Ben de okuyacağım,okundu yazabilirsinizKanguru_ canım kendim, M mavibilgisayar ve G guzbahar arkadaşlarım için 41' er okudum. Allah kabul etsin inşAllah
Yarın için duam:
"Rabbim 3. tüp bebek tedavimiz başarılı olsun. Sevda kuluna ve esine sağlıklı sıhhatli zeki akıllı fiziksel ruhsal bedensel problemi olmayan dünya ve ahirette yüzümüzü güldürecek bizim ona onun da bize hayırlı olacagı imanlı inanclı salih saliha evlatlar nasip eyle Yarabbim. Ol dersin oluverir ol de olsun Allahım bizim de evimiz cocuk sesleri kahkahaları ile cınlasın Allah'ım. Beni esimi ailemi ve tum sevdiklerimi her turlu kötülüklerden koru, cennet kapılarından girmemizi nasip eyle Yarabbim" Aminnn
Kızlar mavinilgisayarın duasını göremedim,alıntılar mısınız?Rabbim ocak ayındaki transferim başarılı olsun. Güzbahar kuluna ve esine sağlıklı sıhhatli zeki akıllı fiziksel ruhsal bedensel problemi olmayan dünya ve ahirette yüzlerini güldürecek hayırlı, imanlı inanclı evlat nasip eyle Yarabbim güzbaharın bu evladını eşiyle birlikte büyütmesini, eşiyle aralarının daima huzurlu olmasını, aralarına kimsenin girmemesini, evlerinden neşenin kahkahanın eksik olmamasını sen nasip eyle. . Ol dersin oluverir ol de olsun Allahım. Güzbaharı, eşini, ailesini ve tum sevdiklerini her turlu kötülüklerden koru, cennet kapılarından girmelerini nasip eyle Yarabbim. Aminnn
kızlar duam
Canim bende goremedim gonlunun ne muradi varsa diyerek okudumKızlar mavinilgisayarın duasını göremedim,alıntılar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?