Yürekten sevdim ama yazıklar olsun

Ah guzelim benim...
Inan simdiden gerçek yuzlerini gordugun için dua et, sukret bitanem
Merak etme, herkes bu dunyada ettigini bulur ve çeker.
Namusuna dil uzatan, ailene hakaretler yagdiran bir aile ve bir erkek için gozyaslarini kurban et
Rabbim karsina gonlunce birini çikarsin...Hiç merak etme, adaletli dunya, elbet bir gun çekerler.
Sil at onlari hepsini...

Kıyamam yaa çok üzülüyorum ben hayatının en güzel yıllarını böyle insanımsılara vermiş olan kızlara Adıvar'a katılıyorum iyi ki nişanlıyken farkettin burada evlendikten sonra bunları yaşayan kadınlar var ve yaşadıkları gerçekten en büyük dram.Sen artık al eline gururunu.Sana bunu yaptıkları için çok üzüleceksin biliyorum ama belli etme sana verilen ne varsa gönder onlara ve hüznünü asla belli etme hatta nişanlını arayıp zaten ailenle yapamayacaktım bende benim için iyi insanlarla beraber olmak önemli Tanrım ikimizinde karşısına gönlümüzdeki kişileri çıkartsın de sen umursamazsan onlar çıldırırlar.ıçin yansada üzüldüğünü anlamalarına göz yumma...

Kendini bu kadar da yıpratma şanslısın tekrar söylüyorum.Evli değilsin zaman herşeyin ilacıdır.En iyileri ile karşılaşman dileği ile...

Son düzenleme:
ınan bana zaman geçtikçe ben Allahımın sevdiği kuluymuşum diye aklına geldikçe şükredeceksin.
Yazık akıttığın gözyaşlarına aklına geldikçe vahlanacaksın zamanla.
Asibuz en doğrusunu söylemiş zaman herşeyin ilacıdır.
Rabbim seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah

Sen hic merak etme güzelim....sana yasattiklarinin aynisini yasamadan can vermeyecekler, Allah cok büyük...:teselli:

Inan bana egerki evlendikten sonra bunlari görseydin duysaydin yasasaydin simdikinden on kat daha fazla üzülecektin....bence zil takip oyna...iyki simdi gercek yüzlerini görmüssün...

Ben hiç bişey anlamadım..
Madem çocuk baştan seni hiç sevmemiş, nasıl olmuş ta ailesine rest çekip senle nişanlandı... Sonra da ailesine inanıp ayrıldı...
Ben çok sevdim o yüzden araştırmadık kimdirler diye demişsin...
Siz ne kadar süre çıktınız, hiç mi anlamadın seni sevmediğini..
Yani biriyle nişanlanman için en az 6 ay çıkman lazım.... Yani sevi sevmeyen biri niye senle bir süre çıkıp sonra nişanlansın ki??
Yan çıkarken de size karşı davranışlarından falan hiç anlamadınızmı sevilmediğinizi...

rabbim bu dünyada, burda olmazsa öbür dünyada bunun hesabını soracaktır,yanlarına hiç bi şekilde kar kalmayacak,sen gönlünü ferah tut ve evlenmeden asıl yüzlerini gördüğün için yalt kalk dua et,şükür namazı kıl,hatta kurban kes fakire fukaraya dağıt çok ciddiyim.

çok sevdim dediğin adamın evlendikten sonra ne hale geleceğini bi çoğumuz yaşıyor ve burdan okuyoruz,şuanda aşk acısını,aldatılmışlığı yaşıyosun,mutsuz bi evliliğin ve hatta çocuğun varsa katlanmanın ne demek olduğunu bilmiyorsun daha......ucuz kurtulmuşsun

bi dahaki sefere ince ele sık doku,ailesine çok dikkat et biz bekarken ailede neymiş diyoduk ama aile neyse eş de o,aslı hu nesli hu,armut dibine üşer

Yaşadıkların çok üzücü, ama şükret ki, evlenmeden bitmiş işte...Ya sonradan anlasaydın bu durumu.Yaptıklarının cezasını elbet ahirette çekerler...Sen kendi yoluna devam et..

yaşadıklarının aynısını yaşadım bende inan benimlede dalga geçtiler ve iftiralar atarak bitirdiler
çok üzüldüm ağladım ama inan hepsi geçti ve geçiyor kurtulduğuma sevindim
evet insan çok kırılıyor ama imtihan bunlar
hiç canını sıkma daha iyileriyle karşılaşacağına emin ol
herşey geçip gider inan kendini topla bence onlar cezasız kalmazlar :1hug:

Resmen içimi acıttı anlattıkların olabilir mi böyle birşey sen yat kalk ,yat kalk rabbine şükret böyle hayvanların elinden seni tez zaman da kurtardı aman yarabbim ne insanlar vaar....Hiiiç üzülme canım hem de hiç sen imtihan oldun onlarda ama kim kazançlı onu allah bilir hiç üzülme onlar kaybetti seni...

senin yerinde olsam hiç üzülmez aksine sevinirdim
burda evli olup neler çekenler var birde çocuk..
çok şanslısın hiçbirşeye başlamadan bitmiş..yorma kendini..
bu günler geçecek bunu sana temin ediyorum gelecekte bi çok şeyin tadını ,hazzını alacaksın bunlara göğüs gerebildiğin için..
selamtle..

Dilerim ALLAH bundan sonra iyi bir insanla karşılaştırır ve ben ALLAH'ın sevgili kuluymuşum ki yol yakınken gerçek yüzlerini gördüm dersin. Unutma her kötü yaptığının cezasını çeker heleki bir genç kızın ahını almak.

off aman yaa..çok üzüldüm duymadım görmedim bölesinide pes..yat kalk dua et evlenmemişsin..ya evlenseydin...topla kendini silkelen hayat uzun.millet 7 defa evleniyor...nişan atsan nolacak..elini sallasan ellisi...erkekler kum gibi..Allah karşına daha iyilerini çıkartsın..üzülme ağlamada...ne ağlıosun...bırak...Allahın sevgili kuluymuşsun evlenmeden çıkmış gerçek yüzleri..aaa akşam akşam sinirlendim...klava:

yine Allahın sevdiği kuluymuşsunki yolun başından dönmüşsün sakın canını sıkma :teselli: kimsenin ahıda kimsede kalmaz... Allah herkesin hakkında hayırlısını versin doğru insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:

eğer ağlamak istiyorsan mutluluktan ağlamalısın bence.

böyle bir insandan ve çevresindeki diğer insanlardan kurtulduğun için.

zararın neresinden dönsen kardır demişler.ya evlenmiş olsaydınız...

bunu düşünüp içini rahatlatmalısın anlıyorum çok acı çekiyorsun ama hayat devam ediyor ve sen şanslıymışsın ki iş daha ciddi boyutlara varmamış...

ayağa kalk ve yoluna devam et...
a.s.

ben nerden anlıyım sevmediğini.ben kendimi o kadar çok kaptırdımki dışardan biri bana onun çokda kötü bi insan olduğunu söylese inanmazdım.ya ben sevdiğim için hiçbişeyi dikkatimi çekmiyodu korkuyodum kaybetmekten.sen hiç yürekten gerçekten birini sevdinmi canım.bilemiyorum niçin nişanlandı etti benimle .ama ben gerçekten sevmiştim hemde çok

ne bicim insanlar var.madem istemiyordun niye aldin niye herkesin hayatiyla oynadin? boyle bir aileden kurtuldugun icin ancak sevinilir.sen daha nisanliymissin evli olsan ve omur boyu cekmek zorunda olsan ne olacakti bi dusun.ben hep derim alma mazlumun ahini cikar aheste aheste.dur bak baslarina ne dertler gelecek .senin gunahini nasil odeyecekler acaba.

seni anlıyorum hem de çok iyi.ben de nişanlımı terk ettim tanıyamamışım içimde çok derin yaralar açmıştı.ben ayrılalı 5 yıl oldu.anlatsam şaşırırsın ama konu ben değilim.şuan acın çok taze hissettiklerin çok normal ama kendini biraz toparlayınca yaradana dualar edeceksin evlenmeden bu insanın gerçek yüzünü gördüğün için.ve inanıyorum ki senin sevgini gerçek anlamda anlayacak biri çıkacaktır karşına.ben de çok gözyaşı döktüm ama şuan biriyle birlikteyim iyikide onla olmamış diyorum.ve Yüce Allaha beni öyle birinden yol yakınken kurtardığı için şükrediyorum.

yaptıkları yanlarına kar kaldı sanıyo şimdi nişanlın ve ailesi
ama seni bu kadar üzdükleri için ne kadar üzüleceklerini eninde sonunda görücekler.
şanslıymışsın ki evlenmemişsin..

neler var dünyada Ya Rabbim.
canım diğer arkadaşlarında dediği gibi şükret halina, yaevlenince seni ortada bıraksaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…