• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışımı,devletmi? Arada kaldımm.

diyetisyenler çok düşük puanla atanabiliyorlar o yüzden 70 alsan garanti atanırsın o bölümde hatta 65 40 la bile atanan var. kendin için git gideceksen kimse için değil hele bir erkek için aileni dinlemeyip hayatta gitme

baya da yüksek almışsın
buradaki maaşın yüksek olacaksa iyice düşün
annenle birlikte mi oturuyosunuz siz
o yüzden mi istemiyo gitmeni

Maşallah o zaman size =) Ben de günahınızı alangiller olarak af dilerim :D
Ne demek canım ülkemizin hali insanı böyle düşünmeye itiyor.:KK50:
diyetisyenler çok düşük puanla atanabiliyorlar o yüzden 70 alsan garanti atanırsın o bölümde hatta 65 40 la bile atanan var. kendin için git gideceksen kimse için değil hele bir erkek için aileni dinlemeyip hayatta gitme
Canım benim istediğim yer baya merkez olduğu için kasmak zorunda kaldım maalesef.:KK51: Kendim için de istiyorum ama aramızdaki uzaklık sevgilimle aramızda problem yaratıyor bunun için de istiyorum.:KK23:
baya da yüksek almışsın
buradaki maaşın yüksek olacaksa iyice düşün
annenle birlikte mi oturuyosunuz siz
o yüzden mi istemiyo gitmeni
Hayır ama haftanın 3-4 günü beraberiz.:KK69:

bende yurt dışı diyenlerdenim...annen şimdi duygusal davranıyor ama zamanla alışır....zamanın da benimde çokta iyi bir kurumda iş imkanım oldu ama annem şehir dışında diye izin vermedi sonra yurt dışına dil eğitimi için gitmek istedim onada izin vermedi şimdi çok pişmanım keşke elime geçen fırsatları değerlendirseymişim annemi çok seviyorum ama hayat benim hayatımdı belki nasip böyleydi yinede pişmanım....umarım sende pişman olmazsın...

Son düzenleme:
bende yurt dışı diyenlerdenim...annen şimdi duygusal davranıyor ama zamanla alışır....zamanın da bende çokta iyi bir kurumda iş imkanım oldu ama annem şehir dışında diye izin vermedi sonra yurt dışına dil eğitimi için gitmek istedim onada izin vermedi şimdi çok pişmanım keşke elime geçen fırsatları değerlendirseymişim annemi tabiki çok seviyorum ama hayat benim hayatımdı belki nasip böyleydi yinede pişmanım....umarım sende pişman olmazsın...
zaten sanırım gideceğim canım.:KK43:

Aa Norveç mi :)
Norveç,İsveç,Danimarka,Finlandiya...
Bunlar hep gezip görmek istediğim,uzun süre kalmak istediğim yerler.
Bence kesinlikle gidin.Anneniz de alışır zaten şimdi ayrı kalmak istemediği için öyle diyodur.Sevgiliniz de varmış hem sizin için de çok iyi olur :)

Aa Norveç mi :)
Norveç,İsveç,Danimarka,Finlandiya...
Bunlar hep gezip görmek istediğim,uzun süre kalmak istediğim yerler.
Bence kesinlikle gidin.Anneniz de alışır zaten şimdi ayrı kalmak istemediği için öyle diyodur.Sevgiliniz de varmış hem sizin için de çok iyi olur :)
Sevgilimi görmek için gidiyordum norveçe gerçekten çok güzel bir yer türkiyeden çok farklı.Aynen sevgilimi kıskanıyordum,şimdi burnunun dibince olabilirim.:KK55:

Bence yaşına göre ve orada alacağın maaşa göre değişebilecek bir karar. Eğer iki yıl sonunda memnun olmayıp dönmek istediğinde buraya elde sıfır olarak dönmeyeceksen kesin gitmelisin. Ama burada işe girmek için çalışacağın yer iyi bir referans olmayacaksa, Türkiye'ye döndüğünde birikim yapmış olarak dönemeyeceksen, yaşın da çok genç değilse burada yeniden tutunmak zor olabilir.
Bir de gitmende sevgilinin rolü çok büyükse gitmeyi bir daha düşün. Hayat bu ne olacağı belli olmaz. Odaya gidip bir sıkıntı yaşarsanız tek başına kalmış olacaksın. Tek bakma kalabilmeyi de göze Alman gerek.

nasıl bir ortamın içindesin bilemiyorum. Ama benim şuanda elimde böyle bir imkan olsa (hemde ülke olarak Norveç'i çok beğenirim) kesinlikle yurtdışını seçerdim. Yurt dışını seçtikten sorna geleceğin ne şekilde olacak, nasıl şekillenecek buda önemli tabi ama dediğim gibi 'ben olsam' yurtdışını seçerdim.

bence hiiç durmayın imkan da çıkmış... ben de okulun bitmesiini bekliyorum gitmek için... sevgilimle ingilizce çalışıyoruz hep :)

Back
X