Yurt nasıl bulunur? İstanbul fatihde yaşayanlar yardımcı olabilir mi :(

5 yıl boyunca fatıh de okudum.

ıllk 2 sene ozel yurt da kaldım. parazıt kaptım vs. asla tavsıye etmıyorum fatıh ın yurtlarını. yemeksız (yada sadece kahvaltılı), 5-6 kısılık oda 600-700 tl den başlıyor. türk orda arkadaşı bulabılırsen ne ala :skandal:

ardından hazır kurulu duzenlı, 2 kısılık odalı ögrencı evıne geçtım. herkez ıstedıgı saate gırıp cıkıyordu. erkek vs yasak, sözde ec gelmek de yasak, ama hıc sorun olmuyor du. hafta da bır gun nobet dusuyordu. cemaat abla abı evı degıl tabıkıde. 400 tl dı. sebze meyve harıc yıyecekler gelıyor du. istersenız ıletışım bılgıleını verebılırım. bırkac evlerı vardı fatıh de. genellıkle akdeniz caddesi, halıcıoglu, sarıgüzel caddesi ve kıztaşı mevkılerındeydı. :KK28:

Aileme ait üniversiteye 20 dk uzaklıkta çapada yurt var. Odaların içinde tuvalet banyo var ve fiyatları uygun. Yardımcı olabilirim isterseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kyk'yı dene yine de , başvur. Torpil bile olsa kaç yüzbin insan var, kaç tanesi torpilli olabilir? Benim ne dayım vardır ne amcam devlette. Kyk yurduna asil olarak yerleştim. Kime çıkacaği belli olmuyor. Evi arabası olana vs çıkıyor öyle çok fakir olmaya gerek yok. Farklı şehirden geliyorsun ve cinsiyetin kadın, kadınlar daima önceliklidir kyk yurtlarında.

Devlet yurtlari artik eskisi gibi degil istanbul universitesinin icinde vezneciler yurdu var vatan caddesinde edirnekapi ogrenci yurdu var ve tramvaya binip gelebilecegin cevizlibag ogrenci yurdu var yurt nakil islemleri sorun olmaz beklerim bir iki ay sabrederim dersen kykya basvur ben bir yil atasehir kiz ogrenci yurdundan geldim cok da memnundum hergun vapurla gelmek fazla keyif veriyordu.
Ozel yurt dersen vatan caddesi uzerinde emniyetin oralarda guzel bir yurt vardi ama adini hatirlamiyorum istanbulda okuyacaksan yol cekmeye alis rahatina bak konum onemli vatan caddesi fazlasiyla islektir ulasim icin rahat edersin hayirli olsun simdiden

Mutlaka gidip görüp tanışıp anlaşın. Yurt çalışanları bile çok önemli. Annen de gelsin hatta. Gözüktüğü gibi olmuyor çoğu zaman

Merhaba bende İstanbul ünide okuyorum 3.sınıfa gectim. Bu yorumu yapabilmek için üye oldum aman diyeyim ev bakacaksınız Çapa da sapık bi emlakcı var orada muhtar mı bir şeydi. Yakın diye o mevkide ev bakarsanız mutlaka dikkat edin yaşlı başlı bi adam ama sapık.

Demek istedigim bulundugu sokak bile tercih sebebi olur. Belki fatihi görünce yaşamak istemezsin orada, güzel ama güvensiz gelir bana hep. İstanbul üni'ye metro var mesela. İyi araştır derim

Back
X