Yurtdışında kalan hasta annem

Morsardunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
2.101
18.169
158
Tekirdağ
Artık cildirmk.uzereyim.akil sağlığımı kaybediyorum.her şey o kadar zorken bu kadar çaresiz durumda kalmak daha kötü...
Annem Eylül ayindan beri yurtdisindaydi.ne o gelmek istedi ne de ananem gönderdi.yaz ayında biz orraya gidince alırız diye düşündük .şimdi orada bayağı rahatsızlanmis.zaten hastalığı vardı.o kadar dememuze rağmen gelmedi.ama tam da bu dönemde artık alın kötü burada onun ilacı yok diyorlar.zaten orada bir dedem bir de ananem var.doktora bile goturemiyorlar.isteseler yaparlarda yapmıyorlar işte...ama buradan almak ne mümkun su durumda.dis işlerini aradık.konsolosluk izin veriyor sınıra kadar ama bizim burdaki kaymakamlık izin vermiyor.orasinin izin verdigine dair yazılı belge istiyorlar.konsoslugu arıyoruz öyle bir belge yok diyorlar.184 u aradım konsolosluğu arayın. Diyorlar.donup dolaşıp aynı şeyler.ustelik onu alacak tek kişi eşim .başka kimse yok . babamin haberi yok zaten bu durumdsn o zaten onun gelmesini istemiyor.geldiginde dahi karantinaya alınacak tedavi olabilecek mi belli değil.kac gündür normal hayata adapte olamıyorum.bi akıl verin

Allah şifa versin annenize. Malesef Bu dönemde bir çok kişi ailesinden ayrı kaldı, benim kardeşimde Türkiye de mahsur.. Anneannenize ve dedenize anlam veremedim? Neden ilacı olmasın??
Virüs ne onu bile bilmiyorlar ki derdimizi anlatamıyoruz.siz onu bıraktınız burda felan diyo kırıcı laflar söylüyor.kendisi onu göndermedi oysaki. ben bakacağım ona çok zayıflamış dedi.kac kere gelsin buraya dedik.yok şimdi bu dönemi buldular.

Anneniz evet ama şu an ülkeler arası giriş çıkış oldukça sıkı tutulmalı. Hem yalnız değil anne babası varmış yanında. Mecburen olayların biraz durulmasını bekleyeceksiniz. Eşim almaya gidecek diyorsunuz. Haydi anneniz veya eşinizde virüs var bilinmiyor birbirlerine geçti keza size de bulaş riski var. Metanetli olup dua etmekten başka bir çözümünüz yok gibi.

Ps; pardon doğru okuyamadım galiba zaten bir virüs mü söz konusu?

Evet o da ayrı risk tabiki ama oradan bizi sikustirdilar durumu kötü ölecek dediler.birde küçük cocugum var üstelik .dedim ya o yüzden çıldırmak üzereyim .

Hangi şehirde anneniz şu an? Oradaki Türk teşkilatlarıyla veya camilerle bile iletişime geçseniz annenizin yanına bir kişi yollarlar ve tedavi işleriyle ilgilenirler, tercümanlık yaparlar vesaire..

Hangi şehirde anneniz şu an? Oradaki Türk teşkilatlarıyla veya camilerle bile iletişime geçseniz annenizin yanına bir kişi yollarlar ve tedavi işleriyle ilgilenirler, tercümanlık yaparlar vesaire..
Bulgaristan da aslında ben onlara dedim ordaki muhtar bile araba tutup gotyrebilirmis.doktir ismi bile bulmuştum ama karşımdaki insanlsr o kadar cahil ki anlamiyorlar bile.

Bulgaristan da aslında ben onlara dedim ordaki muhtar bile araba tutup gotyrebilirmis.doktir ismi bile bulmuştum ama karşımdaki insanlsr o kadar cahil ki anlamiyorlar bile.
muhtara ya da sağlık görevlilerine siz ulaşın adresi verin gelip götürsünler, anneanneyle dede koca kadının önüne yatacak değiller ya.siz arayıp eve gönderin görevlileri.

Annenizin neyi var? Allah şifa versinde işiniz zor gibi
Annemin neyi yok ki !!!!
Siroz vardı karaciğer yetmezliği iyilesmusti
Şekeri var
Midede varis vardı o da iyilesmusti
Ayrıca şizofren .şuan da kotu olmasının sebebi o . ilaçları içmeyi kabul etmiyor.doktir kabul etmiyor

Dün haberlerde yurt dışında kalan gurbetçi vatandaşların Türkiye ye uçakla getirileceğini söylüyordu. Bir araştırın isterseniz.
Evet 184 dönüş yaptı bana bu bilgiyi sordum.siteyi takipte kalın dedi .beklicez

Annenizde olsa su an yasadiklari kendi secimi ,dogmak gibi olumde bizler icin ,
Esinizi kendinizi cocugunuzu dusunun,insanin vadesi bellidir siz me yapsaniz degismez,oldugu yerde kalsin yapacak bisi yok,sagliginizdan olmayin boşu bosuna ,bu kadar kyrmayin kafanizda

Şuan bence orda bir şeyler ayarlamaya çalışın. Gelmek çok sıkıntı uçak ücretleri çok pahalıymış para önemli değil tabi de. Uçaklarda o kadar iyi karantina kurallarına riayet edilmiyormuş ve ankara yada İstanbul da indirilip otobüse bindirip başka şehirlere kyklara götürülüyorlar. Birisi söyledi İngiltere den çankırıdaki yurda 24 saat sürmüş sürekli beklenilmiş falan.
Gelse de 14 gün yurtta kalacak çok sıkıntıya girer yurda da sizi almazlar anneniz tek kalır

Evet haklısınız biliyorum ama ya bir şey olur vicdan azabı çekerim diye içim içimi yiyor

Anlatın zorla söyleye söyleye anlatın. Kadın yollarda kapacak koronayı. Annenizin yaşı da vardır çoook riskli olur şuan bi yolculuk

Allah şifa versin annenize. Malesef Bu dönemde bir çok kişi ailesinden ayrı kaldı, benim kardeşimde Türkiye de mahsur.. Anneannenize ve dedenize anlam veremedim? Neden ilacı olmasın??
Eminim hiçbişey gözetmediniz yazarken asla kötü bir ifade yok. ama kardeşim türkiye de mahsur dediniz nedense çok üzüldüm ülkem için. kardeşinizin de ülkesi burası değil mi ?

Bugün haberlerde izlemiştim yurtdışında mahsur kalmış Türkiye'ye gelecek olan binlerce kişi varmış 14 gün karantina da tutularak memleketlerine gönderileceklermiş. Öyle birşeyle gelinse onu nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

Evet haklısınız biliyorum ama ya bir şey olur vicdan azabı çekerim diye içim içimi yiyor
Niye vicdan azabi cekeceksiniz siz gelmeme mi dediniz ?
Tercih yapmis sonucta ,cocugunuza hastalik gecse daha cok vicdan azabi cekersiniz,esinize hastalik gecse ,cocugunuz babasiz kalsa sizin yuvaniz dagilsa nolucak
siz sadece cocugunuzun annesiniz

Eminim hiçbişey gözetmediniz yazarken asla kötü bir ifade yok. ama kardeşim türkiye de mahsur dediniz nedense çok üzüldüm ülkem için. kardeşinizin de ülkesi burası değil mi ?
Üzülmenize üzüldüm.. Elbette vatanımız Türkiye. Ama yaklaşık bir buçuk aydır orada ve bulunduğu şehir de evimiz yok. İşi gücü hayatı her şeyi burada ve evine dönemiyor. Durmadan biletler iptal ediliyor. Siz de Türkiye içinde başka bir yerde olsanız şu an, mahsur kaldım evime gidemiyorum dersiniz. Başka nasıl tabir edilir bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…