Yüreğim yorgun

Smoothieee

Zuzu
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
324
423
53
Merhaba
Nasıl anlatsam bilmiyorum biraz içimi dökmeye rahatlamaya ihtiyacım var .
Artık aynaya baktığım da çok yorgun ve mutsuz olduğumu anımsıyorum.
İçim yorgun kendimi ifade edecek kelime de güçte bulamıyorum.
Eşim ve ailesi yüzünden özgüvenim yerle bir yıllardır toplayamadım hiç bir şeye hakkım yok onlarınsa herşeyi söylemeye hakkı var .
Eşim çok saygısız sevgisiz. Ben bu sevgisizliğinden de saygısızlığından da bittim.
Uyku uyuyamıyorum, boğuluyorum ama ağlayamıyorum, konuş desen onu bile canım istemiyor ben günden güne sanki bitiyorum

Siz kendinizi kendiniz savunmazsanız, başkalarının size kötü davranmasına izin verirseniz kimse sizi korumaz ve savunmaz.

Kalkın ayağa ve ezdirmeyin. Bunu yapabilecek güçte olmayabilirsiniz. Depresyon gibi farkında olmadığınız kişisel gücünüzü sarsan problemleriniz olabilir ama bunu aşmak için bile adım atmanız gerekiyor.

Kendine sahip çıkmayana kimse çıkmaz.

Böyle konulardan sorun yaşayan biri olarak söylüyorum ki yapma kendine bunu sakın yapma kimseye bseolmuyor sen acı çekince herkes hayatına devam ediyor istediğini düşünüyor istediğini söylüyor sen çöküpte mutlu etme kimseyi . Eşinle durumlarını ayrıntıyla bilemem ama kendi çekirdek ailene odaklan esin da bu yönde ilerlemeli

Buraya yazıp dertlendiğinize göre boşanmayı düşünüyor ama yapamıyorsunuz sanırım. Gerek çocuk gerek ekonomik gerek boşanan insanlara kendi ailenin destek vermemesi gibi nedenler olabilir.
Eşinizle konuşmaya çalışın diyebilirim ancak zira konuşamıyorsanız boşanmaktan başka çare kalmaz.

Konuşamıyoruz az önce durduk yere kalbimi kırdı böyle bardak doludur ya bir Damlayla taşmaya hazırdır öyleyim aynı . Komik bişey söyledim içeri gittim arkamdan bişeyler söyledi bekle de ben geliyim anlat yanımda kelime etmiyorsun odadan çıkınca bülbülsün diyip güldüm seninle konuşulmuyor sen konuşmaya değecek biri değilsin dedi . Ne demek bu neden noldu diye bi şaşırdım ve afalladım gülüp devam etti bunu şaka sanıyor , gerçekten çok sıkıldım dedim elimde sürahi vardı hızlıca çarptım masaya bak sen bu kadarsın sen busun dedi . Sen ne kadar saygısızsın böyle şakalaşılmaz asıl seninle konuşulmaz bilmiyorsun konuşmayı dedim aslında hiç bir şey yok şuan önümde çocuğumun sağlık problemleri dışında ama yanımda olmasının da artık bana ufak bi iyikisi bile kalmadı çocuk için oLsada artık paramparçayım depresyona girmiş gibi hissediyorum

boşanmak istediğinizi dile getirdiniz mi?

Sizin eski konularınizdan hatırlıyorum.
Allah gönlünüze ferahlık versin.

Boşanmak gibi bir çözüm yolunuz var…

Düzelmiyorsa zorlamamak lazım.
Zor şey insanın evinde huzursuz olması.
İnşallah sizi mutlu edecek kararlar alırsınız.

Düzelmiyorsa zorlamamak lazım.
Zor şey insanın evinde huzursuz olması.
İnşallah sizi mutlu edecek kararlar alırsınız.

O halde uzatmayın, ömrünüzü böyle üzüntüyle heba etmeyin

Eski konunuzda da defalarca boşanma seçeneği söylendi. Kendinize bunu yapmayin
Buraya konu açtıktan sonra psikiyatri randevusu aldım kendi kendime bu çukurdan çıkamayacağım sanırım . Eskiden sağlıklı düşünebilip uygulamaya cesaret edemiyordum şimdi artık sağlıklı da değilim sağlıklı da düşünemiyorum harekete geçiyorum umarım bu kez kendim için bişey yapabilirim

Çok iyi yapmışsın. İnsallah sana iyi gelir.
Belki bir karar vermeni, yada bu sorunla basa çıkmayı öğrenirsin zamanla.

Depresyonu tarif etmişsiniz, çok klişe ama yardım alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…