- Konu Sahibi ahirimsensin
-
tipik erkek diyelim, bu bi hastalik mi ne gercekten? demekki ihtiyacla bir ilgisi yok..oyle olsa senle yetinirdi...belkide doyumsuz biri ve sadece senle yetinemiyor :44:
Cnm açtığın her konularda hemen hemen hep erkek arkadaşından bahsetmişsin. Halen mi onunla berabersin? bunca yaptıklarına rağmen ???
ya evet canm evet maleseffff
sevgilini doyuramıyosun demekkı daha fazlasını ver ona boyle seylerede ihtiyacı kalmaz belkı( senın dusunce yapına gore bi cevap verdim cunku bana mantıksızca geldı ben zaten brlikte oluyodum ne gerek vardı demen)
bu yorumun çok onur kırıcı
zaten yapayalnız çaresizim burda dertleşmeye geldim
bidaha bu siteye girmeyeceğim
yarama tuz bastın nasıl bir dünya bu kimsem yok
yorum yazmanıza gerek yok kızlar birdaha ne gircem ne de okuyacağım burayı.
kusura bakmayın ama ben polyannacılık yapamam.siz o kadar basıt gıbı anlatıyosunuz kı olayı bende sizi ciddiye almayarak oyle bi cevap verdim.siz hatayı bastan yapmıssınz. sizin onurunuzu sevgiliniz kırmıs kusura bakmayın ama benı suclayacagınız yerde bi donup bakın ben hatayı nerde yaptım diye.insan sevdigine dokunamaz .eger seviyosa kıyamaz ...[/COLOR]
sen kimsin ya beni ciddiye almıyosan ne sanıp kndini yorum yapıosun uff çok konuştun yaaa sanane benim hatamdan benim konuma göre değil kafana göre sazan gibi atlayıp her istediğin lafı söyleme hakkın mı var o dilini keserler birgün şımarık
tabi snein gibisinin sadece klavyeden konuşma cesareti vardır normal hayatta kimbilir nesin
seven dokunmazmışmış senden öğrencek değil kimse sevgiyi dokunmayı haddiz haddsiz konuşuyosun
Peki senin dilin ne olacak ? Arkadaş kendi fikrini beyan etmiş ki haklı buluyorum ve bu fikri beyan ederken kendi düşünceleri doğruları ile beyan etmiş.
Sen üslubun ile ondan daha kötü durumdasın daha düzgün yazabilirdin anlatabilirdin o saygısız yada sazan olarak kalırdı.
Yaşam senin yaşamın doğruların senin elbet arkasıda durabiliyorsan ne ala bu gün hamilelik korkusu sarmıştı seni yarın başka konu açarsın kime aldırayım öbür gün kime diktirecem. Sen böyle biri değilsen modern ve çağdaşsan en önemlisi kendini et parçası görmüyorsan ve görmeyeceksen ailem var diye ağlamayacaksan helal olsun.
Ben bu konuda da fikrimi beyan ettim o istedikçe değil sen istedikçe birlikte oluyorsun demek ki erkek arkadaşın yeterli bulmuyor.
neden iftira atıyosun nerde hamilelik korkusu sarmış beni ya
avukatmısın sen hayırdır
ben diktircek biri değilim sen öyllesin demekki herkesi kendin giibi sanma ne yaşadıysam arkasındayım kimseye zararı yok bunun benden başka
çağdaş ve modern olmakla birlikte olanın alakası nedir ne kadar cahilce bir yorum bu yaa
sen kimsin ki birlikte olamamı sorguluyosun ayrıca?
Ertesi gün hapı ve kanama konuna istinaden yazılmıştır o orada çok korkuyorum demiştin hatırladın mı ?
Ben diktirecek biri değilim çünki et parçası değilim o diktirenler gibi ve kötü bir şey de demedim size hatta helal olsun diyorum tekrar.
İşinize gelmediği yorumları yorumlama şekliniz karakter yapınızı belirginleştiriyor arkadaşın avukatı değilim tabi ki yorumlama şeklinize sinirlendim o sazan ise bırak sen düzgün kal sen daha saygısızsın burada bana yansıttığın hali ile.
Ertesi gün hapı ve kanama konuna istinaden yazılmıştır o orada çok korkuyorum demiştin hatırladın mı ?
Ben diktirecek biri değilim çünki et parçası değilim o diktirenler gibi ve kötü bir şey de demedim size hatta helal olsun diyorum tekrar.
İşinize gelmediği yorumları yorumlama şekliniz karakter yapınızı belirginleştiriyor arkadaşın avukatı değilim tabi ki yorumlama şeklinize sinirlendim o sazan ise bırak sen düzgün kal sen daha saygısızsın burada bana yansıttığın hali ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?