Yurtdışı Gezisi

duygucukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
23
0
28
Kızlar Çarşamba günü Almanya Avusturya Fransa isviçre olmak üzere 1 haftalık okul gezisine çıkıyorum hava sabahları 22-23derece olacakmış ama Almanya'da yasayan tanıdıklarımız sıcak oluyor diyor ve 7 güne de 7 kombin yaptım ama hocamız topuklu,düz ve sandalet türü ayakkabı giymeyin dedi benim 4 kombinim de sandaletle ve değiştirmek istemiyorum ayrıca çokta rahat yürüyebiliyorum ama yağmur yağma gibi bir durumda söz konusu sizce ne yapmalıyım yanımda 2 çift spor ayakkabım olacak birisi beyaz sarı Çizgili tiger birisi lacivert kırmızı yazılı new balance. Ama siyah pantolonumun yada füme pantolonumun altına bunlar renklerinden dolayı olmaz sizce ne yapayım siyah renk spor ayakkabımda yok

Geziyi iptal et hemen derim ben :KK70: olmaz ki canim oyle siyah ayakkabi yoksa almanyaya adim atamazsin. Ehehh neyse konuya donelim -guzel bir firsat gecmis eline bunu degerlendir bosver kombini falan ne olacak sanki o ulkelerde yasayan insanlar fazlasiyla rahat zaten kimse takilmaz senin kombinine bence. İyi eglenceler.

Giy tabi nasil rahat hissedecksen oyle yap. Bakalim bir daha gorme imkanin olacak mi o ulkeleri. Keyfini cikar :)

gecen hafta geziye cikiyor olsaydiniz mayo bile getirin derdim,cok ama cok sicakti..37den asagi inmedi sicakliklar ama bu hafta yagmurlar basladi,dunden beri durmamacasina yagiyor.siz buraya geldiginizde yagmur yagmasa bile serin olur,ozellikle aksamlari.Kesinlikle ince bi yagmurluk,hirka gibi bisey alin yaniniza.
minik semsiyelerdende getirebilirsiniz.
ayakkabicilarda water proof ayakkabi spreyleri satiliyor,suyu iceri gecirmiyor bunlar.
istediginiz ayakkabiyi alin eger boyle bi sprey temin edebilirseniz.
sort ve etek getirin tabi birer tane de olsa.bi bakarsiniz sicak oluverir.

Gezi tayt ve sort dEmektIr oncelikle
Aksam mekanlari icin bi kac elbise yeterli ama bunu dert edecegine ordan ne alabilirim neyi gormeden yapmadan gelmemeliyimleri arastirman daha mantikli olur. Ilerde ya oraya kadar gittimde sunu yapamadim demek yerine yaa bu fotogrfta ayakkabi sweet
Kombinim hic olmamis diyecek gibi gorunuyorsun:KK66:

Ya gezi için bu kadar kıyafet mi alınır ya 1 sandalet, 1 spor ayakkabı neyse yapmışsın kombinini.. Hava gündüzleri evet çok sıcak ama her an yağmur inebilir. Ağustos ayında sabah 6'da İsviçre'de donuyorum zannettim polar giydim kesmedi. yine Ağustos'ta bir gün öncesi cehennem sıcağıyken ertesi günü Almanya'da şakır şakır yağmura denk geldim.
Sana tavsiyem; çantanda bir katlanabilir yağmurluk (biraz iyi olanlarından), su geçirmez ayakkabı (nex balance, tiger dediklerin geçirir), bir de hırka bulundur Geri kalan 5 tane sandaletmiş, bilmemkaç kombinmiş hikaye. Islanınca, donunca, sıcaktan patlayınca bir işe yaramazlar.

X