Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurtta kaldığım zamanlar her şeyi yiyesim geliyordu
Çorba iç mutlaka , doyuruyor hemen zaten . Yanına da sebze yemeği yersen yeterli olur . Bazı zamanlar çorba yerine sebze , pilav alabilirsin ekmeksiz ben öyle yapıyordum . Dediğin gibi gece yoğurt , süt iyi oluyor . Meyve de yiyebilirsin .
işte yogurtla ekmeksiz doyamıyorum gibi geliyokendimce kepek ekmeği aldım yavaş yemeğe falan çalışıyorum bakalım kafaya koydum ya olacak başka çaresi yok diyet değil sağlıklı beslenme şeklini benimsicem En Buyuk Kadınlar Kulubu
Kusura bakma geç gördüm mesajını.
Kepekli ekmek yiyordum ben de yurttayken. Pilav, makarna aldığım zamanlar ekmek yemiyordum. Onun dışında 1-2 dilim yerdim sebze yemeğimle. Salata alırsan her yemeğin yanında o da şişiriyor insanı. Doygunluk hissini yaşatır :)
Şu an nasıl gidiyor bilmiyorum ama yolundadır inşallah. Diyet diye düşünme zaten, düzenli ve de sağlıklı beslen, yavaş yavaş veriyor insan, hem kalıcı da oluyor böylesi. Kolay gelsin çok :)
evet salata her akşam almaya çalışıyorum şükür iyi gidiyor canım vücut ölçülerim falan 3 er cm inceldi hatta popiş 4 cm![]()
Sevindim canım senin adına çok. :87: Çok da güzel incelmelerin.![]()
evet canım ya sağolasın iyi hissediyorum kendimi artık korumak lazım![]()
Arada kaçamaklar olsa da morali bozup tamamen bırakmazsan bir sorun olmaz. Vücut tekrardan bir iki gün içinde dengeliyor.![]()
az az yersen ara öğünlerdede kendine küçük meyveli yogurtlar vb. alırsan rahat zayflarsn.ama tabi hareket te gerek:)