- 13 Haziran 2022
- 480
- 450
- 53
- Konu Sahibi morciceklidal
merhaba kızlar ben 26 yaşındayım okul öncesi öğretmenliği 4. sınıfım bu sene son senem olunca haliyle biraz tutuştum tabi belirteyim hemen ben lise düzeyi hizmetli kadrosunda da memurum aynı zamanda yani mezun olunca bulunduğum bakanlıkta unvan yükseltme ile çocuk yuvalarında çocuklardan sorumlu öğretmen olabiliyorum ama bu öğretmenlik gibi değil de grup sorumlusu gibi daha çok bense alanımda çalışmak istiyorum bilen bilir ags sistemine geçildi yani sınavı kazansam bile en iyi ihtimalle 1 yıl akademide eğitim göreceğim ve asgari ücret alacağım ben epey kararsız kaldım sınav süreci zor bir süreç akademideki eğitim vs derken göze almaya değer mi bilemiyorum her şeyi göze alıp ags mi çalışsam yoksa hiç boşa kendimi yormasam mı ? buraya kadar tüm konuya hakim olanlardan fikir bekliyorum
bir de işte ben tüm bunları düşünürken bir hocam da ing veya almanca çalışıp yurtdışında çalışmayı önerdi bunu yapan varsa onlardan fikir bekliyorum burda da sonuçta bi memuriyetim var yakıp gitmeye değer mi ona göre ags yerine dil çalışayım
bir de işte ben tüm bunları düşünürken bir hocam da ing veya almanca çalışıp yurtdışında çalışmayı önerdi bunu yapan varsa onlardan fikir bekliyorum burda da sonuçta bi memuriyetim var yakıp gitmeye değer mi ona göre ags yerine dil çalışayım