Yurt sıkıntısı

birhayalimsenn

Mutlu,mutluyum
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
155
85
98
İyi geceler,
Direkt konuya giriyorum. Ben şuan özel bir yurtta öğrenciyim geçen senede aynı yurtta kalmıştım ama özel sebeplerden ötürü kykya başvurdum ondada ek yerleştirmede 10. Sıradayım. Kyk büyük ihtimalle çıkıcak. Ama bu özel yurtla sözleşme yaptık. Ama orada kalmak istemiyorum. sözleşmeyi fesh etme şansım var mıdır? Neler yapabilirim ?

İyi geceler,
Direkt konuya giriyorum. Ben şuan özel bir yurtta öğrenciyim geçen senede aynı yurtta kalmıştım ama özel sebeplerden ötürü kykya başvurdum ondada ek yerleştirmede 10. Sıradayım. Kyk büyük ihtimalle çıkıcak. Ama bu özel yurtla sözleşme yaptık. Ama orada kalmak istemiyorum. sözleşmeyi fesh etme şansım var mıdır? Neler yapabilirim ?
Ben olsam param yok yurdu da ödeyemiyorum der çıkarım istediklerini yapsınlar ödemezsin, arkadaşla eve sözleşme imzalamıştık 1 senelik ama 3 gün içinde geri vazgectik ev sahibiyle papaz olduk ama bildiğin yere git dedim konu öylece kapanmıştı.

Ben olsam param yok yurdu da ödeyemiyorum der çıkarım istediklerini yapsınlar ödemezsin, arkadaşla eve sözleşme imzalamıştık 1 senelik ama 3 gün içinde geri vazgectik ev sahibiyle papaz olduk ama bildiğin yere git dedim konu öylece kapanmıştı.
Sorun olmaz mı sizce yurt müdürü biraz otoriter ve sıkıntılı bir kadın

yerine birini bulsan olabilir belki benim arkadaşım öyle yapmıştı, kendisi kalmayacaktı bir dönemlik başka birini buldu onun yerine girdi öylelikle hallolmustu

Ben bir ay bile kalmadan çıkmak istedim kesinlikle olmaz sözleşme yaptın bütün ayları ödemek zorundasın dediler. Ertesi gün babamın arkadaşı geldi kendisi bakanlıkta çalışıyordu, sağ olsun konuştu sözleşmeyi önümde yırttı sadece kaldığım ayı ve bir ayı daha ödedim çıktım yurttan. Araya yetkili tanıdığınız varsa sokabilirsiniz.

Ben bir ay bile kalmadan çıkmak istedim kesinlikle olmaz sözleşme yaptın bütün ayları ödemek zorundasın dediler. Ertesi gün babamın arkadaşı geldi kendisi bakanlıkta çalışıyordu, sağ olsun konuştu sözleşmeyi önümde yırttı sadece kaldığım ayı ve bir ayı daha ödedim çıktım yurttan. Araya yetkili tanıdığınız varsa sokabilirsiniz.
Öyle bir tanıdığım yok ama gerçekten içime dert oldu artık okulu bırakmak istiyorum resmen orada kalmak istemiyorum :(

Yurtlar çok kan emici yerlerdir bilirim yurt müdürleri de genelde kıl olurlar

Param yok okulu bırakıyorum maddi durumum kötü ödeme yapamam de çık

Tamamen yöneticiyle alakalı bir durum. Arkadaşım dönem ortasında kykya geçmişti ve sadece kaldığı ay kadar ödeme yapmıştı. Seneti yırtıp attılar yani

Bana da dönem ortasında kyk çıkmıştı, yurda kyk çıktığına dair kağıt ve kayıt belgelerimi götürünce kaldığım kadarını ödeyip kalan senetleri aldım. Tam bir bilgim yok ama sanırım kyk çıkınca böyle bir şey hakkımız vardı. Bence kyk yı arayıp bu konuyu sorabilirsin mutlaka bir bilgi verirler :)

sözleşmenin örneği sende var mı? Fesih şartları neler? Yaptırımı ne bunlar yazar. Ya da güzel güzel konuşup maddi durumum yok dersin kabul etmek insanlıklarına kalmış.

Back
X