Yurtdışı

huzursuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
156
0
96
Bursa
benim sorunum bu dert diil ama en uygun buraya açmak dogru diye düşündüm :1closedeyes:
nişanlım yurtdısında hattı ordakı bı hat ve msjlasmaya kapalı hergun konusamıyoruz msjlasmak cok buyuk bı nımet derdını anlatabilmek ıcın size sorum bu durumda olanlar tanıdıkları olan varsa siz nası msjlasıosunuz böle bı tarıfe varmı hangı hat daha uygundur bakınıorum ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..
şimdiden teşekkur ettım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
O nasil is?
Mesaja kapali olan hatmi varmis?

Ninsanlin hangi ülkede, ben Almanyadayim -
eger burdaysa hatlarla ilgili bilgi verebilirim belki sana

mesajlasmaya kapaliysa, musteri hizmetlerine tel açar, yurtdisi hattini açarmisiniz der, onlar açar, sonra sana istedigi zaman msj atar
tabi gunde 100 msj atarsaniz birbirinize fatura tuzlu gelir ama gulunu seven dikenine katlanir derler
bende yurtdisindayim, nerde kaliyor nisanlin ?

ingiltere londrada..
ona ben msj cekebılıorum o cvp yazamıo
açtırmak en mantıklısı geldi banada ama burda falan bı tarıfe gıbı bısı varmı die merak ettim

oyle bir tarife yok maalesef
ama kendisi açtirabilir, baska seçenegi de yok zaten canim
ustelik arayinca hemen açiyorlar
mutluluklar

cok tesekkur ettim..
kendısı teknolojıye dusman msj yazmak cok zor gelıo ben halledersem mecbur kalıcaktı ama o halledıcek artık yapcak bısı yok (:

canım ingilterede vodafone alırsa erkek arkadaşın ve sende türkiyede vodafone alırsan kendine en uygun o şekilde mesajlaşıp görüşebilirsiniz.

hayır canım nişanlın ingiltereden alması lazım kontörlü hat falan ancak o şekilde daa uygun ücrete görüşebilirsiniz

anladım canım
en mantıklısı bole olucak heralde cunku turkcell den cekıorum ben cok kontur gıdıo benım ıcınde daha rahat olur hat alınması onunkının msja acılmasından
cok cok tesekkur ettım...

dediğim gibi canım sen burdan al o ordan alsın bitane oyle görüşün.benim arkadaşımın sevgilisi de ingiltereye gitti onlar baya araştırmıştı en mantıklısı o.onlar da öyle yapmıştı.benim sevgilimde yurt dışına gitti biz hatları yurtdışına açtırdık ama çok konuşmadık ve günde sadece 4-5 msj attığımız halde ona 1 ayda 750 ytl geldi 4 sene önce.o yüzden oradan hat almak en mantıklısı açtırmakla uğraşmayın.

Back
X