Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtilerinin nelerdi test olmadığı için yapamıyorumMerhaba. Herkesin yumurtlama günü farklıdır. Mesela ben geçen ay 14.gün bu ay 11.gün yumurtlama gördüm. Test yapmanızı tavsiye ederim![]()
Benim bu ay özellikle testte çatlama gördüğüm gün kasığımdan bele ağrı vuruyordu. Meme ucu hassasiyeti fazlaydıOvulasyon testi yok bende bugün kasıklarıma ara ara ağrı girdi belirti olabilirmi onun dışında bı belirti yok
Anladım bugün kaşık ağrılarım oldu ama akıntı kontrol ediyorum yok yumurtlamadan sonra ilişki ne zaman olmalıAdet ağrısı gibi ağrım oluyor ve çok afedersiniz beyaz akıntı.bu şekilde anlıyorum ama test ile garantiye alıyorum.
Anladım teşekkür ederim inşallah bu ay güzel haberler alirsinizBenim bu ay özellikle testte çatlama gördüğüm gün kasığımdan bele ağrı vuruyordu. Meme ucu hassasiyeti fazlaydı
İnşallah isteyen herkesAnladım teşekkür ederim inşallah bu ay güzel haberler alirsiniz
İnşallah bende bu ay femera kullandım test olmadığı için bilmiyorum oyuzden sormak istedimİnşallah isteyen herkes![]()
Adet düzensizliği varsa test öneririm stres yapmayacaksanız. Ama adetiniz düzenliyse bence pek gerek yok. Günaşırı ilişkiyle oluyor kolayca. Benim adetim aşırı düzensiz o yüzden test yapıyorumİnşallah bende bu ay femera kullandım test olmadığı için bilmiyorum oyuzden sormak istedim
Benimde düzensiz pkosluyum sadece iki geçen ay ilaç kullanmıştım zamanında gelsin diye bu ayda tam gunumde geldi bende çok şaşırdım aslında genelde yumurtlama olayını yaşamıyorum sanırım belirtiler olmuyor bugünde kasık ağrım olunca acaba mi dedimAdet düzensizliği varsa test öneririm stres yapmayacaksanız. Ama adetiniz düzenliyse bence pek gerek yok. Günaşırı ilişkiyle oluyor kolayca. Benim adetim aşırı düzensiz o yüzden test yapıyorum
Birdahaki ay için alacağım inşallahAdet düzensizliği varsa test öneririm stres yapmayacaksanız. Ama adetiniz düzenliyse bence pek gerek yok. Günaşırı ilişkiyle oluyor kolayca. Benim adetim aşırı düzensiz o yüzden test yapıyorum
Evet olabilir. Hayırlı haberler inşallahBenimde düzensiz pkosluyum sadece iki geçen ay ilaç kullanmıştım zamanında gelsin diye bu ayda tam gunumde geldi bende çok şaşırdım aslında genelde yumurtlama olayını yaşamıyorum sanırım belirtiler olmuyor bugünde kasık ağrım olunca acaba mi dedim
İnşallah rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinEvet olabilir. Hayırlı haberler inşallah![]()