Merhaba canim bende ingilterede yasiyorum.Aslinda sansli oldugunu unutma sevdigin dogru kisiyi bulmussun onemli olan bu gerisi bazen teferruat .Su an alisma asamasindasin zordur, Evlilige alismaya calisiyorsun onun getirdigi sorumluluklar. ailenden uzaktasin onun ozlemi seni anliyabiliyorum. Benim ailemde geldiginde zorluklar yasamislar .Annem ilk okul terk geldiginde tek kelime ingilizcesi yokmus, simdi kendi cafesinde calisiyor, ehliyetini aldi arabasi var kendi ayaklarinin ustunde duruyor ve sen sanslisin gunumuzun sartlari daha rahat egitimlisin,ingilizcende vardir.Umarim master isin de olursa buraya cok cabuk adepte olursun canim .Cocugun olursa bu daha iyi olur sorumluluklarin artar kafani kasiyacak vakit bulamazsin ,emin ol biraz zaman gecince sende alisacaksin.Sonucta farkli kultur ve yasam tarzi .Bos vakitlerin de ingilizceni gelistirmek icin ingiliz kanallarina bakabilirsin cok guzel film ve programlar var tavsiye ederim.Canin Sıkıldıgında disari cik rahat ol ,shoplari gez burada kimse kimseyi rahatsiz etmez.Aslinda ingilizler kibar ve guleryuzlulerdir ,gerci londrada ingiliz bulmakda zor .Eski oturdugum yerde ingiliz komsum vardi misafirlerim gelmisti hemen geldi yatagin varmi yatak vereyim .cocuklara oyuncaklar getirdi oynasinlar diye . Her bahcede cocuklari gordugunde dondurma ve sekerler verdi.Umarim her sey senin adina cok guzel olur...