- 27 Eylül 2014
- 213
- 174
- 103
- Konu Sahibi Insomnia21
-
Üniversite öğrencisiyim erasmus önayak olurdu benim için gerek duymadım bölümüm bilgi ve belge yönetimi(Halk adıyla kütüphaneci,daha çok akademik ağırlıklı akademisyenler iyi bilir türkiyede pek bilinmeyen bir bölüm almanya ingiltere amerika ülkelerin ağırlığı olan bir alanöncelikle hangi ülkeye TC pasaportuyla yerleşebilirsiniz onu araştırın :)
o kadar havada bir soru ki.. hangi ülke, dil seviyeniz ne, uluslararası geçerliliği olan bir meslek ya da diplomanız var mı, birikiminiz ne, çocuğunuz var mı? oturum şartlarını karşılıyor musunuz v.s.v.s.
Üniversite öğrencisiyim erasmus önayak olurdu benim için gerek duymadım bölümüm bilgi ve belge yönetimi(Halk adıyla kütüphaneci,daha çok akademik ağırlıklı akademisyenler iyi bilir türkiyede pek bilinmeyen bir bölüm almanya ingiltere amerika ülkelerin ağırlığı olan bir alan
Teşekkürlero zaman master programlarına bakacaksın.. o şekilde gidebilirsin, Avrupa ülkelerini bilmiyorum ama Amerika masterdan sonra kalmak imkansıza yakın.. ya sürekli okuyacaksın ya da bir şirket bulup sana çalışma vizesine başvurmalarını isteyeceksin ki bu da çift haneli rakamlara sebep olduğu için genellikle şirketler yanaşmıyorlar.. Avrupayı bilen kızlar yardımcı olurlar sanırım..
Yurdun dışında olsun yeter, ben onu anladım.öncelikle hangi ülkeye TC pasaportuyla yerleşebilirsiniz onu araştırın :)
o kadar havada bir soru ki.. hangi ülke, dil seviyeniz ne, uluslararası geçerliliği olan bir meslek ya da diplomanız var mı, birikiminiz ne, çocuğunuz var mı? oturum şartlarını karşılıyor musunuz v.s.v.s.
Yurdun dışında olsun yeter, ben onu anladım.
kültürlere karşı yoğun bir merakım vardır yerinde görmek isterim dünyayı köşe bucak gezecek halim yok uçmuyorum abla sadece izlenimlerinizi almak istedim bi fikir oluşması bakımından o kadarYurdun dışında olsun yeter, ben onu anladım.
Göstermiyor officecimmmmmmm sen fikir ver yeterkapıkule sınır kapısının arkası bile olur bu gidiş onu gösteriyor
Göstermiyor officecimmmmmmm sen fikir ver yeter
teşekkür ederim cevabınız için akademik kariyer düşünmüştüm ama ağır geldi almanya kütüphane konusunda bayağı ileri bir üke tabi şartları yüksek ve pahalı hayırlısı benim için :)Almanya'da uzun yıllar yaşamış biri olarak Almanya'yı evet çok sevdim.Hatta Almanları da.yaşam standartı çok yüksek burayla kıyaslanamaz.Sosyal imkanları aynı şekilde,eskiden daha da iyiymiş.İş anlamında da sıkıntı yaşamadım.Almanlarla ilişkilerim her zaman iyiydi,kötü muamele asla görmedim.
Bazı özel nedenlerden dolayı kesin dönüş yaptım,şuan pişmanım tabi keşke kesin dönüş yapmasaydım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?