YÜREĞİM DAYANMIYOR ARTIK

SEL_MAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
148
29
68
Hangi cümlelerle anlatayım içimi bilmiyorum inanın. ablam var 34 yaşında bekar. ben evliyim hamileyim 7 aylık. Mutluyum çok şükür. ama ablam hep benden çok istemiştir yuva kurmayı çocuk sahibi olmayı daha sakindir bana göre daha hamarat . ben ona göre çok daha hopbala bi hayat yaşamışımdır hep ama işte erken evlenen ben oldum. çok yardımcı olur sağolsun her işime hamileyim diye herşeyime koşturmaya çalışıyor.
Ama ben biliyorum içi buruk çoğu zaman dalıp gidiyor ağlıyor gizli gizli yuva kurmayı çok istiyor ama nasip olmadı bir türlü. benimde bir çocuğum olsun diyor anne olmayı çok istiyorum diyor. bana belli etmemeye çalışıyor ama ben farkındayım içinde kopan fırtınaların. annem babamda cahil insanlar hiç destekçi olmuyorlar derdini bile anlatamaz onlara yani evdede mutlu değil. üzülüyorum bende hergün dua ediyorum hergün ağlıyorum mahfoluyorum onu üzgün gördükçe. hamileliğimi doyasıya yaşayamadım üzüntümden. ya o yaşayamazsa hiç bu duyguları eriyor günden güne bitiriyor kendini çok içine kapanık çevreside yok çıkmıyor hiçbiryere gitmiyor kimsenin düğününe eş dost akraba kim olursa olsun. gelinlikli kız görünce dayanamıyorum ağlamak geliyor içimden diyor. kimsenin mutluğunda gözü yoktur fesat değildir. çoğu zaman anlatmıyor bile içindekileri ama zorla konuşturuyorum bazen . Bende anlatamıyorum kimseye içimi dökmek istedim burda . Canım ablam Rabbim kursun seninde yuvanı çocuğun olsun sende annelik duygusunu tadarsın inşallah. Rabbime hergün dualar ediyorum dindirsin acımızı güldürsün seninde yüzünü.Nasıl acıdır içimde mutsuzluğun Rabbim görüyor, biliyor. Dualarımız kabul olur inşallah canım ablam.

Benim de teyzem 39 yaşında hiç evlenemedi Hasta anne babasına baktı ölene kadar Öldükleirnde 30 larındaydı Hiç evlenemedi Anne babası da yok bütün ablaları abileri evli evin en küçüğü Biz olabildiğince ilgilenmeye çalışıyoruz ama oturduğu yer nezih bi semt de değil korkuyor yalnızlık ona çok dokunuyor evlenmeyi çok istiyor ama kimse çıkmadı karşısına çok üzülüyorum çok

kıskançlık değil bu yaşadıkları.. derin çok derin duygular.. dua açılmayacak tüm kapıların anahtarı dua edin dua edelim.. inşallah hayırlı kapılar kısmetler açılsın önüne..

Tamam da sanki 50 yaşın üstünde gibi konuşuyorsunuz. Benim kuzenim de 37 yaşında evlendi şu an hamile gayette mutlu. Evde tıkılıp kalmasın değişik ortamlara takılsın. Hobi kurslarına gitsin. Yeni ortamlar edinir bu işler kısmet elbet gelir bulur onu da. Hayırlısı olsun burada erken yaşta evlenip mıtsuz olanlardan olmaktansa böylesi daha hayırlı belki de.

Ablamda tek başına kalmaktan çok korkuyor elbette biz yanında olacağız ömür boyu ama kimseninde yanında durmaz rahatsızlık vermekten çekinir.

inşallah ablanız da hayırlı bir kısmet bulup tez vakitte evlenip muradına erer

zordur illa ki ondan yaşça küçük kardeşinin onun kurduğu hayalleri yaşaması bir yandan senin için mutlu bir yandan buruk
duygular içiresindedir

Benim annemle yaşıt bir abla vardı hatta ben ona küçükken cici anne derdim

39 unda evlenip 40 ında doğurdu şimdi 2 yaşında çocuğu var çok mutlu

oğlu benim oğlumdan 8 ay küçük

düşün yani çocuğu yaşındaki ben ondan erken evlenip doğurdum ama hiç üzülmedi

ileride ablan da inşallah hayallerini gerçekleştirir

onun mutsuzluğu beni mahfediyor yaşıyla alakalı değil aslında.gitmiyor hiçbiyere söylüyorum ama içine kapanık işte

teşekkür ederim. aynen öyle

bellı bır yastan sonra ıllakı bırılerının araya gırmesıyle tanıstırmasıyla olacak olan oluyo.....yoksa olmuyo...bı arkadas dusunecek yada bır dost sunların arasını yapalım dıye....e bu zamandada kımse buna kalkışmak ıstemıyo cesaret edemıyo....sızde yokmu mesela esınızın arkadasları felan????
ALLAH yuva kurmak ısteyen herkese hayırlı es nasıp etsın bırde dusuncelı dostlar

ne güzel inşallah ablamda anne olur

nasip denirya işte hep öyle şeylerle geri kaldı denk gelmiyor nedense bir türlü

Bazen tüm şartlar uygun olsa bile olmaz, nedendir bilinmez. Bir sırrı vardır Allah katında kesinlikle ama tabi üzücü bir durum isterken olmaması.
Siz çok güzel iletişimi olan kardeşlersiniz. İnşallah aranızdaki bağ hep böyle devam eder.
Hakkında hayırlısı olsun ablanın ve tüm evlenmek isteyenlerin.

Amin inşallah.evet kıskançlık değil ben anlıyorum bunu zaten herkesede dua eder durur yazık.
degisik ortamlara girsin yemek kursu yada muhasebe kursu ne bileyim bilgisayar kursu gibi ben sahsen esimle yemek kursunda tanistim

Amin inşallah

degisik ortamlara girsin yemek kursu yada muhasebe kursu ne bileyim bilgisayar kursu gibi ben sahsen esimle yemek kursunda tanistim
ya çalışıyor zaten ama o kadar içine kapanıkki ev iş az konuşur utanır böyle biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…