Merhaba hanimlar. 7 aylik evliyim hersey yolundaydi. Bir tek problem esimin isi. Duzgun bi is bulamiyor. 3 yildir buraya geldi hep Rusyada kaliyorlardi ailesiyle birlikte. Simdi ordan arkadaslari hergun ariyor gel is kuralim diye. Esim 15 yildan fazla sure orada yasadigi icin buraya alismak cok zor oldu. Hala alisamiyorum diyor. Simdi benide zorluyor isten cik gidelim hayatimizi orada kuralim diyor. Ben istemiyorum yapamam tanimadigim yerde yasayamam diyorum. Ama o israrli hersey guzel olacak orda sik sik gelir gideriz cocugumuzu istedigimiz gibi buyuturuz diyor. Bu arada 2 aylik hamileyim. Ama ben kararimda kesinim isimi alisdigim yeri ailemi nasil birakirim yapamam ki. Artik biktim hergun agliyorum. Yoruldum. Ben gitmesem oda gitmez. Ama burada da mutlu olamiyorum diyor. Maddi problemlerimiz var ne kadar boyle devam etsin diyor. Ben yapariz calisip hallederiz diyorum. Oda bana guven gidelim diyor. Sonunda istedigin yere get ben gelmiyorum burda kalicam dedim yine kus yattik. Anlayacaginiz boyle cikmazda kaldim. Gitsem olmuyor gitmesem baska turlu zorluk olur diye korkuyorum. Alistigim buyudugum yeri terk edemem. Oda orada buyudugu alistigi icin gitmek istiyor. Ne yapayim bilmiyorum bi akil verin lutfen.