Kizlar selam
benim 7 Eylülde yumurtlama akintim geldi ve farz edelim ki 10 eylülde yumurtlamis olsam,adetim bugün gelmeliydi,ama gelen giden yok henüz.
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyor muydu?
ben hala adet olmadim
ama eger dedigim gibi bu ayin 9-10 u gibi yumurtladiysam eger,o zaman niye hala adet olmadim ki ben,cok hafif adet sancilarim var ve, cok az peceteye kahverengimci akinti geliyor,offf ya niye olmuyorum adet
hamile oldugumu falan gectim,degilimdir,ama bari adam gibi adet olsam
bişey sormak istiyorum ben, anlayamadım.
siz, yumurtlama gününüzü neden takip ediyorsunuz?
hamile kalabilmek için mi? yoksa korunma yöntemi olarak mı?
hamile kalabilmek içinse.. gecikmenizi, neden hayra yormuyorsunuz :)
inşallah hamilesinizdir.... di mi?
hamile kalmamak içinse, acil şekilde gebelik testi yapın, durumu öğrenin biran evvel.
burda yorum alarak, hamile olup olmadığınızı çözemezsinizki...
Kizlar selam
benim 7 Eylülde yumurtlama akintim geldi ve farz edelim ki 10 eylülde yumurtlamis olsam,adetim bugün gelmeliydi,ama gelen giden yok henüz.
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyor muydu?
o bir sehir efsanesi sadece...kisiden kisiye degisir...genel adet dongusu 28 gun oldugu icin ikisinin ortasi 14 gun, iste 14 gun sonra da adet olunur falan seklinde...benim 30 gunde bir oluyor mesela ve 15. gun yumurtluyorum...
Canim ben 1 yildan fazladir anne olmak istiyorum ama simdiye kadar hic bir sekilde gebelik olmadi.
tabi ki hayra yormak istiyorum ama diyorum yok yahamile falan degilim,cünkü hayal kirikligina ugramak istemiyorum,gelin güvey olup sonrada püff balon gibi sönmek
o yüzden bekleyecegim test falan yapmayi düsünmüyorum
hem ayin 17 sinde zaten doktorumdaydim,biseyler olsaydi görmezmiydi o zaman??
vajinal bakmisti
o bir sehir efsanesi sadece...kisiden kisiye degisir...genel adet dongusu 28 gun oldugu icin ikisinin ortasi 14 gun, iste 14 gun sonra da adet olunur falan seklinde...benim 30 gunde bir oluyor mesela ve 15. gun yumurtluyorum...
ayın 17'sinde baktıysa, sanırım varsa bi durum, görmeliydi evet.
ama sadece kalınlaşma görmüş ve kese mese ortada olmadığı için, sesini çıkartmamış, boşa hevezlendirmek istememiş de olabilir.
bazı doktorlar fazla düşünceli oluyorlar.
yumurtlama gününü biliyorsan, tam 14 gün sonra regl olacaksın evet.
olmadıysan, yumurtlaman gecikmiştir, regl günün de gecikmiştir dolayısıyla.
ya da inşallah hamilesindir.
yok canım, o bir şehir efsanesi değil.
ben de öyle sanıyordum, ama dedikleri doğru.
yumurtlama gününden tam 14 gün sonra regl oluyorsun.
17. gün yumurtlarsan; 17+14 = 31. gün regl olacaksın yani.
15. gün yumurtluyorsan; 15+14 = 29. günde regl olacaksın.
sen 15. gün yumurtladıysan, 29. günde regl olmalısın yani. bu kesin.
30. günde regl olduysan, 16. günde yumurtlamışsın demektir. bu da kesin yani.
yumurta takibi yaptirdim canim:))) eminim yani...sehir efsanesi sadece...doktorum da zaten en basta soylemisti...
valla ne diyim... peki, öyledir :)))
Ayyy kafayi yiyecem ya o zaman benim yumurtlama akintim ayin 7 sinde geldigine göre ben mecburen ayin 9 u veya 10 yumurtlamis olmamalimiyim yaa:26::26::26:
hayir yani raziyim normal gitsinde hersey bir sorun olmasinda varsin hayirlisiyla bu ayda olmasin.
ama böyle belirginsizlik adami deli ediyor
yok hayir negatiften biktim
valla ne soylesek bos, en dogru cevabi yapacagin testler soyleyecektir...negatifse negatifdir zaten, kendine hic stres yapma...bu ay olmasa obur ay olur...
bizim topiğe de bekleriz beyazlimhamile olsan da olmasan da arkadaşımızsın
bence bi kan testi yaptır Rabbim en kısa zamanda bebeğini göndersin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?