ben de ingiltere'deyim ve seni çok iyi anlıyorum. dil okuluna gidiyorum ama hala beraber gezebileceğim, konuşabileceğim birini bulamadım elimden geldiğince sıcak davranmama rağmen. tek başına dolaşmak da bir yerden sonra eğlenceli olmuyor. neyse ki kısa süreliğine geldim. sen ne kadar kalacaksın?
canım alışırsın zamanla..bende gitcem inşallah yakında.evdemi kalıyosun ki sen?
Ben dil kursuna gelmedim 6 aylığına burdayım. Bir üniversitede akademik çalışma yapmak için geldim.Sen oraya dil kursuna mi gittin arkadasim ? Ne kadar sureligine gittin?
Eger iyi bir okula ve uzun sureligine gittiysen guzel. Tv seyretmekle kitap okumakla olmaz. Ulkesindesin bu dilin kullanmalisin. Farkli kucuk islerde calis derim. Biliyorum yasak ama kucuk islerde sorun olmaz. Spor salonlarina takil arkadas edinmeye bak.
Belki biraz abes olacak ama ben yapmadigima pismanim. Eger sevgilin vs yoksa. Native biriyle cikmani cook tavsiye ederim. Ben yapmadim hala pismanim. Samimi arkadasim gider gitmez İngiltereye buldu birini. Bir yilda İngiliz gibi oldu inan.
Neresindesin bilmiyorum ama umarim Londra gibi merkez degil daha kirsal yerdesindir. Kirsal alanda insanlar daha sicak kolay iletisim kurarsin.
Kendine guvenini yitirme malesef sadece dil nedeniyle degil İngiltere soguk bir ulke her iki anlamdaa. İnsanin yalnizligini arttirir. Hep yagmurludur azcik parkta takiliyim desen sagnak yagar ruhunu karartir. İnsanlari soguktur paralidir cogu kustahtir. Ulkece ahlak yapilarimiz farklidir insanlar rahattir. İlk zamanlar cok zordur şoka ugrar atamazsin. Heleki aileni arayip baban kizim dedigi an bogazin dugumlenir konusamazsin. Annen yemek yaptim sofra kuruyorum der o sofrada olamak icin neler vermezsin. Girbet şokunu cok pis yasatir İngiltere.
Ama azimli ol sosyal ol basarmak senin elinde. Basarilar dilerim.
6 ay cok iyi bir sure. Univ calismasi icin ordaysan daha iyi en azindan kaliteli kisiler tanirsin (umarim) haklisin cekingenlikle insan kendi ulkesinde bile cekiniyor insanlarla tanismaya. Bak ben hep soyle yapardim once etrafimi izler ennn guleryuzlu, siradan ve samimi gorunen kiza laf atardim. Selam diye. Oda arkadasin olmasi hele asyali olmasi cok iyi. Umarim iyi biridir onun arkadas cevresindende faydalanirsin.
Oradaki hergunun guzel dolu gecsin arkadasim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?