Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

neys

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2021
132
50
18
25
Arkadaşlar 3 aydir ovulasyon testinde yumurtlama görmüyorum. Adetlerim duzenli pcoslu degilim. Aranizda yumurtlama gormeyen var mı?

Arkadaşlar 3 aydir ovulasyon testinde yumurtlama görmüyorum. Adetlerim duzenli pcoslu degilim. Aranizda yumurtlama gormeyen var mı?
YouTube da yumurtlama masajı var hamile olmadığınızdsn emin olup yumurtlama gününe kadar her gün o masajı yapın bir de hayıtı çayı için yine yumurtlamaya kadar

YouTube da yumurtlama masajı var hamile olmadığınızdsn emin olup yumurtlama gününe kadar her gün o masajı yapın bir de hayıtı çayı için yine yumurtlamaya kadar
Yumurtlama masaji bu ay duzenli yaptım 7 gün kadar. Olmayinca moralim bozuldu bıraktım. Dunden beri yapmıyorum..😔

Önce hormonlardada usg de de pko olmadığına emin olunmalı bir doktor ile sınırlı kalmayın. İkinciside adet olmak yumurtluyor olmakla alakasız şöyle ki yine her ay yumurta atılıyordur adet böylece geliyor ama boyu yeterli olgunluğa gelmeden çatladığı için pik göremiyorsundur yüksek ihtimal.

Valla bende geçen ay görmedim bu ay da gormeyecek gibiyim ne yapmam lazım acaba bilmiyorum ebru ceylan sayfayı takip ediyor musun egzersizleri var

Doktora gittin mi kaç yıllık evlisin
1.5 yillik evliyim. 8 aydir gebelik istiyorum. 15 ay yasmin kullandim. Doktora gittim suanlik bir problem gormedi. Yumurtlama gormedigim icin rahim filmi istedi daha cektirmedim. Klomen kullaniyorum ikinci ayim. Yine yumurtlama gormedim malesef

Valla bende geçen ay görmedim bu ay da gormeyecek gibiyim ne yapmam lazım acaba bilmiyorum ebru ceylan sayfayı takip ediyor musun egzersizleri var
Evet ovulasyon testimide ebru abladan aldim. 7 gun masaj yaptım, olmayinca moralim bozuldu biraktim..

Önce hormonlardada usg de de pko olmadığına emin olunmalı bir doktor ile sınırlı kalmayın. İkinciside adet olmak yumurtluyor olmakla alakasız şöyle ki yine her ay yumurta atılıyordur adet böylece geliyor ama boyu yeterli olgunluğa gelmeden çatladığı için pik göremiyorsundur yüksek ihtimal.
İlk doktora inanmadigim icin baska bir doktora daha gittim. İlk doktor Hormonlarima vs bakti bir problem gormedi. Ama ben bu ay adetimin 2. Gunu tekrar hormonlarima baktirmaya gidecegim. 2. Doktorda pcos gormedigini soyledi. Rahim filmi istedi. Belki orada cikar ne varsa😔

Back
X