dış kabinler çok güzel ama benim gibi korkaklar balkona bile yanaşamaz

en gzel kabinden almışsınız bizde onlardan almıştık.
bahşişi neden veriyoruz bilmiyorum sanırım 24 saat kesintisiz hizmetten dolayıdır birde denizin ortasındasın o çalışanlarada yazık

yemekler güzel alakart restorana gerek kalmaz zaten açık büfede herşey var bitek garsonun ayağına getirmesi bişey değiştirmiyor zaten herkes alakart bölümde oturuyordu yer kalmadığı için. onun dışında yemekler güzel hep türk yemekleri haliyle. garsonlar sürekli başında dolaşıyor.
havuz olayına gelince hevesini kırmak istemem ama büyük bir havuz bekleme.
seyir terasında havuz küçük biz bu yüzden girmedik zaten girmeye fırsat olmuyor gündüz turlara katılmazsan yada ben karaya çıkmak istemiyorum gemide otururum dersen havuza girebilirsin onun dışında gezmekten havuza sıra gelmez
temizmi dersen evet temiz--di.
en azından günde 2 defa temizlendiğini gözümle gördüm.
zaten gece havuzun üzerine platform getiriyolar animasyon gösterileri oluyor.
ilk gece whıte nıght partisi olur havuz komple beyaz balonlarla kaplanır
animatörlerin içinde şişman kel uzun boylu bi adam var mükemmel eğlendiriyor insanları.
su sıkıntısı hiç yok yani su tadı ayırırsan bilemem ama biz bir şişe dahi götürmedik istediğin an içebiliyorsun bardan
yada bara para veremem dersen git restorandan iç kimse bişey demez
bahşişi hergün peşin ödemiyorsun zaten
gemiden ayrılış tarihinden 1 gece önce hesapların kapatılması için herkesi resepsiyona yönlendiriyorlar orada çıkıyor hesabın
yani atıyorum 4 günlük tur aldıysan zaten peşin olarak gemiye giriş yaptığın an hesabına yazılıyor o para.
gemiye girerken fotoğrafın çekiliyor ve kart veriyorlar sana. o kartla giriş çıkış yapıyorsun sakın kaybetmeyin gemiye almazlar

yemek masrafına gelince gemide 3 öğün sınırsız ama dışarı çıktığında mecbur dışarıdan yiyeceksin.
onun için ben yanıma bir kutu kuru pasta almıştım. dışarı çıkacağım zaman çantama atıyordum 5-6 tane.
sende öyle yapabilirsin. bozulacak yemek değilde çubuk kraker bisküvi veya kuru pasta tarzı bişeyler alabilirsin.
birde unutmadan gemide kavala kurabiyesi satılıyor yunanistana özel tr de bulamazsınız bu daha farklı deniyor inanmayın aynısı bimde satılıyor