- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
bır ayı gectı kanguru gönderıldı bana ptt kara yoluyla ama hala gelmedı . Afrıkadayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yo yo daha değişikleride vardı ama buda fena troll değil hakkını yemeyelimBu konu sahibi kadar değişik birine denk gelmedim şurda
Arkadaş cidden ne yaşıyor bunlarYo yo daha değişikleride vardı ama buda fena troll değil hakkını yemeyelim![]()
Açıkçası ben konu sahibinin fake olduğunu düşünüyorum. Ama yanılıyorda olabilirimArkadaş cidden ne yaşıyor bunlar
Ne zaman desem ki artık ne olsa şaşırmam ama hep şaşırıyorum![]()
bır ayı gectı kanguru gönderıldı bana ptt kara yoluyla ama hala gelmedı . Afrıkadayım
İnşallah öyledir böyle gercekliklere hazır değilizAçıkçası ben konu sahibinin fake olduğunu düşünüyorum. Ama yanılıyorda olabilirim![]()
Bence telefon düzeltmiştir kara Yolu değil kargo yoludur o. Afrika’da da değildir Afrikadayım sanki demek istemiştirhayır bi de Afrika'ya mı kara yoluyla gönderiyorlar? okyanusu ne yapacaklarmış?
Nerden nereye sipariş etmiş belli mi. Yani arayıp sorabilir biz nasıl yardımci olabilelimkiBence telefon düzeltmiştir kara Yolu değil kargo yoludur o. Afrika’da da değildir Afrikadayım sanki demek istemiştir
Benimde zebram gelmediiki haftadır bekliyorum
Kizlar nereye şikayet edebilirim ahahahah
Yani 1 sene önceki konuyu ,konu sahibi şunu demek istemiş diye mi hortlattınız ,pes !Bence konu sahibi Afrikadayım sanki demek istemiş
AJDHFKALALFNALAŞDLGLÖSÖAŞBenimde zebram gelmediiki haftadır bekliyorum
Kizlar nereye şikayet edebilirim ahahahah
hayir bana taktilar ondan. neyse siz eglenin kendi aranizda . Ben biraz is yapayimYani 1 sene önceki konuyu ,konu sahibi şunu demek istemiş diye mi hortlattınız ,pes !