Bende 1 sene bekledim canim cocuum olmasini ozamanlar evli mutlu cocuklu falan yazanlari gorunce sinir oluyodum uzuluyodum bide ben yasadigim icin yasatmak istemedim.Ne kadar incesiniz
Simdi yarin sabah mi basliyoruz ben kac Isterseniz okurum ama bana kime niyet sekli bildirirseniz hayırlısı ile sabah Rabbim dua kapıları sonunudek açık denir ben sabah ezaniyla baslarimolur canim adetliylende okunuyo zaten. Sen Insallah adet olmazsin hayirli haberi alirsin :))
Aksam niyeti yazicam canimSimdi yarin sabah mi basliyoruz ben kac Isterseniz okurum ama bana kime niyet sekli bildirirseniz hayırlısı ile sabah Rabbim dua kapıları sonunudek açık denir ben sabah ezaniyla baslarim
Tamam 41+41okuyoruz selavat ile baslayip selavat ile bitiriyoruz da kişi lerin gercek adlarini yazsaniz öyle daha güzel olmazmı benim aylin değil gerçekte mesela
Tamam 41+41okuyoruz selavat ile baslayip selavat ile bitiriyoruz da kişi lerin gercek adlarini yazsaniz öyle daha güzel olmazmı benim aylin değil gerçekte mesela
Yazcam canim. Milad_tb nin duasini yazmasini bekliyorumTamam 41+41okuyoruz selavat ile baslayip selavat ile bitiriyoruz da kişi lerin gercek adlarini yazsaniz öyle daha güzel olmazmı benim aylin değil gerçekte mesela
Isteyen verir ismini isteyen vermez canim herkesin kendi bilecegi is.Önemli olan niyet değil midir. Herkes gerçek adını vermek istemeyebilir, ben dahil. İsteyen de adını verebilir. Konu sahibi gelince görüşünü bildirir.
Lütfen benim ismim AynurIsteyen verir ismini isteyen vermez canim herkesin kendi bilecegi is.
Ben ismini veren olursa yazarim listeye
Yarin cnm ben birazdan yazcam arkadaslarin duasini saat 00.00 dan snra baslayabilirsinizKanguru_ canim yarin ki kardeşimiz için şimdi baslasak olur mu ne zaman basliycaz
Hosgeldin canim seninle 18 kisi olduk listemiz kapandiBende katılmak istıyorum benide alırmısınız
Ben şimdi listeye dahil oldum mu olmadım mıHosgeldin canim seninle 18 kisi olduk listemiz kapandi
Listedesin :)Ben şimdi listeye dahil oldum mu olmadım mı
Tamam canımListedesin :)
Tamamdir canimYarin cnm ben birazdan yazcam arkadaslarin duasini saat 00.00 dan snra baslayabilirsiniz
Adetli iken okunursa okuyayım canım Kuranı kerim de geçtiği için öyle düşünmüştüm ama inşaalah bir sorun olmaz okumam daEvet canim okunurmus bende baktim biraz once ozel gunlerdede okuyabiliriz
Canim heryerde okunur yaziyoAdetli iken okunursa okuyayım canım Kuranı kerim de geçtiği için öyle düşünmüştüm ama inşaalah bir sorun olmaz okumam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?