S sebbo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Şubat 2014 3.192 6.328 158 35 İstanbul 24 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #1 yurt disinda bir engellinin yaşamını çok merak ediyorum yürüme engelliyim kendimi bildim bileli gitmek istiyorum eğitim is hayatım orada olsun isterdim yurt disinda yaşamanın dezavantajları iyi kötü yanları varmi düsuncelerinizi yazarmisiniz
yurt disinda bir engellinin yaşamını çok merak ediyorum yürüme engelliyim kendimi bildim bileli gitmek istiyorum eğitim is hayatım orada olsun isterdim yurt disinda yaşamanın dezavantajları iyi kötü yanları varmi düsuncelerinizi yazarmisiniz
G grateful2425 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2019 754 2.258 43 34 24 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #2 annem yüzde 75 engelli onunda bacaginda sorunlar var + romatizma +herseye alerji +artik ellerini zor kullaniyor…. ama mecbur caliscaksin modunda hepsi + dogru dürüst ilgilenmiyorlar bile tedavisi konusunda
annem yüzde 75 engelli onunda bacaginda sorunlar var + romatizma +herseye alerji +artik ellerini zor kullaniyor…. ama mecbur caliscaksin modunda hepsi + dogru dürüst ilgilenmiyorlar bile tedavisi konusunda
S sebbo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Şubat 2014 3.192 6.328 158 35 İstanbul 25 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #3 grateful2425 .!.: annem yüzde 75 engelli onunda bacaginda sorunlar var + romatizma +herseye alerji +artik ellerini zor kullaniyor…. ama mecbur caliscaksin modunda hepsi + dogru dürüst ilgilenmiyorlar bile tedavisi konusunda Genişletmek için tıkla... hangi ülkedesiniz siz çok geçmiş olsun
grateful2425 .!.: annem yüzde 75 engelli onunda bacaginda sorunlar var + romatizma +herseye alerji +artik ellerini zor kullaniyor…. ama mecbur caliscaksin modunda hepsi + dogru dürüst ilgilenmiyorlar bile tedavisi konusunda Genişletmek için tıkla... hangi ülkedesiniz siz çok geçmiş olsun
G grateful2425 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2019 754 2.258 43 34 26 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #4 sebbo .!.: hangi ülkedesiniz siz çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... avusturya