Saç Kesim Şekilleri yumuşacık ipek gibi saçlar nasıl elde edilir ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nurcan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
35
0
86
Zonguldak
merhaba saçlarım dalgalı .. ben saçlarımın yumuşacık olmasını istiyorum şöyle kaşmir gibi ipek gibi mesela miranda kerr in saçları çok başka duruyor nasıl böyle bir saça kavuşabilirim ? yani bu ünlüler falan neler kullanıyorlar bakımı nasıl yapıyorlar yardımcı olur musunuz ? eminim birçek kişi faydalanacaktır benim gibi .. değerli bilgileriniz için şimdiden teşşekkürler :)

hep hayalimdir yumuşacık ipek gibi saçlara sahip olmak... saçlarım dalgalı, gür ve kuru bugüne kadar ne denediysem fayda etmedi
bende bekliyorum önerileriniz :)

saçlarınıza ısı yüklemeyin her gün yıkamayın. benim saçlarım hep yumuşacıktır. en son ne zaman düzleştirdiğimi hatırlamıyorum :=).

Ben argan yağı kullanıyorum , 21 tl ye almıştım down bilmem ne bilmem ne markası..

baya baya yumuşatıyo,bende iki kafalık saç var ,3-4 damla kullanıyorum yumuşacık oluyo ,hatta bi kere fazla sürdüm ,saçlar hafiflikten uçacaktı

aynen downunder ın argan yağlı serumu bende de var sürdüğüm andan itibaren saçlarm elimden kayıyo resmen ve sonuç yumuşacık saçlar... ama fazla sürdüğünüz zaman aşırı hafifletyo saçı ben o kdr yumuşamasını sevmiyorum mesela çok sürmüyorum bi damla bişey o da uçlara.. çok iyi geliyo saçlarım nemleniyo resmen.

nereden aldınız nerede satılıyor acaba öğrenebilirmiiyim.
teşekkürler şimdiden

nereden aldınız nerede satılıyor acaba öğrenebilirmiiyim.
teşekkürler şimdiden

watsons ve gratis vb.. mağazalarda oluyor genelde her yer satmıyor maalesef. Ben rossman dan almıştım alman mağazası o da. Ama dediğim gibi gratis ve watsonslarda da var. Belki büyük alışveriş merkezlerindeki kozmetikçilerde de olabilir diye tahmin ediyorum genelde nedense downunder ı her yer satmıyor... umarım yardımcı olabilmişimdir

teşekkür ederim evet çok yardımcı oldun sevgiler

peki nasıl kullanılıyor bu argan yağı ıslakken mi kuruyken mi canım?

peki nasıl kullanılıyor bu argan yağı ıslakken mi kuruyken mi canım?

nemliyken , banyodan çıkınca havluyla biraz ıslağını alıyorum , sonra argan yağı sürüyorum, sonra yine ne yapıcaksam yapıyorum ,kurutuyorum ya da açık bırakıyorum öyle..ama belirttiğim gibi fazla sürünce fazla yumuşayabiliyo

selective amino keratin maskesi ve aktardan aldım defneli saç kremini kullanıyorum. saçlarımdan çok memnunum

şampuanın içine menekşe,badem,buğday yağı birer kapak eklersen gerçekten çok işe yarıyor naylon bebek saçı gibiydi saçlarım boya olmamasına rağmen düzeldi çok iyi görünüyorlar artık.

bu keratin maskesini çok duydum ama nerden hangisi güzel banada bilgi verirmisin

Kızlar aynı şikayet bende de vardı. İki hafta önce gratisten schwarzkopf'un gliss serisinden argan yağlı bir elixir aldım. minnacık sürüyorsunuz ve sonuç mükemmel. saçlar yumuşacık ve parlak oluyor. bir de dökülmesi çok azaldı bilmiyorum ürünle mi ilgili. merak eden olursa eve geçince görselini paylaşırım.

bende kullaniyorum fakat bana o kadar da ıyı gelmıyor, parlaklik veriyor ve bende yumusakligi gecici hindistan cevizi yagi uyguluyorum artik, hadi bakalim ..

bende kullaniyorum fakat bana o kadar da ıyı gelmıyor, parlaklik veriyor ve bende yumusakligi gecici hindistan cevizi yagi uyguluyorum artik, hadi bakalim ..

Ben son zamanlarda özellikle yazın tatildeyken vs.. tatlı badem yağına taktım. O da çok iyi geliyor saçlara anında yumuşacık aklında bulunsun hem güneşin sıcağın etkilerine karşı koruyor da saçları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…