Yürekten (gerçekten) seven birileri kalmadı mı artık... Yoksa benimi bulmuyor..

melray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
50
0
0
İstanbul
18 yaşındayım.Daha önce bi ilişkim oldu.14.5'ken baslamisti. 2 ay öncede tamamen bitti. Ama o kadar gelgitli bi iliskiydi ki ayrılık acısı yasamıyorum. Çünkü ben daha önce ben defalarca onsuz kaldım:31:Defalarca aldatıldım. Cok kere sayamadım. Kullanıldım. Ama cok cok sevmistim be orası ayrı.:ssz: Oda 20 yasinda. Biz ayrılmasaydık da zaten olmayacak bi iliskiydi aslında. Aileler kürt türk diye sorun edecekti bu sefer. Özellikle onun ailesi. Türklere ön yargıyla yaklasiyolardi. Neyse.. Acımı öyle derin öyle dolu dolu yasadım ki senelerce simdi yasadıgım sey ise; Unutmanın acısı. " Unutmanın acısı ayrılıgın acısından farklı. Ayrılık hüzne yakın, unutmak kasvete. Yani birini er yada geç unutmaya mahkum oldugunu bilmenin kasvetinden bahsediyorum. Birini yavas yavas unuttugunun bilincine vardıgın anların sıkıntısından bahsediyorum. O kisinin parca parca silinip alakasız hatıraların arasına karısmasından bahsediyorum. Belki de neden bahsettigimi bilmiyorum, sadece üzülüyorum, vasıfsız keder...." Çevrem de öyle sevilen insanlar varki..İmreniyorum. Bu yasima kadar elbet benden hoslanan insanlar oldu. Seviyorum diyenlerde. Ama sadece sevdigini sananlardı. :ssz: Beni hiç gerçekten yürekten harbi seven olmadı. Ve sanırım olmayacakta. Eskiden bunun güzellikle ilgili oldugunu sanardım o zamanlar yeni yeni ergen olmusuz kendımızı begenmiyoruz oramıza buramıza kusur buluyoruz tabi :9: Büyüdükce aslında herkesin kendine göre bir güzelligi oldugu ama askın güzellige bakmadıgını, insanın bir bakısa bir gülüse yahut yürege tutulabilecegini ögrendim..
Ama bazen öyle anlar geliyor ki ben hic öyle büyük bir ask yasayıp(tek taraflı degilde, karsılıgını görerek) ardından evlenecegim gibi gelmiyor.. Bu arada alyanslara, nişan yüzüklerine ayrı bi beğenim var çok seviyorum.. Özellikle de klasik alyansları. Bu benim hiç takamayacagım manasına mı geliyor sizce
:26:

Son düzenleme:
Başlığı okuyunca 30-35 yaşındasınız sandım.
Daha bismillah, 18 yaşında hayatınızı yönlendirmek gibi bir derdiniz olmalıydı. Tavsiyem o yol da alyanstan geçmemeli.

Başlığı okuyunca 30-35 yaşındasınız sandım.
Daha bismillah, 18 yaşında hayatınızı yönlendirmek gibi bir derdiniz olmalıydı. Tavsiyem o yol da alyanstan geçmemeli.

Haklısınız aslında ama sudan cıkmıs balık misaliyim.
Sanki herseyden bıkmıs bir an önce ölmek isteyen.
Beni cok seven biri olunca sanki yardım elini uzatırmıs gibi geliyor.
:31:

Yok öyle bir dünya. Herkes kendinin kurtarıcısıdır.
Tutunulan şey aşınmaya hep müsaittir, mesele ayakta durmayı öğrenmek.
Selamlar.

14,5 yaşında insan ancak evcilik oynayabilir ...

Hele evlilik düşünmek için o kadar erken bir yaştasın ki, şu an öyle bir şey yapsan hata olur zaten. Okuyor musun, eğitimin ne durumda ?

Yazını çok umutsuz buldum, bu yaşta böyle olmamalı insan. Çalışmak, ayaklarının üzerine basmak gibi ideallerin olmalı, aşk senin yaşında en son halka, bundan önce yapılacak çok işin var. Kendini böyle şeyler için üzme. Yalnızlık Allah'a mahsustur, herkesin bir uygun hayat arkadaşı olur zamanı gelince. Önce kendin ol, kendi hayatın olsun sonra aşka bak. Kimsenin kimsenin elinden tutma yetisi yok, sen olacaksın ki, biriyle omuz omuza yürüyebilesin...

Sevgilerimle

Son düzenleme:
14,5 yaşında insan ancak evcilik oynayabilir ...

Hele evlilik düşünmek için o kadar erken bir yaştasın ki, şu an öyle bir şey yapsan hata olur zaten. Okuyor musun, eğitimin ne durumda ?

Yazını çok umutsuz buldum, bu yaşta böyle olmamalı insan. Çalışmak, ayaklarının üzerine basmak gibi ideallerin olmalı, aşk senin yaşında en son halka, bundan önce yapılacak çok işin var. Kendini böyle şeyler için üzme. Yalnızlık Allah'a mahsustur, herkesin bir uygun hayat arkadaşı olur zamanı gelince. Önce kendin ol, kendi hayatın olsun sonra aşka bak. Kimsenin kimsenin elinden tutma yetisi yok, sen olacaksın ki, biriyle omuz omuza yürüyebilesin...

Sevgilerimle

Okuyorum 1 yıl geç gitmem nedeniyle lise son sınıftayım.
Ama ne ders çalışasım geliyor kaç yıldır ne bişey..
Zaten bi kaç yıl çalışmam lazım lise bitince.
Hatta simdiden part time is bakıyorum.
Sonra üniversite düsünüyorum.
Maddi durumumuz pek iyi degil.
Onun icin.
Ben hep umutsuzdum...
Bilmiyorum kendimi bildim bileli böyleyim.
1 dk sonra öleceksin deseler tasalanmam
:26:

Yaşanacak oyle evreler olacak ki hayatında alyans, yüzük evlilik bunlardan on d kendi benliğini keşfetmeyi öğreneceksin...
Erkeklerden önce kendini üstün tutmayı öğreneceksin. O gun gelecek hayallerin arasında evlilik ilk 3 sıraya bile giremeyecek...:34:

Eğer bir "kurtarıcı" beklersen inan bana boşuna beklemiş olursun..
"Büyük aşk yaşamak ve evlenmek"hayatının amacı olmamalı..
Üniversitede okumak istediğin bir bölüm yok mu?
Başka amaçların yok mu hayatta?

Anladım.. o avustralyalı psikolog abartmıs mı ne :1:

Abartmamış.
Hayatınız 18 yıllık ama henüz 4 yıldır mantıklı düşündüğünüzü, bunun en iyi ihtimalle 2 yılını ergenlikten sıyırarak yaşadığınızı ve hayat dediğiniz düşünelim.
18 yıl "abartmış" demek için yeteri bir hayat tecrübesine sahip olmanız için yeterli değildir inanın.

Edebiyat Fakültesine gitmeyi çok isterdim ...
Ama muhasebe okuyorum yanlıs bi secimle.
Alttan derslerim var muhasebeden.
Ve muhasebeyi anlamıyorum diplomamı alamayacakmısım gibi geliyo :43:

Edebiyat Fakültesine gitmeyi çok isterdim ...
Ama muhasebe okuyorum yanlıs bi secimle.
Alttan derslerim var muhasebeden.
Ve muhasebeyi anlamıyorum diplomamı alamayacakmısım gibi geliyo :43:

Henüz lisede değil misin zaten?
Hala edebiyat fakültesine gitmek için şansın var..
Gerçekten sebat edersen olmayacak şey değil bu..
Bak, işte sana ne kadar güzel bir amaç :34:

Biraz daha büyüyüp, hayatın daha acı gerçekleriyle yüzleşince abartmadığını anlayacaksın. :34:

İnan bana öyle şeyler yaşadım ki belki 50 yaşındaki biri yaşamamıştır
:34:
Ben anne babamın ölüm acısı dışında herşeyi yaşadım ki ne günlerdi o günler.
Yaşadım derken aşkla alakalı şeyler degil tabiki.
Aileyle hayatla alakalı cok sey.
Burda böyle durduguma bakma.
Her ne kadar bilincsiz gibi dursamda ayaklarım yere saglam basar eger su yasıma ölmeden intihar etmeden gelebildiysem bu olgunlugumdandır.
Tanımadan etmeden yargılamayın.

Bence bir boşluğa düşmüşşün :26: Umarım geçer. Benimde ruhum sıkılıyor üstümde kasvet oluyo boş boş ağlıyorumm ergenlikteen :16: Ama biraz sabır biraz şükür biraz da gelecek planlarımla bekliyorum er şeyin yoluna girmesini... :34:

İnsanoğluna biçilen ömrün bir standartı yok ama ortalama yaşama sürecine göre en basit matematik hesabında bile daha yolun başındasın:34:

İnsan yola çoşkuyla,hırsla,şevkle ve aşkla çıkar;yoksa ne çıktığı yoldan , ne yolda yanına kattığı yol arkadaşlarından ne de yolun sonundan hayır gelmez.

Bence sende yolunun ve yaşının değerini bil.

Teksin unutma;diğerleri sadece yaren.

Anada babada,eşte sevgilide çoluk çocuk arkadaşta kendi yolculuğumuzun yol arkadaşları sadece.

Kendi yolunun kaptanı ol,rotanı iyi belirle ve gerektiği zaman durmamam yolcu almamam gereken duraklarını iyi ayarla.

Sevdiğin mesleğin okulunu okumaya çalış,muhasebe okuyarak edebiyat kazanmak mucize değil;sadece frene fazla basman gerekir.

Yolun açık olsun.

Back
X