Yurtdışı kargo konusundaki endişem

minikbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
596
232
73
Arkadaşlar, 3 ocakta ingiltereye ait bir siteden mineral pudra siparişi verdim, ancak kargomu takip edebileceğim linke iki kere ''Destination customs clearance underway'' koymuşlar, ilkini görünce içim rahatlamıştı ama ikinci kere niye yazmışlar, deneyimli olanlar var mı bu konuda. :( resim atıyorum
kargo.webp

Arkadaşlar, 3 ocakta ingiltereye ait bir siteden mineral pudra siparişi verdim, ancak kargomu takip edebileceğim linke iki kere ''Destination customs clearance underway'' koymuşlar, ilkini görünce içim rahatlamıştı ama ikinci kere niye yazmışlar, deneyimli olanlar var mı bu konuda. :KK43: resim atıyorumEki Görüntüle 1750206

Gumrukte kalmis olabilir bilemedim :/ Devam ediyor diyor ama belkide asamalardan gectigi icindir.Yurtici kargoda pek sorumsuz ama yinede arayip sorun bence

Cuma gümrüğe gelmiş. Araya hafta sonu girdiği için gümrükten çekilememiş. O işlemler uzun sürebilir, merak etmeyin bence...

Gumrukte kalmis olabilir bilemedim :/ Devam ediyor diyor ama belkide asamalardan gectigi icindir.Yurtici kargoda pek sorumsuz ama yinede arayip sorun bence
umarım aşamalardan geçtiği içindir. ilk yurtdışı alışveriş deneyimim olduğu için de çok fazla ne yapacağımı bilemedim.

Cuma gümrüğe gelmiş. Araya hafta sonu girdiği için gümrükten çekilememiş. O işlemler uzun sürebilir, merak etmeyin bence...
çok teşekkür ederim cevabınız için

yok canım durumu güncellemek için bilgilendirmek için yazmışlardır.. bi pudra gümrükte kalmaz.. eğer çok ürün varsa ve pahalıysa gümrükte kalır..

ben bir kere amerikadan far siparis etmistim ayni gün yurticinden ise parfum vallahi amerikadanki siparisim daha erken geldi :)

Back
X