Yurt nasıl bulunur? İstanbul fatihde yaşayanlar yardımcı olabilir mi :(

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Ben taa Adana'dan İstanbuldaki yurtları nasıl bulabilirim igidip görmem şart mı sizce? Annem biraz pimpirikli internetten buldugum her yurda bi kulp buluyo :(
İstanbul uni.yi kazandim orda okuyanlardan yardimci olabilecek var mii??(kyk cikmayacak ozel yurt ariyorum)

Ayni dertten muzdaribim. Fatih özel yurt dolu ancak gidip gördüklerim pek içime sinmedi. Iyi olanların fiyatları da uçmuş.

Ben fatihte devlet yurdunda kalıyorum . Eğer özel yurda kayit olcaksanız acele edin çünkü yer kalmiyor uygun ve yemek dahil olanlarda . Ayrica İstanbul universtesi fatihte diye fatihte bir yurtta kalmak zorunda degilsiniz internete fotografta koyuyor yurtlar annenizin sartlari neler mesela? Cunku yurtta kalacaksan ve ailen pimpirikliyse yurt mantikli biyer degil :DZaten kayda gidince gezdirirler bi sorun olursa vazgecebilirsiniz ama diyorumya cabuk doluyor acele edin

Ben taa Adana'dan İstanbuldaki yurtları nasıl bulabilirim igidip görmem şart mı sizce? Annem biraz pimpirikli internetten buldugum her yurda bi kulp buluyo :KK43:
İstanbul uni.yi kazandim orda okuyanlardan yardimci olabilecek var mii??(kyk cikmayacak ozel yurt ariyorum)

Ayni dertten muzdaribim. Fatih özel yurt dolu ancak gidip gördüklerim pek içime sinmedi. Iyi olanların fiyatları da uçmuş.
Birini daha bulun eve çıkın :))

Ben fatihte devlet yurdunda kalıyorum . Eğer özel yurda kayit olcaksanız acele edin çünkü yer kalmiyor uygun ve yemek dahil olanlarda . Ayrica İstanbul universtesi fatihte diye fatihte bir yurtta kalmak zorunda degilsiniz internete fotografta koyuyor yurtlar annenizin sartlari neler mesela? Cunku yurtta kalacaksan ve ailen pimpirikliyse yurt mantikli biyer degil :KK70:Zaten kayda gidince gezdirirler bi sorun olursa vazgecebilirsiniz ama diyorumya cabuk doluyor acele edin

Baska nerelerden bakabilirim ki? Acikcasi ben adanada en uzak yere bile 20 dkda variyorum o yuzden hiic yol cekemem okuluma yakin olmali :D
Siz hangi devlet yurdunda kaliyorsunuz? Bana cikar insallah ama cikmaz dediler ya

Fatih çok büyük bir yer, Eminönü filan hep Fatih sınırlarında. O yüzden yurdun okula ne kadar mesafede olduğuna dikkat edin. Üniversiteniz hayırlı olsun.

Fatihte yurtta kalınmaz.hem yurtlar kötü hem gece tekin değil.fındıkzadede bikaç yurt var ordan bakabilirsiniz.ben 6sene fndıkzadede yurtta kaldım idare eder yurtlar

Fatih'te yurtta kalmanızı önermem, güvenilir bir yer değil. Ben de İstanbul Üniversitesindeyim, Beyazıt Kampüsünde. Son sınıfa geçtim ve hiç Fatih'te yaşamadım yurtta da kalmadım. Ama kalan arkadaşlardan bildiğim kadarıyla en kötü yurtlar bile çok pahalı. Bence çıkabiliyorsanız eve çıkın çıkamıyorsanız da başka semtlerde veya okula çok yakın yerlerde bir yurt bakın derim Fatih'te kaldığınıza değsin.

Fatih'te yurtta kalmanızı önermem, güvenilir bir yer değil. Ben de İstanbul Üniversitesindeyim, Beyazıt Kampüsünde. Son sınıfa geçtim ve hiç Fatih'te yaşamadım yurtta da kalmadım. Ama kalan arkadaşlardan bildiğim kadarıyla en kötü yurtlar bile çok pahalı. Bence çıkabiliyorsanız eve çıkın çıkamıyorsanız da başka semtlerde veya okula çok yakın yerlerde bir yurt bakın derim Fatih'te kaldığınıza değsin.

Herkes bunu diyor. Sanirim gelip gormem gerekecek.
Peki siz nerde kaliyorsunuz?
Birde en yakin hangi semt olabilir dediklerinizden

Baska nerelerden bakabilirim ki? Acikcasi ben adanada en uzak yere bile 20 dkda variyorum o yuzden hiic yol cekemem okuluma yakin olmali :KK70:
Siz hangi devlet yurdunda kaliyorsunuz? Bana cikar insallah ama cikmaz dediler ya
Ya beyazitta tam tramvay hattında bir yurt var. Adını hatırlamıyorum ama tam cadde üstü. Ben içine falan girmedim ama güzel bir yurta benziyordu.

Beyazıt'taysanız metroya yakın her semt uygundur aslında. Fatih'te başka bir yerleşkedeyseniz de tramvay hattının olduğu her yer yine güzel olur. Şişli'yi önerebilirim eğer Beyazıt'taysanız. Metroyla 10-15 dk sürüyor. Ben Anadolu'da yaşıyorum, vapurla Avrupa'ya geçip tramvaya biniyorum. Beyazıt'ta okuyup Anadolu'da kalan çok insan var çünkü Anadolu daha sakin ve ucuz, özellikle Üsküdar'a yerleşen çok kişi var benim sınıfımda. Ama ilk yılında İstanbul'u tanımayanlara bunu önermem, bence yakın olmanız daha iyi. Ben Kadıköy'de yaşıyorum, maksimum 40 dk.da okula varıyorum. Üsküdar'dan Marmaray'la daha da kısa sürüyor ama dediğim gibi henüz İstanbul'un yabancısısınız.

aslında karşı taraf ama Üsküdar merkezde bir yurt bulursan marmaray, vapur ve tramvay sayesinde gidip gelmen kolay olabilir. Hatta Üsküdar merkez İstanbul'da bence en güvenli ve temiz ilçe tavsiye ederim. orada da apart ve yurt tarzı yerler var. Ben öğrenciyken öyle yapmıştım.

kyk çıkmayacağını nerden biliyorsunuz ? yedeklerde 2-3 binlere kadar geliyordu 6 sene önce filan.şimdi dahada artmıştır

Beyazıt'taysanız metroya yakın her semt uygundur aslında. Fatih'te başka bir yerleşkedeyseniz de tramvay hattının olduğu her yer yine güzel olur. Şişli'yi önerebilirim eğer Beyazıt'taysanız. Metroyla 10-15 dk sürüyor. Ben Anadolu'da yaşıyorum, vapurla Avrupa'ya geçip tramvaya biniyorum. Beyazıt'ta okuyup Anadolu'da kalan çok insan var çünkü Anadolu daha sakin ve ucuz, özellikle Üsküdar'a yerleşen çok kişi var benim sınıfımda. Ama ilk yılında İstanbul'u tanımayanlara bunu önermem, bence yakın olmanız daha iyi. Ben Kadıköy'de yaşıyorum, maksimum 40 dk.da okula varıyorum. Üsküdar'dan Marmaray'la daha da kısa sürüyor ama dediğim gibi henüz İstanbul'un yabancısısınız.

Evet beyazittayim. O uskudar isi zor benim avrupada bir yer bulmam gerek sisliye bakicam

Baska nerelerden bakabilirim ki? Acikcasi ben adanada en uzak yere bile 20 dkda variyorum o yuzden hiic yol cekemem okuluma yakin olmali :KK70:
Ben çemberlitaş kız ögrenci yurdunda kaliyorum. insallah çıkar kimlere çıkmıyo ama işte torpil mi bilemiycem .. Ya yok problemi bende kendi şehrinde oyleydim ama şimdi tatillerde buraya gelince sıkılıyorum istanbulda yol çekmek bile güzel cok uzak olmaması sartiyla . fındıkzadede çapada felan yurtlar var onları bir araştırın ama özel yurt cok pahalı malesef

Back
X