yumuşatıcı kullanıyorum ama kokmuyor

akburcu

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
36
2
296
Ankara
arkadaşlar her çamaşır yıkadığımda makinanın yumuşatıcı gözüne ölçüsüne göre yumuşatıcı koyarım ama yıkama işlemi btipte makinayı açtığımda hiç yumuşatıcı kokmuyor :gitme: piyasadaki bütün markaları denedim, yine aynı sonucu aldım. neden olabilir? sositososito makinanın yıkama aşamalarını da takip ediyorum, yumuşatıcıyı doğru zamanda alıyor. off gıcık oluyorum, benim çamaşırlarım niye güzel kokmuyor? var mı aynı sorunu yaşayan?

yaa arkadaşlar benim de makinem yumuşatıcıyı almıyor yıkama işlemi bittikten sonra aynen duruyo bi fikri olan var mı?

canım durulama suyunu aldığında dökersen yumuşatıcıyı kokar bende makineyi çalıştırıcam zaman dökerdim yumuşatıcıyı çıkınca hiç kokmazdı zaten o gidiyo içindede kalmıyo başında dökersen durulama suyunda dök bak nasıl kokuyo elbiselerinde yumuşacıkk olur

oryeku cum deterjan gözünü çıkartıp kontrol et. yumoş kalıntı bırakmış, tıkanmış olabilir.

benim kokuyor mis gibi sanırım seninki yumuşatıcıyı önceden alıyor üstüne tekrar durulayınca koku kalmıyordur. yıkarkan kontrol et ne zaman alıyor diye.

evet canım senin kesin programda bir hata oluşmuş,ilk durulamada alıyor yani önceden,tabiki o zaman koku olmaz,,bence servisine bir göster...

KOkmasın nolcak? Yumuşatmıyor da zaten o yumuşatıcı denen zımbırtı. Yumuşatıcı kullanmamak için "mis gibi" bi sebep daha işte.Deterjanın kokusu var zaten, parfüm deodorant da kullanıyosunuzdur eminim. Eeee? Kokmasın. Koku dediğiniz şey , yumuşatıcı denen kimyasalın mikro partikülleri, siz koklayınca ciğerlerinize girip yerleşen.. Ama hanımlar nedense ya kendileri kanser olcak, ya da ailelerinden biri olcak, ancak o zaman akılları başlarına gelir.

evt yumoş extra kullanın ben hepsini denedim bingo, vernel....ama yumoş extra gibisi yok birde makine durur durmaz asın çamaşırlrı koku dahi iyi nüfuz ediyoryumoş extranın mavi ve pembesi güzel

Ben bu zamana kadar kullandığım tüm yumuşatıcılardan memnun kaldım.Ama bir arkadaşımın tavsiyesi ile "Yumoş Extra Doğanın Özü" ürününü kullandıktan sonra diğer kullandıklarım hiç kokmuyormuş dedim.Haftalarca mis gibi kokuyor, iş yerimde falan yanımdan geçenler yumuşatıcımın markasını soruyorlar.Şiddetle tavsiye ederim.

ay aynen ya bende yıkıyorum kuruyunca kokusu gidiyor
bende durulama suyunu alırken ve yumoş extra yı deneyeceğim

arkadaşlar bende yumuşatıcıyı alırken kendim bekliyorum başında dk sını biliyorum döküyorum
normalde yumuşatıcı gözü az alıyo gibi geliyo bana
birde aldıkdan sonra bir iki dk çalıştırıp kapatıyorum makineye
15 20 veya yarım saaat bekledip tekrar çalıştırıyorum
iyice sinmiş oluyo

deneyin :lepi:

Back
X