Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamaya yardımcı takviye besinler nelerdir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 2B56AB5C-61E4-4400-9DDE-19A3F6442B3E.webp
    2B56AB5C-61E4-4400-9DDE-19A3F6442B3E.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar selam. Yumurtlama ile ilgili problemim var. Daha önce incir ve bal-tarçın-çörek otu karışımı tükettim. Fakat ikisi de prolaktin değerimi yükseltti. Bu yüzden prolaktin değeri yükseltmeden yumurtlamaya yardımcı bildiğiniz besinler var mı? Ya da takviye ilaçlar. Yardım edin lütfen 🙏
prolaktin değeri ne oluyor? bilgi verebilir misin? neden yükselmemeli

Sende yumurtlama poblemi var mıydı hiç bakıldın mı canım? Bir de ilk kez mi ovulasyon testi kullanıyorsun stres yaptıysan o çok etkiler. Ama ben alışkınım benim en erken 18. günde oldu yumurtlama onda da gebelik oluşmadı malesef

prolaktin değeri ne oluyor? bilgi verebilir misin? neden yükselmemeli
Prolaktin değeri kadınlarda süt üretimi yapan hormon. Hamilelikte yükselmeye başlar. Prolaktin yüksekliği lh ve tsh ı indirger. Yani prolaktin yüksekse vücut yumurta üretmez. Bu yüzden gebelik dışında prolaktin değerinin yüksek olmaması gerekir

Sende yumurtlama poblemi var mıydı hiç bakıldın mı canım? Bir de ilk kez mi ovulasyon testi kullanıyorsun stres yaptıysan o çok etkiler. Ama ben alışkınım benim en erken 18. günde oldu yumurtlama onda da gebelik oluşmadı malesef
Yumurtlama problemim var. Evet. Doktor klomen vermişti bi ay. Ona rağmen hiç bi gelişme olmamıştı yumurtalarda

Prolaktin değeri kadınlarda süt üretimi yapan hormon. Hamilelikte yükselmeye başlar. Prolaktin yüksekliği lh ve tsh ı indirger. Yani prolaktin yüksekse vücut yumurta üretmez. Bu yüzden gebelik dışında prolaktin değerinin yüksek olmaması gerekir
sorduktan sonrada biraz daha araştırdım sayende ögrenmiş oldum cok sagol :)

Back
X