Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilinize güvenmeniz gerek ve güvendiğinizi de hissettirmeniz.
1 ay dediğiniz nedir ki,gelir geçer.Hem onu böylece denemiş olursunuz,bu sizin için aslında bir fırsat.
Sırf bu yüzden ayrılmanız acımasızlık olur,sonuçta eğitimi için gidiyor.
Kızlar sevgilim ingiltereye gıdıyor 1 aylıgına kendı ımkanlarıyla orda bı okula
ama ben kendıme engel olamıyorum ayrılmak bıle gelıyo ıcımden kı ona okadar çok guvenırken
ve sevgısınden de emınım çok sevıyor benı bende onu ama ne bılıyım engel olamıyorum bıde ALlah var
çok yakışıklı boylu poslu çocuk oofff çok kotu hıssedıyorum kendımı keske azcık cırkın olaydıı![]()
onada soğuk davranmak gelıo ıcımden burda bı arkadasın konusu vardı ona yazılanları okudum çok kotu oldum bu yuzden
korkuyorum
ne yapmalıyım sizce nasıl davranmalıyım . aynı unide okuyoruz bu arada .
yeterince güvenmiyorsun demek kii..gidiyor diye ayrılmayı bile düşündüğüne göree![]()
1 ay çok uzun bir süre değil ki.Göz açıp kapayıncaya kadar geçer
Hem bu süre içinde telefonla,internetle görüşürsünüz
Aynı şeyin sizin başınıza geldiğini düşünün
Sevgiliniz için böyle bi imkandan vazgeçer miydiniz?
Herkes kendisi için bir şeyler isteyip yapabilir,ona engel olmayın
Özlersiniz,belki biraz içiniz huzursuz olur ama belli etmemeye çalışın
Gideceği için onun adına sevindiğinizi belirtin
Eğer sıkıntınızı gösterirseniz onun da içi rahat olmaz,hatta aranız bile açılabilir
1 ay çok kısa bir süre nişanlımla 2 ay görüşemediğimiz zamanlar oldu her defasında daha bi özlemle sarıldık birbirimize![]()
arada özlemek iyidir bence arkasında olun![]()
1 ay su gibi geçer merak etme..
niye bu kadar kasmışım ki bile diyeceksin o döndüğünde.. hem size de iyi gelir bu ayrılık.. özlem aşkı kuvvetlendirir.. birbirinizin değerini daha iyi anlarsınız..![]()
1 ay su gibi geçer merak etme..
niye bu kadar kasmışım ki bile diyeceksin o döndüğünde.. hem size de iyi gelir bu ayrılık.. özlem aşkı kuvvetlendirir.. birbirinizin değerini daha iyi anlarsınız..![]()