Yunus Emre Hastahanesi, Op.Dr.Nazife Ergen Micozkadıoğlu'na gidip doğum yapanlar???

Hanımlar merhaba bugün kontrole gittim 50 gr şeker yüklemesinde 149 çıktı moralim çok bozuldu Nazife hanım haftaya 75 gr üzerinden 2 saatlik test istedi ona göre tedaviye bakıcak dedi başına böyle birşey gelen varmı acaba Nazife hanım korkulacak birşey yok dedi ama maf oldum sağlık ocağındaki ebe 75 gr da düşük çıkar merak etme 50 gr da hep öyle oluyor dedi başına böyle birşey gelen varsa Nazife Hanım'a gidenlerden bana bilgi erirse çok mutlu olurum sevgiler

Ben selma hanıma gidiyorum. Senden direk 75 istemesi lazımdı aslında. Ben 75 mg yaptırdım salı günü ve normal çıktı değerler. 149 çok değil korkma. Ekmeği, karbonhidratları kesmen lazım.

Ben selma hanıma gidiyorum. Senden direk 75 istemesi lazımdı aslında. Ben 75 mg yaptırdım salı günü ve normal çıktı değerler. 149 çok değil korkma. Ekmeği, karbonhidratları kesmen lazım.

ilk testiniz kaç çıktı acaba, istedi 75 mg ama 1 hafta sonra dedi 2 saatlik yapılacak, dediğiniz gibi yüksek değil ikincisi düşük çıkar dediler inş sizinki gibi olur benimde

Öncelikle teşekkür ederim :) Nazife hanımda çatı muayenemde normal doğuma elverişli olduğunu söylemişti Elhamdülillah öylede oldu :)

bende eşimi yanımda istiyorum çok soğukkanlıdır kendisi ben panik bir insanım ne güzel keşke benimde abla gbi bir şansım olsa bu arada kısmetse benimde bir oğlum olucak

Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip eder inşallah oğlunuzu Benim şöyle oldu tam doğuma alacakları sırada ben dedim abla nolur beni bırakma diye çünkü sancı çekerken hep yanımdaydı sadece doğuma alınırken çıkacaktı odadan ama ben istemedim , Müzeyyen ebede aslında izin vermiyoruz dedi ama hadi seni kırmayalım dedi ve o şekilde aldılar ablamıda ve açıklama yaptı özellikle eşleri kesinlikle almıyorlarmış doğruda bulmuyolar eşler o şekilde görürse kimisi soğuya biliyormuş vs açıklama yaptı :)

Biz birebir konuşmuştuk nazife hanımla gece de olsa geliyorum demişti Ayşegül hanım

ilk testiniz kaç çıktı acaba, istedi 75 mg ama 1 hafta sonra dedi 2 saatlik yapılacak, dediğiniz gibi yüksek değil ikincisi düşük çıkar dediler inş sizinki gibi olur benimde

Benden direk 75 mg istedi doktorum. İşte 50 istendiği zaman ikincisi yapılmak zorunda kalınıyo. Bu da sonucum

Benden direk 75 mg istedi doktorum. İşte 50 istendiği zaman ikincisi yapılmak zorunda kalınıyo. Eki Görüntüle 1322308 Bu da sonucum

keşke benimde ilk 75 gr olsaymış insan strese giriyor ikincisi olunca yediklerime dikkat ediyorum ama korkuyorum inş temiz çıkar benimde açlığım 78 çıktı normal ikincisinde birşey çıkmaz dediler bakalım nerde yaptırdınız testinizi acaba yunusemrede mi?

İnşaallah normal çıkar. Evet ben Yunus emrede yaptırdım.

Valla biz birebir Nazife hanımla konuştuk gece bile ola gelirim demisti ama eger ki gece dogum yaparsaniz ve Nazife hanim gelemezsede sakin panik yapmayin çünkü oradaki nöbetci dr larda o kadar tecrübeli ve sıcak kanlilar ki bilemezsiniz ben ebe hanım ida cok sevmistim catı muayenemide son aylarda yapmisti yanlis hatirlamiyorsam 8 ayliktim

inş sizin gibi geçer benimde 36 haftalık oldum çatı muayenem olmadı ne zaman olur bilmiyorum ama normal doğumdan kesik ve dikişten çok korkuyorum inş güzel geçer

normal doğumdan korkmayın inanın doğum sonrasında toparlanma her bakımdan daha kolay ve rahat oluyor ayrıca bebeğinizi rahatça kucağınıza alabiliyorsunuz , sezeryanda karın bölgesinde dikiş olduğu için bu böyle olmuyor bu yüzden sakın korkmayın dua edin bol bol , Allah hayırlı güzel bir doğum nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…