Yurtdışina evlendim ama alisamiyorum, cok mutsuzum :(

süper bir fırsat olağanüstü bir hayat diye gidiliyor yurtdışına sonra "sıkıldım ,bunaldım,ölüyorum" deniliyor.kaç tane yazı okuduk burada bu şekilde.yurtdışı insanlara bu kadar neden cazip geliyor anlamış değilim.

Merhaba canim bende ingilterede yasiyorum.Aslinda sansli oldugunu unutma sevdigin dogru kisiyi bulmussun onemli olan bu gerisi bazen teferruat .Su an alisma asamasindasin zordur, Evlilige alismaya calisiyorsun onun getirdigi sorumluluklar. ailenden uzaktasin onun ozlemi seni anliyabiliyorum. Benim ailemde geldiginde zorluklar yasamislar .Annem ilk okul terk geldiginde tek kelime ingilizcesi yokmus, simdi kendi cafesinde calisiyor, ehliyetini aldi arabasi var kendi ayaklarinin ustunde duruyor ve sen sanslisin gunumuzun sartlari daha rahat egitimlisin,ingilizcende vardir.Umarim master isin de olursa buraya cok cabuk adepte olursun canim .Cocugun olursa bu daha iyi olur sorumluluklarin artar kafani kasiyacak vakit bulamazsin ,emin ol biraz zaman gecince sende alisacaksin.Sonucta farkli kultur ve yasam tarzi .Bos vakitlerin de ingilizceni gelistirmek icin ingiliz kanallarina bakabilirsin cok guzel film ve programlar var tavsiye ederim.Canin Sıkıldıgında disari cik rahat ol ,shoplari gez burada kimse kimseyi rahatsiz etmez.Aslinda ingilizler kibar ve guleryuzlulerdir ,gerci londrada ingiliz bulmakda zor .Eski oturdugum yerde ingiliz komsum vardi misafirlerim gelmisti hemen geldi yatagin varmi yatak vereyim .cocuklara oyuncaklar getirdi oynasinlar diye . Her bahcede cocuklari gordugunde dondurma ve sekerler verdi.Umarim her sey senin adina cok guzel olur...

Bence sen kendi kendini yıpratıyosun, bunalmıma sokuyosun. ) )9aydır ordasın illa ki öğrenmişsindir bi kaç yer, cafe de olsa. Çık dışarı gez; bir sürü mağaza vardır ( ay ben
orda olcammm almasam bile gidip bakardım mağazalara :) ) Böyle evliliğini de yıpratırsın. Eşinden çok güzel bahsediyorsun, seninki gibi bir eşe sahip olmak isteyen onca bayan var. Eşinden dayak yiyen; aldatılan; ezilen... Bence eşinin kıymetini bil canım benim.

Onemli olan esinin iyi olmasi gercekten..hem evliligin cok yeni ..ve bos durmaktan kendini bunalima sokuyorsun muhtemelen. kurslar vardir hobin olan birsey uzerine olabilir dil kursu olabilir..oralara gidip kendini gelistirebilirsin ya da en azindan guzel sosyal vakit gecirirsin…arada bir disari cikip gezersin..

merhaba, ben de seninle birebir ayni duygulari yasadim. ben de paris'e geldim ve her gun agliyordum hic durmadan. o kadar kotuydu ki her sey anlatamam. ve ben 2 ayin sonunda istanbul'a geri dondum bazi islemler icin ve 2 ay kaldim. o kadar iyi geldi ki. sanki bir kabustan uyandim. hic donmek istemedim buraya. ama sadece esim icin geldim tekrar. yaklasik 3 aya yakin yine evde otuurdum ama bu sefer daha iyiydi her sey depresyondan cikmistim. iyi dusunmeye basladim ve her sey corap sokugu gibi geldi. oncelikle kursa basladim, ardindan da is buldum. aslinda hepsi cok yeni. zamanim geciyor fakat burayi yine hic sevmiyorum. bir an once donucem bu kesin. ama burda olan zamanimi iyi gecirmeye bakiyorum. lutfen sen de pozitif dusunmeye zorla kendini ve kendine bi hobi,kurs bul yoksa evde butun gun vakit gecmiyor

evde vakit geçmez doğru ama bu kadınlar kulubünde vakit iyi geçiyor :)
milletin derdi bitmiyorki oku oku....
şaka bir yana bende 1 buçuk ay sonra evlencem, küçücük köy gibi bir yere gitcem naparım bilmiyorum.
ama güzel yanı vatanımdayım, sizleri okuyunca şükür diyorsun.

Back
X