- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi seymanur00
o seferoğulları ise sen tellioğullarısın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahah evet ama tarihten konustuk bi problemi olmadigini soyledi zaten ataturkun dogdugu yerde yani selanikte yasiyor :) suan ikimiz farkli bir ulkede karsilastik . ona turkce kelimeler de ogrettim. bizden yanio seferoğulları ise sen tellioğullarısın![]()
nazlı niko çifti ahaha nikomu yakışıklı nesi yakışıklı ya şaşı göz ben hiç begenmiyorum ama kız güzel :)
bilmiyorum ben biraz milliyetçiyimdir atama soyuma bi laf etse cıngar çıkartırım kendi açımdan yorumladım tabiahahah evet ama tarihten konustuk bi problemi olmadigini soyledi zaten ataturkun dogdugu yerde yani selanikte yasiyor :) suan ikimiz farkli bir ulkede karsilastik . ona turkce kelimeler de ogrettim. bizden yani![]()
çocukluk işte evet ... özgür çevik akademi türkiye yarışmasında biraz begeniyodum bende aslında ya ama barış akarsu hayranıydım rahmetli , ben çok seciciyim ya yakışıklı değildi de bi ara patladı bende şaştım bu kadar ünlü olmasına : )Ben çok hayrandım ya vaktiyle Özgür Çevik'e inanılmaz yakışıklı bulurdum, gerçi Çılgın Bediş Oktay'ın da çok yakışıklı olduğunu düşünüyordum o fönlü saçlarıylaÇocukken önüme kimi jön diye koyarlarsa beğeniyormuşum demek
![]()
Dostum belki sana soyleyemeyecegi bir isi cikti, ya da acil isi cikti sana sonra aciklayacak. Duruma gore bak derim, sen arayip sorma.
Ozgur Cevik hos cocuk da Cilgin Bedis Oktay ne yaaaaBen çok hayrandım ya vaktiyle Özgür Çevik'e inanılmaz yakışıklı bulurdum, gerçi Çılgın Bediş Oktay'ın da çok yakışıklı olduğunu düşünüyordum o fönlü saçlarıylaÇocukken önüme kimi jön diye koyarlarsa beğeniyormuşum demek
![]()
daha dur yeni başladık sünnete geliceük daha sünnetlimi damadımızYabancı damat sezon finali![]()
O Sünnet olmadan olmaz gavura vermem kızı![]()
Oglum olursa pipisini kestirmicem ben, cok kararliyim.O Sünnet olmadan olmaz gavura vermem kızı![]()
Kir dugunuevet ben de kir dugunu istiyorum yunan adasinda ama suan msj atmiyorbelki de bu kadar ileriyi dusunmemeliyiz
![]()
Hayyydaaa adalar sorunundan girdik konuya anam bunların kavgaları da it dalaşına dönerevet ben de kir dugunu istiyorum yunan adasinda ama suan msj atmiyorbelki de bu kadar ileriyi dusunmemeliyiz
![]()
sıkıntı olursa yine dökerik denize merak etme zaten bi avuçlar izmirden tükürsek tükürügümüzle boğarızbilmiyorum ben biraz milliyetçiyimdir atama soyuma bi laf etse cıngar çıkartırım kendi açımdan yorumladım tabi![]()
Kir dugunu
Bide yunan adasinda
Sanirim o geceki ictiginizin etkisinden cocuk kurtulmus ama sen degil![]()
keske oyle olsa ama sanmiyorum. yani onemli bi isi oldugunu biraz kafasina gore bi insan ne zaman ne yapacagini anlayamiyorum. cok iyiyken sakalasirken agir bi laf sokuyor oyle kaliyorum
Ozgur Cevik hos cocuk da Cilgin Bedis Oktay ne yaaaaFonu bile affederim de o saclarinin parlamasi yok mu? Aylardir banyo yapmiyormus gibi, yagli bir goruntu. Adami ne zaman gorsem ustune hortum tutasim gelirdi.
![]()