• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt yemekleriyle nasıl zayıflayabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fid

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
1.901
571
448
Üniversite öğrencisiyim ve kyk yurdunda kalıyorum ve 12 gibi kahvaltılık seyler yiyorum akşam da 6 gibi yiyorum gece tekrar yogurt falan yiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

bende öğrenciyken kyk yurdunda kalmıştım. yemekler o kadar kötüydü ki valla 10 kilo kadar verdim =D =D sizinn yemekler güzelse az az ye. sebze ağırlıklı beslen. bi de sizde yemek kalıyor mu ya?? bizde belli saatten sonra yemek olmazdı. okuldan geç dönerdim yemek yok. yoğurt meyve derken fit oldum =P

İşte bizde 20 25 çeşit yemek oluyo ve tabaktaki herşeyi bitirmek zorundaymışım gibi yiyorum son sınıfım kpss falan derken iyice yemeğe verdim kendimi.. evet bazen yemek kalmıyo o zaman da ızgara köfte falan oluyo canım teşekkrler tavsiyelerin için

Yurtta kaldığım zamanlar her şeyi yiyesim geliyordu :17::9:

Çorba iç mutlaka , doyuruyor hemen zaten . Yanına da sebze yemeği yersen yeterli olur . Bazı zamanlar çorba yerine sebze , pilav alabilirsin ekmeksiz ben öyle yapıyordum . Dediğin gibi gece yoğurt , süt iyi oluyor . Meyve de yiyebilirsin .

Yurtta kaldığım zamanlar her şeyi yiyesim geliyordu :17::9:

Çorba iç mutlaka , doyuruyor hemen zaten . Yanına da sebze yemeği yersen yeterli olur . Bazı zamanlar çorba yerine sebze , pilav alabilirsin ekmeksiz ben öyle yapıyordum . Dediğin gibi gece yoğurt , süt iyi oluyor . Meyve de yiyebilirsin .

işte yogurtla ekmeksiz doyamıyorum gibi geliyo :56: kendimce kepek ekmeği aldım yavaş yemeğe falan çalışıyorum bakalım kafaya koydum ya olacak başka çaresi yok diyet değil sağlıklı beslenme şeklini benimsicem En Buyuk Kadınlar Kulubu

işte yogurtla ekmeksiz doyamıyorum gibi geliyo :56: kendimce kepek ekmeği aldım yavaş yemeğe falan çalışıyorum bakalım kafaya koydum ya olacak başka çaresi yok diyet değil sağlıklı beslenme şeklini benimsicem En Buyuk Kadınlar Kulubu

Kusura bakma geç gördüm mesajını. :17:
Kepekli ekmek yiyordum ben de yurttayken. Pilav, makarna aldığım zamanlar ekmek yemiyordum. Onun dışında 1-2 dilim yerdim sebze yemeğimle. Salata alırsan her yemeğin yanında o da şişiriyor insanı. Doygunluk hissini yaşatır :)
Şu an nasıl gidiyor bilmiyorum ama yolundadır inşallah. Diyet diye düşünme zaten, düzenli ve de sağlıklı beslen, yavaş yavaş veriyor insan, hem kalıcı da oluyor böylesi. Kolay gelsin çok :)

Kusura bakma geç gördüm mesajını. :17:
Kepekli ekmek yiyordum ben de yurttayken. Pilav, makarna aldığım zamanlar ekmek yemiyordum. Onun dışında 1-2 dilim yerdim sebze yemeğimle. Salata alırsan her yemeğin yanında o da şişiriyor insanı. Doygunluk hissini yaşatır :)
Şu an nasıl gidiyor bilmiyorum ama yolundadır inşallah. Diyet diye düşünme zaten, düzenli ve de sağlıklı beslen, yavaş yavaş veriyor insan, hem kalıcı da oluyor böylesi. Kolay gelsin çok :)

evet salata her akşam almaya çalışıyorum şükür iyi gidiyor canım vücut ölçülerim falan 3 er cm inceldi hatta popiş 4 cm:8::8:

Arada kaçamaklar olsa da morali bozup tamamen bırakmazsan bir sorun olmaz. Vücut tekrardan bir iki gün içinde dengeliyor. :29:

evet ya kaçamak mutlaka oluyor ama battı balık yan gider demiyorum o gün kaçırdıysam ertesi gün dengeliyorum hem vicdanım da rahat oluyo:1::128:

az az yersen ara öğünlerdede kendine küçük meyveli yogurtlar vb. alırsan rahat zayflarsn.ama tabi hareket te gerek:)

Back
X