Yurt disindan gelip Istanbulda Rinoplasti olmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nuj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
46
8
86
33
Merhaba, Yurtdisindan gelip Istanbulda Burun estetigi olan varmi?
Ben Norvecte kaliyorum ve Istanbula burun amilyati olmaya gitmek istiyorum onumuzdeki ayin sonlarinda?
Tavsiyeleriniz ve bilgi alabilirmiyim? :) Siz nerde yaptirdiniz kac gun kaldiniz? tavsiyeleriniz nedir :)?

Bende yurtdisindan istanbul da ameliyat oldum. Genelde ameliyat olmadan önce doktorla ön görüsme oluyor. Bunu yapmayan hastalar var tabiki cünkü imkanlari yok, 1 gün görüsme oluyor diger gün ameliyat. Ben acikcasi emin olmak icin önce ön görüsmeye gitmistim Istanbula, bi kac ay sonra da ameliyatim oldu. Hastanede bir gün kaldim, alcim 9. gün ciktigi icin otelde 10 gün kaldim. Alcin ciktiginda genelde ödemlere karsi bant yapistiriyorlar, ondan sonra seyahat edebilirsin zaten :)

Anladim :) evet bende 10 gun cıvarı dusunuyordum. pekı sakincası yoksa kime amilyat oldunuz? memnunmusunuz?

Norvec kucuk bir ulke ve doktorlar kötu. burdakı norveclılerın burunlarına alısıklar yanı hemen hemen kusursuz burunlara. Hem dunyada ılk olarak ıran ikincı olarak turkıye gelıyor estetıke bır numara olan

Norvec kucuk bir ulke ve doktorlar kötu. burdakı norveclılerın burunlarına alısıklar yanı hemen hemen kusursuz burunlara. Hem dunyada ılk olarak ıran ikincı olarak turkıye gelıyor estetıke bır numara olan

Ama türkiye fiyat konusunda cok pahlı almanya parasıyla hemen hemen aynı

Bizim turklerin burunlari kemerli ve iri oldugundan dolayi estetik konusunda doktorlarimiz daha deneyimli ve egitimli. Irandan Turkiyeye gelen cok var.

Back
X