Siz kaç yaşındasınız,bir de sakıncası yoksa biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz ne kadara gittiniz,nerelere vs. Çok soru sorduysam kusura bakmayın ama bu konuyu araştırmam gerekOtobuslu turlarla gidebirsin.Ben oyle gittim.Ama butcen ne olacak o onemli.
Merhabalar.Ben lise öğrencisiyim.Yurtdışına çıkmak istiyorum.Ailem de izin veriyor.Yalnız tabii yazın Haziran-Temmuz gibi aylarda uygunum okulum olduğu için.Yaşım konusunda bir problem yok,birkaç ay sonra reşit oluyorum zaten.
Şimdi şöyle bir şey sormak istiyorum,yurtdışına böyle benim gibi gençler için düzenlenen güvenli geziler var mı bildiğiniz?Tabii çok yüksek fiyatlı da olmasını istemiyorum aynı zamanda.Çok uzun olması da gerekmiyor,bir hafta bile yeter mesela.Avrupa ülkelerini istiyorum bu arada,eklemeyi unutmuşum sanırım.Yani böyle turlar hakkında hiç bilgim yok,görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.
Biraz bilginiz varsa bu konuda paylaşırsanız çok memnun olurum.Mesela ücreti ne kadar,vs. Ben de çok isterim dil okulu.Boş boş gezmek de pek iyi değil.Cevabınız için şimdiden çok sağolun...butceniz varsa dil okuluna gidin , harika bir deneyim olur sizin icin
Hadi ya,çok sağolun.Yalnız bu İnterrail'in ücretleri çok yüksek değil,değil mi?Bir de oraya tek başıma gideceğim,herkes mi öyle?Orada arkadaş bulunur mu,yalnız kalırsam diye de korkuyorumInterrail var canim tam senin yaşında ve üni öğrencileri için harika! Onu bir araştır. Bir de 1 haftalık ya da 15 gunluk öğrenci kampları var. Avrupada farklı ülkelerde, ülkeyi sen seçiyorsun, her grubun bir teması var. Ilginç olabilir. Internette arastir
Çok teşekkür ederimE.L.F var bu isleri organize eden , telefon acip gorusun , ben 12 yasinda ve 19 yasindayken ingiltereye yaz okuluna gittim , cok guvenilir bi kurulustur
fiyat bilmiyorum cunku su anda 40 yasindayim :) cok uzun yillar gecti ustunden ama yillardir bu isi yapan saygin bi kurum , googleda arayin ve telefonla gorusun
bu arada yanlis yazmisim elf degil ELTÇok teşekkür ederim
Ben de arattım da bulamamıştım.İnsanlık hali önemli değil.Sevgilerbu arada yanlis yazmisim elf degil ELT
rica ederim
E.L.T var bu isleri organize eden , telefon acip gorusun , ben 12 yasinda ve 19 yasindayken ingiltereye yaz okuluna gittim , cok guvenilir bi kurulustur
fiyat bilmiyorum cunku su anda 40 yasindayim :) cok uzun yillar gecti ustunden ama yillardir bu isi yapan saygin bi kurum , googleda arayin ve telefonla gorusun
avrupanin tehlikeli oldugunu dusunmiyorum , defalarca gittim , 2 senede yasadimİnterrail çok aklıma yattı fakat çevremdeki arkadaşlarımdan hiçbiri gitmek istemez gibime geliyor.Orada arkadaş edinilir mi?Tek başına 18 yaşındaki bir genç kız için tehlikeli mi olur sizce?
İçim rahatladı sağolun,yani sizin de yanınızda arkadaşınız yoktu,tek miydiniz?Yaşınız kaçtı?Bir de korkum yabancılardan değil aslında,yol arkadaşlarımdan.avrupanin tehlikeli oldugunu dusunmiyorum , defalarca gittim , 2 senede yasadim
interrail yapmadim ama ulkeler arasi tren yolculugu yaptim
basima bir kere bile kotu bir olay gelmedi
sabah 5 de bardan cikip tek basima eve donerdim , bir kisinin laf attigini bilmem
ve avrupa'da arkadaslik kurmak cok kolay , yolda tanistigim ve arkadas oldugum onlarca insan var
tek basina gonul rahatligiyla gidebilirsiniz
tektimİçim rahatladı sağolun,yani sizin de yanınızda arkadaşınız yoktu,tek miydiniz?Yaşınız kaçtı?Bir de korkum yabancılardan değil aslında,yol arkadaşlarımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?