- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi Lovedreams
Karşı tarafta haksiz değil amaAfferimm benden yana ol![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşı tarafta haksiz değil amaAfferimm benden yana ol![]()
Kiz sus bi kez de onu savunma ya aman beeeeeKarşı tarafta haksiz değil ama![]()
Ula ne deysun gari anlamayrumendeni demecedin
Ula ne deysun gari anlamayrum![]()
Gız yeni gelin baaaaa bak baaaaa sen napaysun geldun mu evuneNe olüyür burda
Haha çok güzel yok mu başka konuşmalar misalAntalya Serik ilçesine ait. Bunu bana söylemeyecektin gibi bir şey
![]()
Geldim evimdeyim ama memleket dönüşü ev sessiz sedasiz yalnızlık =(Gız yeni gelin baaaaa bak baaaaa sen napaysun geldun mu evune![]()
Olsun be canım yapacak birşey yok ailenin sizin sağlığınız yerinde olsun da yine gider görürsünüz onlar da gelirGeldim evimdeyim ama memleket dönüşü ev sessiz sedasiz yalnızlık =(
Öyle tabi orası.. ama yine de insan bi an boşluğa düşüyorOlsun be canım yapacak birşey yok ailenin sizin sağlığınız yerinde olsun da yine gider görürsünüz onlar da gelir
yeter yeteri varsa emmee işkestin bana. otur hora bakam biiiiHaha çok güzel yok mu başka konuşmalar misalMiyav_su çok güzel örnekler verdi ne bilim bir anne çocuğuna kızarken misal ne söyler o sive de
![]()
nedemm ya huracıkta otururum sen nedeennn??Nediyniz voynnn![]()
Anne : Çıxın la biraz dışari, kafam şiştiHaha çok güzel yok mu başka konuşmalar misalMiyav_su çok güzel örnekler verdi ne bilim bir anne çocuğuna kızarken misal ne söyler o sive de
![]()
Nedelim be aynı calisiyizzz:) nerelisiniz bu arada ben antalyaaaaanedemm ya huracıkta otururum sen nedeennn??
Nedelim be aynı calisiyizzz:) nerelisiniz bu arada ben antalyaaaaa