- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Kiz cok bildirim geldi inan görmedim kuzum :/Yebağan kariyaaaa,ben çağrıyrım çağrıyrım ses etmiiiiy, gelmiş haburda konuşiyy,e bida beni çağur,iki konuşukta ben edeyim daaa
Ne anladın ki.Kadına bak,ben çagırıyorum meğer burda konuşup duruyor ama bensiz,bende bir iki takılırdım yanii
e bi senin koca yokHa bu garilar nerayasun gittu yina gocalariniz mi geldi kizler
Ne Guzel tesaduf oldu
Haha üzdü beni pis garı
bencede afsinin gülü
Cok yakin memleketime.Biz aslinda marasin icindeniz ama esim afsinde calisiyor o yuzden afsinde oturuyorz
Bende anlamayirum ne diiiy,cümbüş ediyrum onlan,kızay bağaaaKız noliy bi durun geliyorum topige
EvetCok yakin memleketime.
Bdv nin bana ihtiyacı varBibibella nere gittin:)
Gördüm kocasızlık zor
Ay allah bende bozulurdum bizim babaanne olsa ha bu gavurin gızı da kimdur kimlerdendur der dururduYengem kayseriden sivasa gelin gelir.
Bi tandigin dugunde suslendik hepimiz vs.
Halam gorunce yengeme bakarak sonrada anneme' bacim bunlar cahıl( cahil degil, cahıl),giysinler guşansinlar"
Yengem o gun bozulmus, annemi kenara cekip " halam bana cahil dedi, neden oyle bi soz kullandiki ne cahilligimi gordude, beni uzdu" demis.
Annem acikladi" sivaslicada cahıl demek genc demek, giysin kusansinlar gencler vaktiyken daha giyemezler dedi sana halan" diye. Niyeti iyiydi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?