Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 milyonuncu mesajim ama ihtiyaciniz olan butun belgeleri nufus mudurlugu veriyor,baska herhangi bir yere gidilmesine gerek yok![]()
bence konsoloslukta turk nikahi kiyin, i belgeleri sevgilinizin bulmasi daha kolaysa.
sonra nikahinizi tescillettirirsiniz.
hadi ya kolay gelsin, yabanci ile evlenmek ayri dert bosanmak ayri dert :)
insallah o kismina gerek kalmaz zaten deburokrasi olarak diyorum.
Evet biz de öyle yapmıştık ama eşimin çifte vatandaşlığı vardı. Onun için uğraşmak bile zor gelmişti bize, sizinkini tahmin edebiliyorum o yüzden.Onu sordum ama konsoloslukta nikah için iki kişinin de Türk vatandaşı olması gerekiyormuş. Keşke öyle yapabilsek![]()
ama benim hatirladigim kadariyla evlilik ehliyetini konsolosluk vermisti
bize demislerdiki
evlilik ehliyeti ve dogum belgesi lazim.bizde yabanci makamda evlendik.e dogum belgesini anlayamadim dedim heralde nüfüs kagit örnegi.ayni sekil nufüs kagit örneginide noter tercümana almanca cevirttim kabul olunmustu ama Fransa'da nasil degisirmi kanun kürek bilemiycem
rica ederim hayirlisi oldun bol sans diliyorumŞimdi uluslararası doğum belgesi ve apostil olayı var. 6 yıl önce yokmuş demek ki ne güzel. Konsolosluktan alınan evrağın çevrilmesi yetmiyor. Konsolosluk da apostil yapmıyor o yüzden karıştı işler. Bakalım sabah ola hayrola. Çok teşekkür ederim![]()
sizi öpeceğim.![]()
evlenme ehliyet belgesini anneniz alabilir mi bilmiyorum