• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurdumun güzel insanları

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.669
7.392
398
Bursa
az önce farklı bir forumda denk geldim ; zaman zaman burada yine karşılaştığım ve kendi adıma çok hassas olduğum konuyu dile getirmek istiyorum .
lütfen biraz dikkat edelim ve hassasiyet gösterelim.

evlat edinilen bebek yada çocuğun ''EVLATLIK''ÇİRKİNLİĞİYLE adlandırılmamasına lütfen dikkat edelim.

burada fikir, düşünce yada yorum olmaksızın sadece bu konuya dikkat edilmesini önemle rica ediyorum.

Bunun içinmi açtınız konuyu. devamı var mı?

az önce farklı bir forumda denk geldim ; zaman zaman burada yine karşılaştığım ve kendi adıma çok hassas olduğum konuyu dile getirmek istiyorum .

evlat edinilen bebek yada çocuğun ''EVLATLIK''ÇİRKİNLİĞİYLE adlandırılmamasına lütfen dikkat edelim.

burada fikir, düşünce yada yorum olmaksızın sadece bu konuya dikkat edilmesini önemle rica ediyorum.

nasıl adlandıralım olayın adı bu.heyy evlatlık gel buraya demiyoruz yaa

Hassas olabilirsiniz ama hitap sekli hey evlatlik yada evlatlik sekli degil konu konuyu acar evlatlik alinmis gibi denilir bunda ben ne kotu bir niyet nede hakaret sekli olarak anlarim
Bilmiyorum yanlis miyim kim neyi nasil gorse,nasil baksa, nasil anlarsa kalbinin guzelligine yada cirkinligina bagli

Sen söylemesen önemli olduğunu bilmeyecektim. Sağol ya.. bi sen duyarlısın
bunun için mi açtınız bu konuyu diye konuyu açana soru sorma amacını anlayamadım doğrusu..soru işareti koyarak önemli olduğunu söyledim.hemen çemkirmeye meyillisin .duyarlıyım canım sen de ol..

Peki ne diyelim buyurursunuz?

:KK67:işte yurdum insanından ayrı bir örnek :KK11:.iyisi kötüsü hepimiz insanız işte.:KK34:

''''''>>>>>EVLAT EDİNİLEN<<<<<<''''''

Çok farklı oldu şimdi. Ha evlatlık ha evlat edinilen. Benim annem de evlatlık, kullanılan kelime değil anne-babanın terketmesi yıkıyor o insanları.

Hassas olabilirsiniz ama hitap sekli hey evlatlik yada evlatlik sekli degil konu konuyu acar evlatlik alinmis gibi denilir bunda ben ne kotu bir niyet nede hakaret sekli olarak anlarim
Bilmiyorum yanlis miyim kim neyi nasil gorse,nasil baksa, nasil anlarsa kalbinin guzelligine yada cirkinligina bagli
konuyu hakaret olarak düşünmeyin.
biraz daha sağduyulu düşünebilirsek sanırım ne demek istediğim anlaşılacaktır.

bunun için mi açtınız bu konuyu diye konuyu açana soru sorma amacını anlayamadım doğrusu..soru işareti koyarak önemli olduğunu söyledim.hemen çemkirmeye meyillisin .duyarlıyım canım sen de ol..

Yani devamı var mı.. bir olaymı geçti başınızdan, yoksa sadece bunu mu belirtmek için açtınız diyorum orda..
Sen bana laf yetiştireceğine. Konu hakkında ne düşünüyorsun onu yaz. Madem duyarlısın.....
çemkirme sözünü görmedim duymadım.... :KK12:

üslubunuz belki.çemkirme lafını da şu an öğrendiniz :) herneyse hiç gerek yok.yanlış anladıysam özür dilerim.

PekiHoppa bir daha demeyiz.

Şaka bir yana evlatlık denince küfür gibi mi algıladınız nedir. Bu kalıplasmış bir tabir ben hiç kötü anlamda kullanılışına denk gelmedim.
Evlat edinilen demişsiniz bu haliyle de farklı olmuyor yani bence.
Sonuçta bu konularda ne söylendiği değil, o çocuğa nasıl davranıldığı önemlidir ki, bu yoldan çocuk sahibi olan insanlarda bu hassasiyet fazlasıyla oluyor zaten şahit olduğum kadarıyla.

Back
X