Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YouTube da yumurtlama masajı var hamile olmadığınızdsn emin olup yumurtlama gününe kadar her gün o masajı yapın bir de hayıtı çayı için yine yumurtlamaya kadar
YouTube da yumurtlama masajı var hamile olmadığınızdsn emin olup yumurtlama gününe kadar her gün o masajı yapın bir de hayıtı çayı için yine yumurtlamaya kadar
Önce hormonlardada usg de de pko olmadığına emin olunmalı bir doktor ile sınırlı kalmayın. İkinciside adet olmak yumurtluyor olmakla alakasız şöyle ki yine her ay yumurta atılıyordur adet böylece geliyor ama boyu yeterli olgunluğa gelmeden çatladığı için pik göremiyorsundur yüksek ihtimal.
1.5 yillik evliyim. 8 aydir gebelik istiyorum. 15 ay yasmin kullandim. Doktora gittim suanlik bir problem gormedi. Yumurtlama gormedigim icin rahim filmi istedi daha cektirmedim. Klomen kullaniyorum ikinci ayim. Yine yumurtlama gormedim malesef
Önce hormonlardada usg de de pko olmadığına emin olunmalı bir doktor ile sınırlı kalmayın. İkinciside adet olmak yumurtluyor olmakla alakasız şöyle ki yine her ay yumurta atılıyordur adet böylece geliyor ama boyu yeterli olgunluğa gelmeden çatladığı için pik göremiyorsundur yüksek ihtimal.
İlk doktora inanmadigim icin baska bir doktora daha gittim. İlk doktor Hormonlarima vs bakti bir problem gormedi. Ama ben bu ay adetimin 2. Gunu tekrar hormonlarima baktirmaya gidecegim. 2. Doktorda pcos gormedigini soyledi. Rahim filmi istedi. Belki orada cikar ne varsa