sağol. çok oldu benim ,senin çok sıcak canım ya. başın sağolsun. ya acı bitmiyorda.azalıyor zamanla. hayat devam ettiği için sanırım.. eskisi gibi olmuyor. dünyanın kanunu.. o anlardaki acı devam etse yaşayamayızki .Aa bunu da bilmiyordum. İkisi birden yok yani.
Çok üzüldüm yaa.
Ben de 43gün önce babamı kaybettim daha kendime gelemedim. Her anımda o eksik..
Sen ne yapıyorsun peki ne kadar oldu kaybedeli?
Çok üzüldüm gerçekten..
Duvardan su akması,yılanın dokunmaması gibi..
Çok eski filimdi,etkileniyorduk herhalde o zamanlarda..
Bu ramazan hiç denk gelmedi,her sene verirlerdi filmi..
Aa bunu da bilmiyordum. İkisi birden yok yani.
Çok üzüldüm yaa.
Çok üzüldüm gerçekten..
Aa bunu da bilmiyordum. İkisi birden yok yani.
Çok üzüldüm yaa.
Çok üzüldüm gerçekten..
Galiba..görsel kaynaklar sınırlıydı ve dini öyle öğreniyorduk sanırım. Fatma Girik de güzel oynamıştı hani..
senin babanada ALLAH rahmet eylesin,tüm vefat edenlere.
çok korkunç gelmişti iğnelerle ayakta durmuştuk..keşke daha soğukkanlı olabilseydim..allah sevdiklerimizin acısını göstermesin..
allah rahmet eylesin..başın sağolsun seninde...
4,5 ay öncede babamı kaybettim,acısını unutmak mümkün değil ama hayat devam ediyor yinede..
4,5 ay öncede babamı kaybettim,acısını unutmak mümkün değil ama hayat devam ediyor yinede..
sağol. çok oldu benim ,senin çok sıcak canım ya. başın sağolsun. ya acı bitmiyorda.azalıyor zamanla. hayat devam ettiği için sanırım.. eskisi gibi olmuyor. dünyanın kanunu.. o anlardaki acı devam etse yaşayamayızki .
senin babanada ALLAH rahmet eylesin,tüm vefat edenlere.
başın sağolsun seninde ipek yaşamayan anlayamaz..asla asla..çok farklı bir şey sevdiğinin acısı..yüreyini yakar..bir daha asla eskisi gibi olamazsın..ama ölüm tek gerçektir belkide dünyadaki her kulda bunu tadacak değilmi..mezarlık ziyaretlerinde fayda var..kız kardeşim götürür oğlunu anlatır..
allah razı olsun canımSenin de başın sağolsun arkadaşım,mekanları cennet olsun inşallah.
aynen ipekçim bir yazı vardı bulursam alıntılıycam buraya“korkmak” içindeki kötülüğü biraz ve geçici bir süre bastırır canım. İçinde o canavar varsa bir şekilde bir gün ortaya çıkar.
Şu karısını öldüren adamlar pat diye yapmıyor bunu. İçlerinde birer cani var ve zamanı gelince dışarı çıkarıyorlar.
başın sağolsun abla mekanı cennet olsun..4,5 ay öncede babamı kaybettim,acısını unutmak mümkün değil ama hayat devam ediyor yinede..
Basiniz sağolsun .. Mekani cennet olsun
Ya her seyi gectim oruc tutan insan gucune gore fitresini zekatini da veriyor zaten. Yani ac kaldim fakirlerin halini anladim fakirlere yardim etmeme gerek yok tamam bitti gibi bi sey yok. Hem oruc zaten acligi yasamak degil zaten. Insanin tum bedeniyle oruc tutmasi gerekir. Beyni Ile dili Ile kalbi ile gozu ile her sekilde gunahtan uzak kalmasidir. Orucu sadece aclik sananlar iftatda insanlarin yediklerine takilir.
Orucluyum iftara da cesidi cok yapiyorum. Siz benim kime ne yardim yaptigimi nerden biliyorsunuz?
Hanım abla ve Benipek başınız sağolsun..
Rabbim tüm kayıplarınıza gani gani rahmet eylesin.
ALLAH rahmet eylesin,evet unutulmaz ama acı gitgide hafifliyor değilmi?
Sizinde basiniz sağolsun..
allah razı olsun canım
aynen ipekçim bir yazı vardı bulursam alıntılıycam buraya
başın sağolsun abla mekanı cennet olsun..
Valla bir altmis gün garanti gecen yil bilerek bozdum :) ya o da içime sinmiyor pek herkes yaz dönemi tutup bu sicakta zorlanirken ben isin kolayina kacip daha kisa günler ve soğuk mevsimde tutacagim.. Dayanabilirsem yaz dönemi tutmak istiyorum aslında ben
çok korkunç gelmişti iğnelerle ayakta durmuştuk..keşke daha soğukkanlı olabilseydim..allah sevdiklerimizin acısını göstermesin..
allah rahmet eylesin..başın sağolsun seninde...
amin canım. çok sağol..başınız sağolsun arkadaşlar mekanları en güzel yerde
teşerkürler canım..Başın sağ olsun
Hepinizin başı sağ olsun
Allah mekanlarını cennet etsin
saolasın canım..başınız sağolsun arkadaşlar mekanları en güzel yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?