Yumurtlamayı nasıl anlarız

Merhaba. Herkesin yumurtlama günü farklıdır. Mesela ben geçen ay 14.gün bu ay 11.gün yumurtlama gördüm. Test yapmanızı tavsiye ederim🌸

Ovulasyon testi yok bende bugün kasıklarıma ara ara ağrı girdi belirti olabilirmi onun dışında bı belirti yok

Adet ağrısı gibi ağrım oluyor ve çok afedersiniz beyaz akıntı.bu şekilde anlıyorum ama test ile garantiye alıyorum.

İnşallah bende bu ay femera kullandım test olmadığı için bilmiyorum oyuzden sormak istedim
Adet düzensizliği varsa test öneririm stres yapmayacaksanız. Ama adetiniz düzenliyse bence pek gerek yok. Günaşırı ilişkiyle oluyor kolayca. Benim adetim aşırı düzensiz o yüzden test yapıyorum

Adet düzensizliği varsa test öneririm stres yapmayacaksanız. Ama adetiniz düzenliyse bence pek gerek yok. Günaşırı ilişkiyle oluyor kolayca. Benim adetim aşırı düzensiz o yüzden test yapıyorum
Benimde düzensiz pkosluyum sadece iki geçen ay ilaç kullanmıştım zamanında gelsin diye bu ayda tam gunumde geldi bende çok şaşırdım aslında genelde yumurtlama olayını yaşamıyorum sanırım belirtiler olmuyor bugünde kasık ağrım olunca acaba mi dedim

Benimde düzensiz pkosluyum sadece iki geçen ay ilaç kullanmıştım zamanında gelsin diye bu ayda tam gunumde geldi bende çok şaşırdım aslında genelde yumurtlama olayını yaşamıyorum sanırım belirtiler olmuyor bugünde kasık ağrım olunca acaba mi dedim
Evet olabilir. Hayırlı haberler inşallah ❣️

Back
X