• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışına taşındığımız için oğlumun beşiğini ağlayarak yolcu ettim

Yeni hayatınıza odaklanmak,bunun heyecanını yaşamak yerine neden takılıyorsunuz eşyaya.Ben de tüm eşyalarımı satarak yurt dışına taşındım.Oğluma oda yapmıştık o arabalı olanlardan,yatağında 10 kere ya yattı ya yatmadı.Çalışma masasında bir kere oturmadı çünkü daha okula başlamamıştı.Eşyayı alanların oğlu odayı çok beğendi,çok mutlu oldu diye acayip sevindim.Ağlamak yerine,o beşikte uyuyacak bebek sağlıkla,mutlulukla yatsın içinde diye dua edin.Ettiğiniz dua çıktığınız yolda size de ışık olur.

Başlığı okuyunca yüreğime bir şey indi.
Konuyu olunca Allah iyiliğinizi versin dedim.
Çok şükür, ferahladim.
Ben de oğlum 4.5 aylıkken beşiğini yatak odasından kendi odasına geçirmiştim de, odamızdaki beşik yerine bakıp bakıp ağlamıştım birkaç gün.
Sizinki de onun gibi olmuş..
Ama satmasaniz da yanınız da götürebilecek miydiniz ki 🙄

Arkadaşlar ; biz güzel bir is teklifi aldık yurtdışına yerleşiyoruz 5.5 aylik bir bebefik var ilk çocuğum cok severek ona oda yaptık. Oyuncaklar oto koltuğu vs aldık. Beşiğini dolabini oto koltuğunu satışa sunmuştum bunlardan yalnızca beşikte 3 aydır yatıyor. Besik ile ben bir bag kurmuşum sanki ucuza 1600 tl ye besik ve yatağı sattigimdan mi bilmiyorum tum evi sattık bu besik kadar koymadı bana bir beşik beni yıktı indirdiler assagi ben ağlamaktan heder oldum. Kapida gördüm yüklerken acaba 1600 tl için satmasa miydim gidene kadar tesellim düşerdi geri mi getirin desem aklimda o kadar soru işareti var ki ayni kisi aradı diger esyalarida almak istediğini söyledi çünkü ürünlerde tek nokta kusur yok. Belki Bir besik pahallı bisey degil ama o besik bana ne kiymetliymis :( ne yapsam bilmiyorum.
Ağladığınız beşik değil aslında ülke değiştirmek kolay değil, yeni bir hayata adım atıyorsunuz güzel şeyler düşünün, geleceğiniz parlak olsun inşallah

Arkadaşlar ; biz güzel bir is teklifi aldık yurtdışına yerleşiyoruz 5.5 aylik bir bebefik var ilk çocuğum cok severek ona oda yaptık. Oyuncaklar oto koltuğu vs aldık. Beşiğini dolabini oto koltuğunu satışa sunmuştum bunlardan yalnızca beşikte 3 aydır yatıyor. Besik ile ben bir bag kurmuşum sanki ucuza 1600 tl ye besik ve yatağı sattigimdan mi bilmiyorum tum evi sattık bu besik kadar koymadı bana bir beşik beni yıktı indirdiler assagi ben ağlamaktan heder oldum. Kapida gördüm yüklerken acaba 1600 tl için satmasa miydim gidene kadar tesellim düşerdi geri mi getirin desem aklimda o kadar soru işareti var ki ayni kisi aradı diger esyalarida almak istediğini söyledi çünkü ürünlerde tek nokta kusur yok. Belki Bir besik pahallı bisey degil ama o besik bana ne kiymetliymis :KK43: ne yapsam bilmiyorum.
Ne yapacaktınız yatağı beşiği içinde yatan bebeğin seninle zaten eninde sonunda satmayacakmıydınız müzelik yapacak haliniz yokya para konusuna gelince iş işten geçmiş artık hislene bilirsinizde abartılı üzülmeye hiç gerek yok bence

Arkadaşlar ; biz güzel bir is teklifi aldık yurtdışına yerleşiyoruz 5.5 aylik bir bebefik var ilk çocuğum cok severek ona oda yaptık. Oyuncaklar oto koltuğu vs aldık. Beşiğini dolabini oto koltuğunu satışa sunmuştum bunlardan yalnızca beşikte 3 aydır yatıyor. Besik ile ben bir bag kurmuşum sanki ucuza 1600 tl ye besik ve yatağı sattigimdan mi bilmiyorum tum evi sattık bu besik kadar koymadı bana bir beşik beni yıktı indirdiler assagi ben ağlamaktan heder oldum. Kapida gördüm yüklerken acaba 1600 tl için satmasa miydim gidene kadar tesellim düşerdi geri mi getirin desem aklimda o kadar soru işareti var ki ayni kisi aradı diger esyalarida almak istediğini söyledi çünkü ürünlerde tek nokta kusur yok. Belki Bir besik pahallı bisey degil ama o besik bana ne kiymetliymis :KK43: ne yapsam bilmiyorum.

Konu başlığınızı "Yurtdışına taşındığımız için oğlumun beşiğini de sattım ancak beşiğini sattığıma üzüldüm" olarak değiştirmeye ne dersiniz ?

Bence siz bu tasinma işini stres yapmissiniz. Insan bazen anlamiyor neleri icine attigini sonra bir besikle birlikte dokuluyor iste gozlerden. Yurtdisi diyorsunuz, guzel bir is teklifi diyorsunuz :) belki ilk zamanlar zor gelir ama alistiktan sonra hem sizin hem bebeginizin gelecegi icin cok guzel olur. Hayirli olsun.

Bacım iyimisin yaaa. Başlığı okuyunca allah korusun çocuğuna bişey oldu sandım. Aklını başına topla. Bı mal için salya sümük ağlayıp üstüne konu acicak hale gelme..acaba hamile olabilir misin tekrar . Saçma biseyi bu hale getirmen çok normal gelmedi. Kusura bakma

Maddesel seylere manevi deger cok vermeyin en büyük maddi manevi deger cocugunuzun sagligidir. Yurt dışında daha iyilerini yaparsiniz..benim cocugumjn odasini tek tek en ince ayrintisina benyapmistim. bosandim alamadim.. hayiflandim bi sure amann sonra daha iyisini alirim dedim 😬😬 hatta göz koydugum bi oda takimi bile var .geciyor hersey

Evet ben de sizin gibiyim. Daha çok küçük oldukları için bebeğimle ilgili her şeyle bağım var. Sizi anlıyorum ama üzülmeyin. Başka beşiklerde daha uzun, güzel, sağlıklı vakitler geçirsin inşallah bebeğiniz

Caniniz sagolsun. Mutlu olun, saglikli olun. Gerisi boş. Gittiginiz yerde de eminim onun gibi seveceginiz bir besik bulursunuz. Bebeginizi gule gule buyutun.

Arkadaşlar ; biz güzel bir is teklifi aldık yurtdışına yerleşiyoruz 5.5 aylik bir bebefik var ilk çocuğum cok severek ona oda yaptık. Oyuncaklar oto koltuğu vs aldık. Beşiğini dolabini oto koltuğunu satışa sunmuştum bunlardan yalnızca beşikte 3 aydır yatıyor. Besik ile ben bir bag kurmuşum sanki ucuza 1600 tl ye besik ve yatağı sattigimdan mi bilmiyorum tum evi sattık bu besik kadar koymadı bana bir beşik beni yıktı indirdiler assagi ben ağlamaktan heder oldum. Kapida gördüm yüklerken acaba 1600 tl için satmasa miydim gidene kadar tesellim düşerdi geri mi getirin desem aklimda o kadar soru işareti var ki ayni kisi aradı diger esyalarida almak istediğini söyledi çünkü ürünlerde tek nokta kusur yok. Belki Bir besik pahallı bisey degil ama o besik bana ne kiymetliymis :KK43: ne yapsam
Duygusal bir bağ kurmuşsunuz anlıyorum ama, başlığı görünce korkarak girdim konuya resmen. Neyse ki düşündüğüm şey olmamış…

Bi de şunu desem kızar mısınız ki? ⬇️

0A3EDE2E-E1C9-4DF1-B835-16B9C8C84B50.webp

Yani engel olamadım üzgünüm, çok böyle bi konu olmuş 🥺

Back
X