- 18 Aralık 2020
- 324
- 423
- 53
- Konu Sahibi Smoothieee
-
Böyle konulardan sorun yaşayan biri olarak söylüyorum ki yapma kendine bunu sakın yapma kimseye bseolmuyor sen acı çekince herkes hayatına devam ediyor istediğini düşünüyor istediğini söylüyor sen çöküpte mutlu etme kimseyi . Eşinle durumlarını ayrıntıyla bilemem ama kendi çekirdek ailene odaklan esin da bu yönde ilerlemeliMerhaba
Nasıl anlatsam bilmiyorum biraz içimi dökmeye rahatlamaya ihtiyacım var .
Artık aynaya baktığım da çok yorgun ve mutsuz olduğumu anımsıyorum.
İçim yorgun kendimi ifade edecek kelime de güçte bulamıyorum.
Eşim ve ailesi yüzünden özgüvenim yerle bir yıllardır toplayamadım hiç bir şeye hakkım yok onlarınsa herşeyi söylemeye hakkı var .
Eşim çok saygısız sevgisiz. Ben bu sevgisizliğinden de saygısızlığından da bittim.
Uyku uyuyamıyorum, boğuluyorum ama ağlayamıyorum, konuş desen onu bile canım istemiyor ben günden güne sanki bitiyorum
Konuşamıyoruz az önce durduk yere kalbimi kırdı böyle bardak doludur ya bir Damlayla taşmaya hazırdır öyleyim aynı . Komik bişey söyledim içeri gittim arkamdan bişeyler söyledi bekle de ben geliyim anlat yanımda kelime etmiyorsun odadan çıkınca bülbülsün diyip güldüm seninle konuşulmuyor sen konuşmaya değecek biri değilsin dedi . Ne demek bu neden noldu diye bi şaşırdım ve afalladım gülüp devam etti bunu şaka sanıyor , gerçekten çok sıkıldım dedim elimde sürahi vardı hızlıca çarptım masaya bak sen bu kadarsın sen busun dedi . Sen ne kadar saygısızsın böyle şakalaşılmaz asıl seninle konuşulmaz bilmiyorsun konuşmayı dedim aslında hiç bir şey yok şuan önümde çocuğumun sağlık problemleri dışında ama yanımda olmasının da artık bana ufak bi iyikisi bile kalmadı çocuk için oLsada artık paramparçayım depresyona girmiş gibi hissediyorumBuraya yazıp dertlendiğinize göre boşanmayı düşünüyor ama yapamıyorsunuz sanırım. Gerek çocuk gerek ekonomik gerek boşanan insanlara kendi ailenin destek vermemesi gibi nedenler olabilir.
Eşinizle konuşmaya çalışın diyebilirim ancak zira konuşamıyorsanız boşanmaktan başka çare kalmaz.
boşanmak istediğinizi dile getirdiniz mi?Konuşamıyoruz az önce durduk yere kalbimi kırdı böyle bardak doludur ya bir Damlayla taşmaya hazırdır öyleyim aynı . Komik bişey söyledim içeri gittim arkamdan bişeyler söyledi bekle de ben geliyim anlat yanımda kelime etmiyorsun odadan çıkınca bülbülsün diyip güldüm seninle konuşulmuyor sen konuşmaya değecek biri değilsin dedi . Ne demek bu neden noldu diye bi şaşırdım ve afalladım gülüp devam etti bunu şaka sanıyor , gerçekten çok sıkıldım dedim elimde sürahi vardı hızlıca çarptım masaya bak sen bu kadarsın sen busun dedi . Sen ne kadar saygısızsın böyle şakalaşılmaz asıl seninle konuşulmaz bilmiyorsun konuşmayı dedim aslında hiç bir şey yok şuan önümde çocuğumun sağlık problemleri dışında ama yanımda olmasının da artık bana ufak bi iyikisi bile kalmadı çocuk için oLsada artık paramparçayım depresyona girmiş gibi hissediyorum
Boşanmak gibi bir çözüm yolunuz var…Merhaba
Eşim ve ailesi yüzünden özgüvenim yerle bir yıllardır toplayamadım hiç bir şeye hakkım yok onlarınsa herşeyi söylemeye hakkı var .
Eşim çok saygısız sevgisiz. Ben bu sevgisizliğinden de saygısızlığından da bittim.
Uyku uyuyamıyorum, boğuluyorum ama ağlayamıyorum, konuş desen onu bile canım istemiyor ben günden güne sanki bitiyorum
Evet getirdim , önce kabul etmedi ama artık umrumda değil nereye istiyorsan git diyorboşanmak istediğinizi dile getirdiniz mi?
O halde uzatmayın, ömrünüzü böyle üzüntüyle heba etmeyinEvet getirdim , önce kabul etmedi ama artık umrumda değil nereye istiyorsan git diyor
Düzelmiyorsa zorlamamak lazım.
Zor şey insanın evinde huzursuz olması.
İnşallah sizi mutlu edecek kararlar alırsınız.
O halde uzatmayın, ömrünüzü böyle üzüntüyle heba etmeyin
Buraya konu açtıktan sonra psikiyatri randevusu aldım kendi kendime bu çukurdan çıkamayacağım sanırım . Eskiden sağlıklı düşünebilip uygulamaya cesaret edemiyordum şimdi artık sağlıklı da değilim sağlıklı da düşünemiyorum harekete geçiyorum umarım bu kez kendim için bişey yapabilirimEski konunuzda da defalarca boşanma seçeneği söylendi. Kendinize bunu yapmayin
Çok iyi yapmışsın. İnsallah sana iyi gelir.Buraya konu açtıktan sonra psikiyatri randevusu aldım kendi kendime bu çukurdan çıkamayacağım sanırım . Eskiden sağlıklı düşünebilip uygulamaya cesaret edemiyordum şimdi artık sağlıklı da değilim sağlıklı da düşünemiyorum harekete geçiyorum umarım bu kez kendim için bişey yapabilirim
Depresyonu tarif etmişsiniz, çok klişe ama yardım alinMerhaba
İnşallahÇok iyi yapmışsın. İnsallah sana iyi gelir.
Belki bir karar vermeni, yada bu sorunla basa çıkmayı öğrenirsin zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?