• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yunan erkekleri hakkinda ?

amanın sen çeyiz hazırlamaya başlamışsın? :KK53:

Eklentiler

• ne-icirdiniz-lan-bana.webp
    ne-icirdiniz-lan-bana.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 201
Ben daha anaokuluna gitmiyordum yayınlanırken, bir Çılgın Bediş, bir de Ruhsar yayınlandığında kimse başka birşey izleyemezdi bizim evde, bayağı bayağı hayrandım. Hatta birara arka planda Yonca Evcimiğin kasetini açtırıp öyle uyuyordum geceleri, slow şarkılarda ikisinin romantik sahnelerini filan hayal ediyordum öyle zevksiz bir çocuktum. :KK53:
Hepimiz gectik o donemden uzulme sen. Yalniz degilsin.:KK53:

uzatmak istemiyorum okulumda yunan biri var. once arkadas olarak yaklasti bi kac kere disarda toplu arkadas gruplariyla bulustuk .benim ingilizcem cok kotu onunki cok iyidir. surekli benimle konustu anlamaya calisti hoslandigi belli ama...
gecen gece arkadaslarimizin dogum gunune gittik birlikte cok guzel dans ettik disco muzgi caliyordu ama biz cok romantiktik . yani cevredende oyle tepkiler aldim her yere elimi tutarak goturdu beni surekli bisey istermisin diye sordu cok ilgiliydi. herhangi yakinlasma istegi de olmadi sadece sarildik e dansettik . cok hoslaniyorum simdi :)
sonraki gece 5 de oglen hazrlan sni degisik yerlere goturmek istiyorum diye msj atmis
hazirlanip msj attim isi oldugunu soyledi bugun hic konusmadik
anlam veremiyorum
yani bir gunluk birsey de yasamis olabiliriz
sorum yunan erkekleriyle alakali
yunan sevgilisi kocasi olan biri varsa yardimci olabilir mi
nasil davranmaliyim ?
ilk adimi ben mi atmaliyim beklemek mi daha dogru olur ?
dun o kadar iyi adam bugun msj atmiyor anlamiyorum anacim liseli kizlar gibi oldum ne askmis

uzatmak istemiyorum okulumda yunan biri var. once arkadas olarak yaklasti bi kac kere disarda toplu arkadas gruplariyla bulustuk .benim ingilizcem cok kotu onunki cok iyidir. surekli benimle konustu anlamaya calisti hoslandigi belli ama...
gecen gece arkadaslarimizin dogum gunune gittik birlikte cok guzel dans ettik disco muzgi caliyordu ama biz cok romantiktik . yani cevredende oyle tepkiler aldim her yere elimi tutarak goturdu beni surekli bisey istermisin diye sordu cok ilgiliydi. herhangi yakinlasma istegi de olmadi sadece sarildik e dansettik . cok hoslaniyorum simdi :)
sonraki gece 5 de oglen hazrlan sni degisik yerlere goturmek istiyorum diye msj atmis
hazirlanip msj attim isi oldugunu soyledi bugun hic konusmadik
anlam veremiyorum
yani bir gunluk birsey de yasamis olabiliriz
sorum yunan erkekleriyle alakali
yunan sevgilisi kocasi olan biri varsa yardimci olabilir mi
nasil davranmaliyim ?
ilk adimi ben mi atmaliyim beklemek mi daha dogru olur ?
dun o kadar iyi adam bugun msj atmiyor anlamiyorum anacim liseli kizlar gibi oldum ne askmis
ilk adımı sen at, kendin ol yeter

Her ne kadar bizim erkekleri kötülesek de yabancı erkekler bizimkilere göre daha "geniş"ler. İşim dolayısı ile yabancı çok erkek tanıdım. Biriyle iki senelik bir birlikteliğim oldu. Bizim erkeklere tabiri caizse gösteririm ama elletmem ayakları yapabiliyoruz da elin oğlu bu nazı niyazı çekmiyo doğrusu :110: yani kendine güveniyorsan o çocukla birşeyler düşünebilirsin. Çünkü bize anormal gelen şeyler onlara göre çok normal geliyo. Ayrıca Yunan bi kız arkadaşım Yunan erkeklerinden dert yanıyodu en son konuştuğumuzda. Hiçbiri artık evlenmek istemiyo sorumluluk almak istemiyolar. Aynı evi paylaşıyoruz sonra ayrılıyoruz dedi.

Yunan olmasini bi kenara birakip, sana karsi davranislarina odaklanmali ve bu konuda fikir alis verisine girmelisin bence. Iyisi kötüsü, romantigi odunu var onlarin da herkes gibi.

Ama benim erkek arkadasim da yabanci ve hikayeniz bizi animsatti. Umarim sonu da güzel biter. :)

Yunan olmasini bi kenara birakip, sana karsi davranislarina odaklanmali ve bu konuda fikir alis verisine girmelisin bence. Iyisi kötüsü, romantigi odunu var onlarin da herkes gibi.

Ama benim erkek arkadasim da yabanci ve hikayeniz bizi animsatti. Umarim sonu da güzel biter. :)

umarimm :) beni o gece yasadiklarimiz hakkinda konusmaya cagirdi buyuk ihtimalle yarin konusacagiz bakalim :)

Back
X