aynen downunder ın argan yağlı serumu bende de var sürdüğüm andan itibaren saçlarm elimden kayıyo resmen ve sonuç yumuşacık saçlar... ama fazla sürdüğünüz zaman aşırı hafifletyo saçı ben o kdr yumuşamasını sevmiyorum mesela çok sürmüyorum bi damla bişey o da uçlara.. çok iyi geliyo saçlarım nemleniyo resmen.
nereden aldınız nerede satılıyor acaba öğrenebilirmiiyim.
teşekkürler şimdiden
watsons ve gratis vb.. mağazalarda oluyor genelde her yer satmıyor maalesef. Ben rossman dan almıştım alman mağazası o da. Ama dediğim gibi gratis ve watsonslarda da var. Belki büyük alışveriş merkezlerindeki kozmetikçilerde de olabilir diye tahmin ediyorum genelde nedense downunder ı her yer satmıyor... umarım yardımcı olabilmişimdir
Ben argan yağı kullanıyorum , 21 tl ye almıştım down bilmem ne bilmem ne markası..
baya baya yumuşatıyo,bende iki kafalık saç var ,3-4 damla kullanıyorum yumuşacık oluyo ,hatta bi kere fazla sürdüm ,saçlar hafiflikten uçacaktı
peki nasıl kullanılıyor bu argan yağı ıslakken mi kuruyken mi canım?
saçlarınıza ısı yüklemeyin her gün yıkamayın. benim saçlarım hep yumuşacıktır. en son ne zaman düzleştirdiğimi hatırlamıyorum :=).
peki nasıl kullanılıyor bu argan yağı ıslakken mi kuruyken mi canım?
aynen sürekli şekillendrmekten oluyor ve saç kremide kullanmayınsaçlarınıza ısı yüklemeyin her gün yıkamayın. benim saçlarım hep yumuşacıktır. en son ne zaman düzleştirdiğimi hatırlamıyorum :=).
Ben argan yağı kullanıyorum , 21 tl ye almıştım down bilmem ne bilmem ne markası..
baya baya yumuşatıyo,bende iki kafalık saç var ,3-4 damla kullanıyorum yumuşacık oluyo ,hatta bi kere fazla sürdüm ,saçlar hafiflikten uçacaktı
aynen downunder ın argan yağlı serumu bende de var sürdüğüm andan itibaren saçlarm elimden kayıyo resmen ve sonuç yumuşacık saçlar... ama fazla sürdüğünüz zaman aşırı hafifletyo saçı ben o kdr yumuşamasını sevmiyorum mesela çok sürmüyorum bi damla bişey o da uçlara.. çok iyi geliyo saçlarım nemleniyo resmen.
bende kullaniyorum fakat bana o kadar da ıyı gelmıyor, parlaklik veriyor ve bende yumusakligi gecicihindistan cevizi yagi uyguluyorum artik, hadi bakalim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?