- Konu Sahibi hll_legend
-
Bana doktorum alırım ama tam dogum anında cıkartırım demişti.
Yok. Selma hanım benim doktorumNazife hanım mı doktorunuz acaba
Ben selma hanıma gidiyorum. Senden direk 75 istemesi lazımdı aslında. Ben 75 mg yaptırdım salı günü ve normal çıktı değerler. 149 çok değil korkma. Ekmeği, karbonhidratları kesmen lazım.Hanımlar merhaba bugün kontrole gittim 50 gr şeker yüklemesinde 149 çıktı moralim çok bozuldu Nazife hanım haftaya 75 gr üzerinden 2 saatlik test istedi ona göre tedaviye bakıcak dedi başına böyle birşey gelen varmı acaba Nazife hanım korkulacak birşey yok dedi ama maf oldum sağlık ocağındaki ebe 75 gr da düşük çıkar merak etme 50 gr da hep öyle oluyor dedi başına böyle birşey gelen varsa Nazife Hanım'a gidenlerden bana bilgi erirse çok mutlu olurum sevgiler
Ben selma hanıma gidiyorum. Senden direk 75 istemesi lazımdı aslında. Ben 75 mg yaptırdım salı günü ve normal çıktı değerler. 149 çok değil korkma. Ekmeği, karbonhidratları kesmen lazım.
Maşallah ne kadar güzel anlatıyorsunuz inş benimde öyle geçer kesinlikle normal doğum istiyorum hani diyorlar bazen doktorlar sezeryana zorluyorlar diye Nazife hanım öyle bir doktor değil belli duruşundan konuşmasından tecrübeli güven veriyor siz beni rahatlattınız gerçekten mutlaka kolay değildir kolay birşey yok sonuçta ama öyle abartıyorlar ki insan çekiniyor özellikle dikişler konusunda çok kesiyorlar çok dikiş sonrası kötü geçiyor diye, normal doğuma siz mi karar verdiniz çatı muayenesinde olumlu geçti mi normal doğuma uygunmuydunuz bazen çatı dar olunca normal doğum yapmayın diyormuş doktor
bende görüştüm canım aynı şeyleri söylediler ama odaları görmedim evet doktor çağırınca ektra 500 tl ek ödeme ama ne yazık ki Nazife Hanım ek ücret karşılığı bile gece olursa gelmiyormuş çok saçma ama öyleymiş insan 9 ay bir doktor görüyor ona alışıyor yarın kontrolüm var konuşacağım bu konuyu bakalım ne diyecek
bende eşimi yanımda istiyorum çok soğukkanlıdır kendisi ben panik bir insanım ne güzel keşke benimde abla gbi bir şansım olsa bu arada kısmetse benimde bir oğlum olucak
Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip eder inşallah oğlunuzuBenim şöyle oldu tam doğuma alacakları sırada ben dedim abla nolur beni bırakma diye çünkü sancı çekerken hep yanımdaydı sadece doğuma alınırken çıkacaktı odadan ama ben istemedim , Müzeyyen ebede aslında izin vermiyoruz dedi ama hadi seni kırmayalım dedi ve o şekilde aldılar ablamıda ve açıklama yaptı özellikle eşleri kesinlikle almıyorlarmış doğruda bulmuyolar eşler o şekilde görürse kimisi soğuya biliyormuş vs açıklama yaptı :)
ilk testiniz kaç çıktı acaba, istedi 75 mg ama 1 hafta sonra dedi 2 saatlik yapılacak, dediğiniz gibi yüksek değil ikincisi düşük çıkar dediler inş sizinki gibi olur benimde
Benden direk 75 mg istedi doktorum. İşte 50 istendiği zaman ikincisi yapılmak zorunda kalınıyo. Eki Görüntüle 1322308 Bu da sonucum
İnşaallah normal çıkar. Evet ben Yunus emrede yaptırdım.keşke benimde ilk 75 gr olsaymış insan strese giriyor ikincisi olunca yediklerime dikkat ediyorum ama korkuyorum inş temiz çıkar benimde açlığım 78 çıktı normal ikincisinde birşey çıkmaz dediler bakalım nerde yaptırdınız testinizi acaba yunusemrede mi?
Biz birebir konuşmuştuk nazife hanımla gece de olsa geliyorum demişti Ayşegül hanım[/QUOTE
malesef gece nöbetçi kim varsa doğumu o gerçekleştiriyormuş öyle söylediler hastahaneden 35 haftalığım şuanda normal gibi herşey bebeğim döndü ama çatı muayenesi falan olmadı ne zaman olucak acaba sizin ne zaman yapıldı
Valla biz birebir Nazife hanımla konuştuk gece bile ola gelirim demisti ama eger ki gece dogum yaparsaniz ve Nazife hanim gelemezsede sakin panik yapmayin çünkü oradaki nöbetci dr larda o kadar tecrübeli ve sıcak kanlilar ki bilemezsiniz ben ebe hanım ida cok sevmistimcatı muayenemide son aylarda yapmisti yanlis hatirlamiyorsam 8 ayliktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?