Yupiii hamileyimmmmmmmmmmm:)))

laleinuman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
221
0
46
İstanbul
kızlar ben de hamileyim inanamıyorum ben de anne olucamm:))) birkaç ağır hastalık geçirdikten sonra iyileşince korunmayı birakmıştım ama kullanığım ilaçlardan hamile kalamıyordum.ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yaptım ve hemen o ay hamile kaldım. Allah ondan ve bu sitede bana bu soğan kürünü öğretenlerden bin kere razı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim yavrucağımı da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah..
kızlar bi de bişi sorcam ben adetimden 1 gün önce gittim yani adet gecikmesi olmadan gittim kan testi yaptırdım. Beta hcg 382 çıktı .çok mu az bi değer bu? dış gebelik olabilir mi? çok korkuorum inşallah bi aksilik çıkmazz

cnm gözünaydın öncelikle bence dış gebelik değildir çünkü benim de çok düşüktü hatta ultrasonda bile haftalarca görünmedi ancak vajinal ultrasonla göründü o yüzden telaşlanma hayırlısı olsun

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ve bence değerin çok güzel endişe edilicek bir durum yok bence

slm arkadaslar benimde adet gunum 2 gun gecikti migdem kaziniyo sürekli acim tansiyonum bazen hafif düsüyo hamilemiyim lütfen cvp verin

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende 1,5 yıldır beklediğim haberi 2 hafta önce aldım şuan 6. haftadayım. hemen hemen aynı dönemlerde kucağımıza alıcaz bebeğimizi Allahım bizi korusun

canımmmm ne mutlu sanaaaa Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin sana...ben soğan kürünü bilmiyorum bana anlatır mısın?

hepinize çokçokçok teşekkür ederimmm:) soğan kürünü kesinlikle tavsiye ederim bende burdan öğrendim ve onun sayesinde hamile kalabildim.uygulaması şöyle: adetin bittikten sonraki 7. gün başlaman gerekiyor.adetinin 7. günü başlayanlar da var ama ben bittikten sonra 7 gün sayarak başladım.İbrahim Saraçoğlu öyle önermiş çünkü.sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere taze olarak yapıyorsun kürü. orta boy bir soğanı en dış kirli kabuğunu soyduktan sonra kalan kabuklarını atmadan 4e 5e bölüp kaynamakta olan 2 bardak kireçsiz suya atıyorsun 5 dakika kaynatıp altını kapatıyorsun ve demlenmeye bırakıyorsun.soğuyunca süzüp AÇ KARNINA içiyorsun.ben sabah aç karnına yapamadığım için öğlen aç karnına ve yatmadan önce aç karnına yaptım.daha rahat oluyor.etkisi de aynıymış Saraçoğluna göre.
bu şekilde 15 gün uygulayıp bırakıyorsun.ve adet görüyorsun.bir sonraki adet tarihine de 10 gün kala tekrar aynı şekilde küre başlıyorsun ve 10 gün yapıp adet olunca bırakıyorsun.ben ikinci kürü yapmadan hamile kaldım çoğu bayan da böyle olmuş.inşallah senin de göbişin bu kür sayesinde bebişlenir diyorum:)

bu arada bir iş arkadaşım bu soğan kürünü rahimdeki miyomları için uyguladı.kür boyunca aşırı akıntısı oldu ve 1 ayda 2 kere adet gördü.kürü tamamladıktan sonra doktora gitti ve yıllardır yok olmayan ve ameliyatla alınması gereken miyomlar soğan kürü sayesinde yok olmuşşşşşş inanamadık ve şimdi o ablam bana her gün teşekkür ediyor.ben de İbrahim Saraçoğlu'na teşekkürü borç biliyorum.

amanın çok uzun yazmışım kusura bakmayınız:)))mutluluktan olsa gerek:)

allah kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.bende önce allahın izni sonra soğan kürü ile hamile kalanlardanım.senin ne kadardır olmuyordu canım

ben eylül 2011 de evlendim ve hiç korunmadım.yaklaşık 8-9 ay yapıyor.bir dönem rahatsızlık geçirdim ve aşırı antıbıyotik yüklemesi yapıldı.yumurtalıklarımda kistler de vardı. doktorum aşırı ilaç alımından dolayı ve kistlerin yok olmadan gebe kalamazsın dedi.çok üzülmüştüm...çok ağladım..ama Rabbim bebiş verdi çok şükür.inşallah sorunsuz bir şekilde sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…