• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurt dısına gıdıyor :((

lovely26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
728
5
26
İzmir
Kk fıstıkları tesekkur ederım gercekkten sakınleştım o an baya bı gerılmıştım destek oldunuz yanımda oldunuz tesekkur ederım hepınze . konuyu duzenleme sebebımde hallettık çok sukur vaktınız bosa gitmesin diye iyiki varsınız :kkk::7:

Son düzenleme:
Sevgilinize güvenmeniz gerek ve güvendiğinizi de hissettirmeniz.

1 ay dediğiniz nedir ki,gelir geçer.Hem onu böylece denemiş olursunuz,bu sizin için aslında bir fırsat.

Sırf bu yüzden ayrılmanız acımasızlık olur,sonuçta eğitimi için gidiyor.

Sevgilinize güvenmeniz gerek ve güvendiğinizi de hissettirmeniz.

1 ay dediğiniz nedir ki,gelir geçer.Hem onu böylece denemiş olursunuz,bu sizin için aslında bir fırsat.

Sırf bu yüzden ayrılmanız acımasızlık olur,sonuçta eğitimi için gidiyor.

Çok haklısınız ama ogrendıgım an hırsladım saçmaladım
ayrılmam tabıkı eger ayrılırsam onu haktemmeış olurum çnku neden arkamda olmuyorsun dıyo haklı :(
er yada gec gıdıcek bölumu bunu gerektırıo zaten duzelttım arayı bakalım kendımı durdurmaya çalışıyorum
tesekkur ederım cevabınız ıcın.

yeterince güvenmiyorsun demek kii..gidiyor diye ayrılmayı bile düşündüğüne göree:34:

1 ay çok uzun bir süre değil ki.Göz açıp kapayıncaya kadar geçer
Hem bu süre içinde telefonla,internetle görüşürsünüz
Aynı şeyin sizin başınıza geldiğini düşünün
Sevgiliniz için böyle bi imkandan vazgeçer miydiniz?
Herkes kendisi için bir şeyler isteyip yapabilir,ona engel olmayın
Özlersiniz,belki biraz içiniz huzursuz olur ama belli etmemeye çalışın
Gideceği için onun adına sevindiğinizi belirtin
Eğer sıkıntınızı gösterirseniz onun da içi rahat olmaz,hatta aranız bile açılabilir

1 ay çok kısa bir süre nişanlımla 2 ay görüşemediğimiz zamanlar oldu her defasında daha bi özlemle sarıldık birbirimize :17:
arada özlemek iyidir bence arkasında olun :21:

Kızlar sevgilim ingiltereye gıdıyor 1 aylıgına kendı ımkanlarıyla orda bı okula
ama ben kendıme engel olamıyorum ayrılmak bıle gelıyo ıcımden kı ona okadar çok guvenırken
ve sevgısınden de emınım çok sevıyor benı bende onu ama ne bılıyım engel olamıyorum bıde ALlah var
çok yakışıklı boylu poslu çocuk oofff çok kotu hıssedıyorum kendımı keske azcık cırkın olaydıı :(
onada soğuk davranmak gelıo ıcımden burda bı arkadasın konusu vardı ona yazılanları okudum çok kotu oldum bu yuzden
korkuyorum :(
ne yapmalıyım sizce nasıl davranmalıyım . aynı unide okuyoruz bu arada .

1 ay su gibi geçer merak etme..
niye bu kadar kasmışım ki bile diyeceksin o döndüğünde.. hem size de iyi gelir bu ayrılık.. özlem aşkı kuvvetlendirir.. birbirinizin değerini daha iyi anlarsınız.. :34:

yeterince güvenmiyorsun demek kii..gidiyor diye ayrılmayı bile düşündüğüne göree:34:

yaa okadar cok guvenıyorum kı aslında ama burda bı arakadasa yazılan yorumlardan sonra ıcıme kurt dustu gecen hafta olsa deesteklerdım hemen :(

1 ay çok uzun bir süre değil ki.Göz açıp kapayıncaya kadar geçer
Hem bu süre içinde telefonla,internetle görüşürsünüz
Aynı şeyin sizin başınıza geldiğini düşünün
Sevgiliniz için böyle bi imkandan vazgeçer miydiniz?
Herkes kendisi için bir şeyler isteyip yapabilir,ona engel olmayın
Özlersiniz,belki biraz içiniz huzursuz olur ama belli etmemeye çalışın
Gideceği için onun adına sevindiğinizi belirtin
Eğer sıkıntınızı gösterirseniz onun da içi rahat olmaz,hatta aranız bile açılabilir

evet doruu sımdı bıraz daha sakınım bana gereklı guvenı verdı suan ıcın suan tam destek hep destek ıcersndeyım :D

1 ay çok kısa bir süre nişanlımla 2 ay görüşemediğimiz zamanlar oldu her defasında daha bi özlemle sarıldık birbirimize :17:
arada özlemek iyidir bence arkasında olun :21:

evet çok haklısınız aynen arkasındayım artıkk

niye bu kadar kasmışım ki bile diyeceksin o döndüğünde.. hem size de iyi gelir bu ayrılık.. özlem aşkı kuvvetlendirir.. birbirinizin değerini daha iyi anlarsınız.. :34:

haklısınız yaa ama burda yazılan yorumları okuyunca bı arka çok uzldum ondan boyle oldum yoksa hıcc byle deıldım :(

uzulme canim, guveniyorsan hic sorun yok. Biz esimle 8 aya yakin ayri kalmistik. O yurtdisinda yasiyordu ve ben turkiyede vize bekliyordum. Ama ona guvenim sonsuzdu, ve nihayet suan birlikteyiz. 1 ay cabucak gecer,kafana takma...
:3:

ahh canım aynı durumlarrrrr 4.buçuk aylgına polonyaya gidiyo umarım yaşıyacagımız en uzun ayrılıklarrmz bu olrur:( herkes bişiler dyiyor bakalım nasıl geçicek ama ayrılmayı düşünme buh yüzden:( hatası olursa düşünürsün şmdi öyjle bişi yjapmaaa..benim sevgilimde hoşo çocuhk(benim kadar hoşo olmasada:D) ama herşey onlarda bitiyor

Back
X