Adetime 3 gün kala kahverengi akintim başladı bugün adetim 6gun geçti toplamda 9gundur kahverengi Lekelenmem oluyor idrar testi yaptım çift çizgi cıktı dün kan verdim 11.02cıktı. Bugün kanamam biraz yoğunlaştı korktum acile gittim 14.87 çıktı önlemolarak düşük olamaması için iğne vurdular böyle durum yaşayan oldumu inşallah kimyasal gebelik değil-dir yada kesin hamilemiyimidir acaba benim yaşadıklarımı yaşayan varmı???
Seninle aynı durumda gibiyim dünden beri kahve rengi lekelenmem var yarın bat günüm test negatif cıktı yarın adet olmazsam bi daha yapcam bide bu ay klomen+ catlatma iğnesi uygulandı acaba ondan mi oldu bilemiyorum.seninde hakkında hayırlısı olsun yatmaya çalış yorma kendini
Adetime 3 gün kala kahverengi akintim başladı bugün adetim 6gun geçti toplamda 9gundur kahverengi Lekelenmem oluyor idrar testi yaptım çift çizgi cıktı dün kan verdim 11.02cıktı. Bugün kanamam biraz yoğunlaştı korktum acile gittim 14.87 çıktı önlemolarak düşük olamaması için iğne vurdular böyle durum yaşayan oldumu inşallah kimyasal gebelik değil-dir yada kesin hamilemiyimidir acaba benim yaşadıklarımı yaşayan varmı???
Canım bu değer çok düşük ve 2 günde bir kan verip yükselmesini takip etmelisin kimyasal gebelik gibi gözüküyor ama umudunu yitirme stresten uzak dur Progestanı aksatma yinede