysen... Belirtin falan var mı?

Göğüs uçlarm aşırı acıyor ilk kez bu kadar kötü birde beyaz akıntım var baya
Beyaz akintin adetine yaklaştığın için olabilir aslında yoksa belirti için çok erken diye biliyorum ama bazıları var erkenden belirti de görüyor böyle şeyleri ayırmak çok zor sanırım 🙈

Adet gecikmemi bekleyecgm artk nasip teşekkürler🙏
Ben 13 nisanda en koyu halini gördüm bi daha ovülasyon testi yapmadım. Birkaç gündür hafif bel ve kasık ağrıları göğüslerde sızlamalar var ama psikolojik mi bilmiyorum. Bugün test yaptım negatif, sanırım erkendi biraz.

Ben 13 nisanda en koyu halini gördüm bi daha ovülasyon testi yapmadım. Birkaç gündür hafif bel ve kasık ağrıları göğüslerde sızlamalar var ama psikolojik mi bilmiyorum. Bugün test yaptım negatif, sanırım erkendi biraz.
İlişkiden sonra 10 14 gün geçmesi gerekiyormş en azından o yüzden erken sanırım ben gecikme bekleyecgm bakalm nasip

Benim 13 nisan adet takvimine göre. Bugün bir tane erken gebelik testi Bir tane de normal gebelik testi ile yaptım ikisinde de silik çizgiyi gördüm regli tarihim 25 Nisan umarım hakkımizda hayırlısı olur🌸

Benim 13 nisan adet takvimine göre. Bugün bir tane erken gebelik testi Bir tane de normal gebelik testi ile yaptım ikisinde de silik çizgiyi gördüm regli tarihim 25 Nisan umarım hakkımizda hayırlısı olur🌸
Hayırlısı olsn inşallah vardır ben erken diye denemeye korktm henüz hangi marka testlerde çıktı

Awox ve bebe time ile yaptım. Bu sabah tekrar bebe time ile yaptım biraz daha belirgin oldu nasip artık

Eklentiler

• IMG_20250421_090134.webp
    IMG_20250421_090134.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 54
Back
X