gece eve gelmeme arkadaşlarımda kalmama alkol almama bişey demeyen sevgilim (yani sevgilim bana karışmıyor fazla),ailem değil,ailem alkol almama karşı,gece geç gelmemde diyelimki konsere gittim,yanımda güvendikleri biri olacak,arkadaşımda kaldığımdada arkadaşımın abisi falan evde olmayacak ve babam bırakıp alacak,bu arada arkadaşımdaykende arıyolar geç oldu niye hala yatmadın diye..zaten bunlar için izin almaya bir hafta öncesinden başlıyorum,ve bu saydıklarım anca 2-3 ayda bir oluyor,
ama ben şöyle istiyorum,mesela geçenlerde bir grup arkadaşın akşam işi yokmuş,hadi çıkalım yemeğe gidelim dediler,ordan da sahil gezmesi falan yaptılar ben tabi gidemedim,yada diyelimki 2 gün sonraya hoca sınav verdi,hadi önümüzdeki 2 gün x'te kalalım beraber çalışalım diye planlıyorlar tabi buna da dahil olamıyorum,
el öpmekten falan gocunmuyorum demek istediğim bana karşı pek anlayışlı değiller hep onların dediklerini yapmamı istiyorlar,
arkadaşım bende kalıyor diyelim,gece geç yatıp kaynatma gibi bi lüksüm yok,çok kilo aldım ama onlara kalsa zayıflıktan ölücem,ağır çok yağlı şeyler yemiyeyim diyorum kızıyorlar biticek o tabak diyolar,yani böyle anlatınca bişey yok gibi duruyor ama hayatımın her alanına böyle ufak ufak karışıyorlar çok bunalıyorum.
ama genel olarak yorumlarınızı okudum yurtta çok zormuş ya ben bu kadarını bilmiyordum,yani istediğin çarşafı sermemen yemeklerin kötü olması en ufak şeyin bile çalınması falan...
eve çıkmak daha mantıklı görünüyorbilmiyorumkismile
benim 19 yaşında kızım olsa; aynı şehirde otururken ayrı bir eve çıkmasına kabul etmezdim. :1closedeyes: