• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yunan erkekleri hakkinda ?

Hahahah kısmetmiş işte ne var:KK53::KK53:
Kimbilir belki Belgrad'da küçük, şirin, pembe panjurlu beyaz çitli bir eviniz olurdu:KK76:

Dakka bir gol bir isim koyulan ilişkiden hayır mı gelir :D
İlk gün ciddi ilişkiye başlayan, ikinci gün slavlaştırma politikasına başlar diye düşündüm herhal :KK17:lise tarih bilgim tazeydiyse demek:KK70:

eh madem yunanlı fransız sevgililer yaptınız bu türkü benden size gelsin :KK53:
mersinli ismail :KK53:

gece 5 de oglen hazrlan sni degisik yerlere goturmek istiyorum demiş yani gece 5 ' de bide değişik yerler bilemedim bu işin sonu hayra gitmez unut bence onu :D

sıcak denilere inme rus politikası değil miydi ya :KK53: bunlarınki yaşasın venizelos

yunanistanda yasamis biri olarak sunu soyleye bilirim yunanlilar cok iyi insanlarlar erkekleride cok kibar ve baska dine oldukca saygililar yani senin istemeyecegin bir seye zorlamaz , benden ona selam soyle, yunancada bir sey ogrenmek istersen yazman yeterli

Akdeniz erkekleriyle Türk erkeklerini ayıran en önemli fark duygularını belli etmeleri. Erkeklerin aynı olduğunu düşünmüyorum ama birçok açıdan da çok farklılık göstermiyorlar. Hoşlandıkları birilerine karşı kalkıp bir yıl açılmayı beklemezler direk belli ederler hareketlerini. Bir de çok sıcakkanlılar dolayısıyla bizim erkeklerimizden daha sıcak davranıyorlar. O da duygusal açıdan seni üzmesin, böyle yakınlıklar, dans son derece normal olağan şeyler. Ayrıca kültür olarak bize en yakın ülke bence. Hadi bakalım. Merakla bekliyorum gelişmeleri. :) Sevgiler.

uzak dur aslaaaa aslaa yunan erkeğiyle olma! çok içki içerler, ve aldatırlar. babamdan biliyorum ve 2-3 arkadaşım var hepsi aynı..

Yunan erkek tanımadım hiç.
Ama Türk modellerden çok farklı olduklarını sanmam.

Erkek işte adı üstünde, kelimenin başına istediğin millet ismini koy hepsi aynı.Bence üstüne düşme, bekle bakalım , senden gerçekten hoşlandıysa çok o atsın başlangıç adımlarını.

Back
X