Yurt disindami turkiyedemi yasamak karar veremiyorum

Ben size hak verdim. Cocuklariniz iyiligini dusunuyorsun Belli. Esine gelince,sorumluluk almayan biri belli ki. SIkisinca gidelim demek ile olmuyor.
Cocuklar nerde mutlu ise onemli olan odur. Vatandasliklarini kayip etmedikleri sure,dediginiz gibi ileride okumak veya gezmek icin kolaylik olur.
Hakkinizda hayirlisi olsun
Merhaba aynen anladınız. Sorumluluk sahibi olmayan bir eşin peşinden nereye kadar çoluk çocuk. Oda görsün anlasin artık büyüsün. Hep biz kadınlar fedakarlık yapıyoruz. Çocuklarım hem Türk hem Fransız vatandaşları dünyanın her yerine gidebilirler okuyabilirler ilerde. Teşekkürler cevabınız icin

Merhaba herkese . Esim yurt disinda bir süre kalmamız gerektiğini.maddi anlamda geleceğimiz için önemli olduğunu söylüyor kendisi fransada. Cocuklarimiz var hepsi fransa doğumlu vatandaşlar. Ama turkiyede büyüdüler alıştılar sadece Türkçe biliyorlar. Şuan 9 8 ve 5 yaşlarındalar. Benim aklım almıyor nasıl yapacak özellikle iki büyükler direkt.4 ve 3 uncu sınıftan başlayacaklar dili bilmeden . 2 aydır dusunuyorum karar veremiyorum esim sizsiz duramam diyip işi yokuşa sürüyor. Bende kararsızlıktan bitme noktasına geldim cocuklarim için endişe ediyorum. 3 ude seviye olarak çok üstünler her anlamda hepsi okul öncesi okudu yazdı. Ama psikolojik olarak nasıl olur karar veremiyorum yardım edin deliricem😭
Cocuklar basbayagi ögreniyorlar yabanci arkadaslarla mecburen arkadaslik kuracaklar. Gidin fransaya türkiye icin ev falan alip gelecek icin planlari ayarlayip geri gelirsiniz veya gelmezsiniz hersey kismet bence kocanizi dinleyin ayri gecirmeyin araya sogukluk girer.

Dünyanın her yeri güzel tabi. Ama pek çok ülke gezdim türküm diye demiyorum gercekten hayat turkiyede canli ve guzel. Eğer para varsa gercekten Türkiye yaşanılır ülke. Emin olun dışarıdan göründüğü gibi değil ever refah seviseyi yüksek katılıyorum bazı şeylere. Ama çok fazla dezavantajları var. İnsanlar ruhsal olarak çöküyor. Doğup büyüyenler bile hep Türkiye diyorlar. Çok karmaşık ve sosyolojik olarak araştırılıp insanlara anlatilmasi gereken bir kavram gurbet.
Yeğenim oralar kötü gelmeyin olmuş bu 😅

fransaya sadece dogurmak icin gidip 3 cocuk yapip cocuk parasi alip eurolari turkiyede yemek tam turklere ozgu bir hareket elin suriyelisi bile yapisti gitmiyor bizimkiler hazir para derdinde
Bunun bi de işssizlik maaşı alan versiyonu var 😄
Avrupa bıktı bu tiplerden
Adamlar da haklı sosyal devletiz ama yeter diyordur 😅

Adamın Türkiye’de yatı katı var Avrupa’da işsizlik maaşı alıyor 🤣

Back
X